• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sözlümü görmek

ayşenur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleykm ben 23 yaşında öğrenciyim.Allah nasip ederse bu yarıyıl tatilinde görüştüğüm insanla nişan planları yapıyoruz.dün gece uyumadan için Allaha dua ettim bizi yanlış yoldan dönder ikimizi birbirimize mübarek kıl diyerek.rüyamda ise sözlümü siyahlar içinde gördüm.sıkıntılı dönemle yaşıyorum bu aralar evlilik konusuyla ilgili.sizce rüyam ne anlama gelebilir.istihareye yatmıştım bir kaç kere ve tekrar yatmayı düşünüyorum..sevgilerimle..agla..:,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim Hosgeldiniz Hayirdir insallah..
Tam sizin ruyanizi okur iken bir arkadasim aradi...bu ne tevvafuk

Dun aksam baska sehre Nişan yüzüğü takmak icin gitmislerdi..
Nişan yüzüğü hangi elin parmağına takılmalı diye sordu...
biraz acaibime gitti ...
Nişan yüzüğü sağ ele, evlilik yüzüğü sol ele takılması gerekir..
veya tek yuzuk alanlar ileride Nişan yüzüğünu sağ elden sol elle gecirirler...dedim de
boyle Hayirli bir iste yuzuklerin nereye takildigi meselesi cok mu onemli diye biraz takildim...
O da dediki evlenmeyi dusundugum insan biraz asabi ve kendi çıkarları için hep duygu somurusu yapmayi seven biri bu huyuna GICIK kapiyorum..
peki neden oyle davraniyor acaba diye hic dusundun mu belki senden yeterince ilgi, sevgi goremiyordur dedim..

O Da Yook ya dedi Sevdigim KIZ öğrenci yani okul ile ders ve benim aramda SIKISIYOR ve bu sefer hincini ben den aliyor..
Peki o zaman Sen de onun ile okullunu bitirene kadar nişan lilik yapmasaniz daha uygun ve adil, durust olmaz mi dedim..
O da ama Abla ben 27 yasima gelmisim arkadaslarim benim ile alay ediyorlar evde Kaldi diye...
Yani sadece onlarin cenesinden kurtulmak icin yuzuk takmaliyiz.. Tabii ben de samimiyettimden dolayi dedim ki
insan yanlış niyet ile yolla cikarsa sonu pek hayirli olmaz dedim..
Su haline bak !Arkadaslarin icin evleniyorsun..
Kendini tanımadıkça bütün eşler yanlış seçimdir..diye biraz da Kizdim...

sözlümü siyahlar içinde gördüm;
Siyah: Kaynağı bilinmeyen bir endişe halinin, korkuların .Gam ve Keder ve kabul edilmeyen durumların göstergesidir...
Kardesim Siz bilirsiniz ama bence bu evlilik icin acele etmeyin...
ve herseyin Hayirlisini Allah cc. dan dileyin..
peki bir insanin Hayirli olup olmadigini da nerden bilecegiz degil mi?

bu hususa dikkatimizi çeken Peygamberimiz sav. mü'minlere şu tavsiyede bulunur:

"Kadınlarla dört hasletleri için evlenilir: Malı için, asaleti için, güzelliği için ve dini için. Sen dindar olanı tercih et, mesut olursun."(4)
Zaten arada belli bir uyum, sevgi, saygi, hurmet olduktan sonra zaman icinde de her sey olur...
Hayirli Gunler Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.. HAYIRLISI...

Doom

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sözlüsünü görmek

Hocam ben ruyamda birden bire sozlumun cocugunu goruyorum, henuz 1-2 yaslarinda cinsiyetinden emin degilim. Daha sonra kendi kendime annem bunu bile bile beni nasil verdi, babam duysa ortaligi yikar, ben ise daha once hic iliski yasamadim ilk evliligim ve cocugu olan birisi ile mi evlenecegim diye dusunuyorum.

cerenn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada eski sözlüsünü görmek

Merhaba Hocam, 3 gündür rüyamda eski sözlümü hep bizim evde görüyorum. Dün gece yine gelmişti elinde yüzükler vardı. Halamda dün beni beyaz gelinlik giyerken görmüş, sözlümü de damat olarak neye yormalıyım bunu teşekkurler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba ne çabuk eski oldu eski di...bu sözlünüz...
Sen son noktayi koyma kudrettinde değilsin kardeşim her şey nasip, kismet...

Rüyaniz Hayr olsun
"Dün gece yine gelmişti elinde yüzükler vardı. Halamda dün beni beyaz gelinlik giyerken görmüş, sözlümü de damat olarak "
sözlünüz aranızdaki problemleri çözmeye çalışmasına yorumlanir..

hayatınızla ilgili kararları alırken duyguları ve mantığı dengeli kullanmak gerekir, yaşamın güçlükleri veya sorunlar, ilişkilerde stres,korku,endişe ile
beyin kimyasını olumsuz etkileyerek bu dengenin bozulmasına yol açabiliyor kendinize ve sözlünüze biraz zaman ve ikinci bir şansı verin bence..

problem problem değil asil problem bizim probleme karşi gösterdiğimiz haal tepki ve davranışımiz...
sorun olduğunda insan gibi hassas, duygusal bir iletişim kuramamak..
Kendinize gelin..Kendinizi değiştirmedikçe içinde bulunduğunuz durum da değişmiyecek olmasina yorumlanir...

Hayat, bir yol mutlaka açar, kendinde bir yol bulmak isteyene. Mukadderat çerçevesinde, bir yolda yürüyenlerle yürümeyenler arasındaki tek fark,
bunu Allah'tan yürekli ve samimice isteyip istememeleriyle ilgilidir sadece. Vermeyecek olsaydı, istememizi istermiydi Allah sence..?
Rabbim umduklarımıza nail, korktuklarımıza emin eylesin.. amin...

Her insan, ikinci bir şansı hakeder mi ?

https://www.islamiforumlar.net/guze...layik-olmayani-hatirlayarak-degerli-etme.html

ymncrn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski sözlüsünü görmek
Merhaba, yaklaşık 9 ay önce söz attım kişiyi sürekli rüyamda görüyorum.
Dün gece rüyamda bir evdeyim. BiR kız arkadaşımın. Kızı tanımıyorum ama onun sevgilisiymiş. Fakat kız bütün resimlerde onun baş kısmını kesmiş. Yırtılmış eski bir davetiyeleri varmış.Evde herşey koyu kahverengiydi. Bunun manasını tam olarak ne algılamalıyım?
İyi Günler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada eski sözlüsünü görmek;
bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, işaretidir.bazen de kırgınlık ve kızgınlık sonucu
bilinçaltı olabiliyor..

Rüyada eski sözlüsünü görmek yeni bir ilişkiye başlandığında yeniden ortaya çıkabilir ve sebebi eski sözlüsü ile olan ilişkinizde yaptığınız hatalardan ders alıp, tekrarlamamak gerektiğini simgeler.

kendinize biraz zaman verin!!enkazdan daha yeni çıktın ..
Öyle ya bir ilişkin daha bitti. Üzgün belki biraz da kırgınsın. Hakkındır. Ama sakın bunalıma girme çünkü değmez!
acele etme. Önce biraz kendinle kal. Ne istediğine karar ver! Acını yaşamadan, eski sevgilini unutmadan yeni bir ilişkiye başlarsan hem karşındakini hem de kendini boşu boşuna üzersin. Sabırlı ol. Doğru zaman geldiğinde anlayacaksın...

Şu anda öyle hissetmiyor olabilirsin ama bu ayrılık sana çok iyi gelecek. Bu acılardan güçlenerek ve yepyeni biri olarak çıkacaksın.
Kendine biraz zaman tanı. Ani kararlar verme. Bu ayrılığı bir avantaja çevir ve hayatını şekle sok. Sen mutlu ve meşgul oldukça yeni aşklar kendiliğinden gelecek!

kendinize, kalbinize biraz zaman verin Ya Hu...
her şeyin bir vakti, zamanı vardır. O zaman geldiğinde, sebepler devreye girer ve istenen durum hasıl olur.selametle..

penelope

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İyi akşamlar herkese. Ben sözlümle barışmak için sabah namazı sonrası 101 kere okunan muhabbet duamı okudum yattım. Rüyamda önce sözlümle barıştığımızı gördüm. Çok mutlu oldum o an o duyguyu hissettim. Sözlüm koltukta oturuyor ben de önünde diz çökmüştüm beni kaldırdı yanına oturttu, içerden yengesi kestane gibi meyve gibi biRşey getirdi aramıza koydu, birbirimize bakıp yiyelim dedik rüyamda.Birbirimize bakıp gülümsüyorduk. Sonra sanki başka şeyler gördüm bu seferde yengesinin beni aradığını ve o kişinin benim için "iyi ki ayrılmışım sevmediğimi anladım zaten" dediğini söyledi. Çok üzüldüm. Rüyamı görüş vaktimle beraber yorumyalayabilir misiniz lütfen?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba İyi akşamlar Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada eski sözlüsünü görmek;
bir iç hesaplaşma, vicdan muhasebesi, işaretidir.bazen de kırgınlık ve kızgınlık sonucu
fakat bu Rüya Allahu alem bilinçaltı...

Bizim için gerçek manada neyin hayırlı olacağını sadece Allah bilmektedir. Bizim zahiren hayır gördüğümüz ve istediğimiz bir şey aslında hayırlı olmayabilir. Bu durum pek çok insanın başına gelmiş ve gelmekte olan bir husustur.
Bu yüzden Allah bazen bizim için hayırlı olmayacak bir şeyi nasip etmediği gibi hayırlı olacak olsa da kulunu sabır imtihanına tutmak için de nasip etmeyebilir.

Tüm bunlardan dolayı dua etmekte ve Allah’a gönülden bağlanmakta ısrarlı ve samimi olmak gerekmektedir. Olaya dua ettim ama kabul olmadı şeklinde yaklaşmak bir mümine yakışan tavır değildir.
Her şeyde hayır aramak ve tatmin olmak en doğru olanıdır. Duanın samimiyet içerisinde ve ne söylendiğinin bilinerek yapılması amacına daha uygun olacaktır.

Allah kullarını bazen türlü imtihanlarla zorluk ve sıkıntılarla sınar.
Bazen de insanlar bu dünya hayatında yapmış oldukları birtakım hataların bedelini ödemek yada Onlara bir şey öğretmek ,terbiye ,disiplin etmek için zorluk ve sıkıntılarla Çile ile yoğurur....

Her ne durumda olunursa olunsun Allah’tan yardım dilemeyi ve Allah’a yönelmeyi hayatın temel prensibi edinmek gerekir. Kul Allah’a dayanır ve güvenirse ve gerçek dost olarak sadece Allah’ı bilirse mutlaka yardım görecektir.

Ancak pek çok kişide görüldüğü gibi Allah’ı sadece zor zamanlarda hatırlamak ve çaresiz kalındığında O’na dua etmek yanlış bir tutumdur.
Zorda ve çaresiz kaldığı anlarda Allah’a yakaran sonra sıkıntısı giderildiğinde tekrardan eski hayatına dönerek Allah’ı adeta unutan pek çok örnekle karşılaşırız. Bu gibi örnekler tekrardan çaresiz kalana kadar Allah’ı hiç düşünmez ve hatalardan uzak durmazlar. Oysa kulun Allah’a muhtaç olmadığı tek bir an dahi yoktur ki kul sadece ihtiyaç duyduğu zaman Allah’a yönelsin.

Dualar gönülden ve samimi bir biçimde yapıldığında Allah mutlaka en olumlu ve güzel bir biçimde ,sizin hakkınızda hayırlısı ne ise onun ile cevap verecektir.

sözlünle barışmak için sadece dua okumak yerine fiili yani;Sen kendini güzel, olumlu, hayirli, iyi yönde değiştir ki Rabbim de kaderinin,gidişattini değiştirsin...
sorun da bizde çözüm de,İlişkiler en iyi dengeli olduğunda yürür..Mutlu iken söz ,Üzgün iken cevap, Öfkeli iken karar verme.İki kere düşün, doğru karar ver.
selametle..

Damlafatma

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sözlüsünü görmek

Selamun aleyküm arkadaslar ben ruyamda sözlümle hastaneye gidiyordum merdivenleri indik, kantine girdik birsey alacaktim orada sözlümun eski bir tanidigi yanimiza yaklasip sen nasil boyle rahat dolaniyorsun, ben sana yapacagimi bilirim dedi. Arkasinda polis vardi ona dönünce biz kactik. Ben hic bisi bilmiyorum sozlum bana disari cik dedi gitti, bende hastanede kayboldum. Sonra yolumu bulup disari ciktim otobus gelip tam onumde durdu binip binmemekte kararsiz kaldim, binmedim arkasindan dolanip yürüdüm. Sonra bi bankta sozlum oturmustu ama arkadasim olarak yanimdaydi ona sözlümle basimdan gecenleri anlatirken sozlum arkasindan geciyordu, kapson takmisti kafasina beni ariyordu bahçede. Ben seslendim ona, geldi yanimizda oturdu morali çok bozuktu ikisi yanyana oturuyordu ama ikiside ayni kisiydi bunu o an fatkettim. Sonra hemen uyandim. Lutfen yorumlar misiniz.
Baska bir ruyada da bi evin icindeydik ablamla disarida hava gunesliydi ama ruzgar vardi ve o ruzgar bizi evin icinde bile savuruyordu bir duvarimiz yikikdi ve Köprü vardi o duvara yapisik, köprüye gittigimde altindaki deniz donmus koprunun ortasida oldugu gibi denizin üstüne düşmüştü ama deniz buz oldugu icin batmiyordu, yaz aylariydi cok sicakti ama boyle tuhaf bi iklimi vardi yorumlar misiniz lutfen.

Üst Alt