• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sünnet düğünü görmek

ablaya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba. Rüyamda sevdiğim yani sevgilimin sünnet dugunu oluyordu evleri arka sokakta olduğu için sesler geliyordu, sevdiğim sevmediğim kızlar bize uğruyor ya da bizim kapıdan benimle laf dalasiyla geçip dugune gidiyordu. Ben gitmedim. Babamın evde olduğunu hatırlıyorum. Sonra ertesi gün bilmediğim bir yerde arkadaşlarımla ve kardesimle okul servisi bekliyoruz. Sevdiğim geliyor ve yasinin büyük olduğunu neden sünnet için geciktigini anımsıyorum, daha sonra onla ordan uzaklaşmak için anlaşıp başka bir yere gidiyoruz biraz durup baktığımızda oradakilerin gittiğini görüyoruz. Rüya birden bizim eve geçiyor bizim evin merdivenlerinde onunla konuşuyoruz. Kardeşim bakmaya çıkıyor ve babam da aslında kesinlikle görmesi gerekirken oda görmeden eve giriyoruz ve evde ben bir odaya giriyorum, sevdigimin nerde kaldığını hatirlamadan uyandım . Rica etsem tabir eser misiniz hayirlara vesile olur inşallah :tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..
Rüyada sünnet olduğunu görmek;
sünnet olan insanin,yaşamında yeni bir dönemin başladığını işaret etmektedir. Bu başlangıç genellikle iyidir ancak dikkatli olmazsa elinizdekileride kaybetme ihtimali bulunmakta manası taşır...

Rüyada sünnet düğünü görmek; sünnet düğününe katılmak ;yaşamınızda yakın çevrenizle birlikte güzel bir döneme girdiğinizi, güzel gelişmeler olacağını simgeler.
lakin siz katılmadıniz,görmediniz sadece duydunuz..
Her Duyduğunuza İnanmayın...Görünenin ve duyulanın ardındakini araştırın...
Sadece duygulara kapilip hata yapabilirsiniz seklinde ruyaniz yorumlanir...

HAYATINIZDAN MEMNUN DEĞİLSENİZ !
AYNI SORUNLARI TEKRAR TEKRAR YAŞIYORSANIZ !demek ki bir yerde bir şeyleri yanliş yapiyorsunuz...
Düşünceniz ne ise yaşamınızda odur, yaşamınızın gidişini değiştirmek istiyorsanız düşüncelerinizi ve Bakış açınızı değiştirin.
hayirli gunler..

Üst Alt