• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sürekli üç harflilerle uğraşmak

gokhan22

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sürekli üç harflileri görmek ne anlam taşır?
Selamın aleyküm gönül sızım, ben gökhan eşim sana başından geçen gerçek ve rüyadaki hallerini anlatacak lütfen yorumlarmısın... allah senden razı olsun.

Ben kübra merhaba. Çocukluğumdan beri rüyalarımda üç harflileri görüyorum. Bana zarar vermiyorlar ama yinede korkuyorum. Bir keresinde uyanıkken camın önünde küçük gölgeler gördüm müzikle davulla oynuyolardı. Sanki odamda yürüyolardı muşamba sesleri vardı. Yatağıma sıcak biri giriyodu, sanki arkama yatıyordu yatak çöküyordu sanki.

Karabasanlar geldi, bir kaçkere agzım burnum, kolum yamuluyordu, nefes alamadım ama duayı okumayı hiç bırakmadım, gittiler.

Birkere rüyamda iki cübbeli zebani kollarımdan tutup gece beni göğe ordan da cehennemin kapısına çıkardı, kapılar açıldı, gördüm içerisini, sonra beni saldılar aşağı bıraktılar. Uyandığımda ellerim sıcaktı kızarıktı.

Birkere de rüyamda bembeyaz bir melek gördüm, başı hariç bana böyle kolunun içinden bir yer gösterecekti sanki ama çok ışık vardı göremedim. bir defasında mezara gömüldüm, sesimi kimse duymadı ama sanki uçtum çıktım gene göğe.

Çoğu zaman rüyamda uçardım hep gece ama. Ben iki kere kuranı hatim indirdim, duaları ezbere bilirim. Bekarken odada hiç yanlız yatmazdım, kuranımı eksik etmezdim ama ilk yanlız kaldığımda, annem odadan kuranı alıp okuyup yerine koymadığında, illa herzaman bir olay yada rüya görürdüm. Şuan evliyim kuran yok odamda, dua okumuyorum ve arapçayı unuttum.

Evlendim, ilk evlilik günlerimizde kocam korkmaya başladı. O da rüyalar gördü ama şimdi çok farklı durumda. Benim bütün korkularım rüyalarım, kocam okumaya başladığından beri kesildi. Hamileyken hemen her hafta görürdüm rüyamda onları. Ya boş salıncakta sallanırlardı yada kapıyı açıp odama gelirlerdi. Ama boşluktu herzaman şekillerini görmezdim.

Hamileliğimin sonlarına doğru kızımı alıp kaçırdılar rüyamda, insan kılığındaydılar ama çok uzun boylu ve erkek, siyah kıyafetli, iki yaşlı kör kadın vardı, biri kızımı kucanda tutuyordu, odaya sokmadılar beni, kabul ediyormusun diye sordular, üç kere hayır dedim sorularına, iterek zorla girdim kızımı aldım. Uyurken de ayıkken de hep başettim korkmamaya çalıştım. Rahmetli babanneme anlattım herzaman. O da hep okurdu, bana yardım ederdi. Şimdi arada görüyorum rüyaları, korkmuyorum artık.

Sizden istediğim bana birşey mi anlatmak istiyorlardı. Çocukluğumdan beri hep böyleyim ama hep başettim. Anlamı, amacı varmı bu rüyaların ve gerçekte olanların. Ben normal bir hayat istedim kabul etmedim ve gittiler. Eğer kabul edersem her neyse amacı ne. Yoksa öyle herhangi sıradan bir kabusmuydu.. Yorumlarınızı bekliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam kübra kardeşim her insan bir radar gibidir!
Kimisi daha duyarlı, hassas bu negatif ve pozitif enerjiyi hissedip miknatis gibi cekebiliyor. Olaylari daha ince algılıyor ve görünmezi hissedip idrak edebiliyorlar..

Ve her insanın enerjisi farklıdır...
ENERJİ: Enerji, evrenin onunla dolu olduğu, görünmez ve her dilde bir sözcükle anlatılan, fakat hiç kimsenin izah edemediği bir maddedir.

“evrende herşey enerjiden” oluşmaktadır. Bu enerji aynı madde olmasına rağmen farklı zamanlarda farklı şekiller alır. Dolayısiyle evrende bulunan tek şeyin enerji olduğunu söyleyebiliriz. Ve bizlerde enerjiyiz, sürekli hareket eden bu enerji okyanusunda yaşıyoruz.

Hepimiz aynı okyanusun içinde olduğumuz için bu yüzden, bu gezegende varolan herşeyin; insanların, hayvanların, ruh ve cinlerin, bitkilerin, minerallerin vs.nin titreşimlerini algılamak mümkündür.
Bu kuvvetin farkına vararak kendimizi bu akımlara bağlayabilir ve böylece evrenle (bütün olanla) uyum sağlayabiliriz.

Sizin, benim, bizim gibi his, hissiyatı, hassasiyeti, enerji ve radarı çok güçlü olan insanlara malesef toplumda freak yani garip, tuhaf, acaip, anlaşılmaz, mecnun, deli, veli gibi isim takilir.. Aslinda onlarda biraz maddi, manevi, duyarlılık, hassasiyet ve akıl, idrak his fazlalığı olduğu ..
bu enerji akımını daha fazla hissedebildikleri için farkli görüp, ruhsal olarak da daha fazla hissedip daha fazlasini idrak ve hisedebiliyoruz..

Yapılan araştırmalar, insanda üç çeşit temel duyunun olduğunu tespit etmiştir.
-birincisi dokunmak, fiziksel temas, ışık gibi mekanik duyular
-ikincisi, tat, koku gibi kimyasal duyular;
-üçüncüsü ise, manyetik ,enerji duyulardır,mesela Sevgi ve Dua Foton Enerjisi Gibidir Sevgi ve Dua gönlün enerjisi, kalbin özü ve metafizik ötesini hissedebiliyorlar...

Karabasan, peri, ruh,cinler, farkında olsakda olmasak da, var olan ve bizlerle, gerek iyilik ve daha çokta ( kafir cinlerce) gerek kötülük yapmak amacıyla hayatımıza giren cinler, Allah’ın Kur’an-da bizlere bildirdiğine göre dumansız alevden ( akıllı - enerji alanı, ışınlardan yaratılmış (55-15), maddenin içine nüfuz edebilme, içine girebilme özelliğine sahipler..

Bu tip insanlar, Ruhsal Gelişim, Meditasyon, Şifa, Korku, Kaygı,iman, sevgi, Aşk, Depresyonu;
daha derinden yaşadiklari ve hissedikleri için bunlari, malesef Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderiyorlar..

Rüyada sürekli 3 harflileri neden görüyorsun bilmiyorum bunun sebebini, hikmettini sadece Rabbim bilir...

Rüyada Cinler görmek;
Hayatınızda bazı dengesizlik ve düzensizlikler olduğunu, ruhsal sıkıntı, iç darlığı, hayatında bir durumdan dolayı adeta kaos yaşadığını ve bu yüzden kafanın çok karışmış olduğunu göstermekte, iyi ile kötü, doğru ile yanlışı ayırt etmede zorlandığını içinizdeki boşluğu ifade etmektedir.
Yaşamınızda daha kaygısız olmak gerektiğini anlatır, gereksiz endişelerle kendinizi yıprattığını kendini güvensiz hissettiğine tabir edilir..

Rüyada cinden korkmak, cinden korktuğunu ya da ondan kaçtığını görmek,;
yaşamda ani gelişecek kimi olaylar hakkında zihninizin derinliklerinde korkular barındığını ve kendini güvensiz hissettiğine tabir edilir.

Cinlerden Nasil Korunuruz ?
Euzü besmele ile ,
1- Muminun 97-98 : وَقُل رَّبِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِوَأَعُوذُ بِكَ رَبِّ أَن يَحْضُرُونِ
Ve kul .Rabbi eûzü bike min hemezatişşeyatîni ve eûzü bike en yehdurûn
Rabbim, şeytanların vesveselerinden Sana sığınırım. Rabbim, onların huzurumda bulunmalarından Sana sığınırım.
2- Nas - Felak sureleri
3- Ayet’el - Kursi suresi
4- Abdestli dolaşmak
Korkulacak tek varlık, Yüce yaratıcı, ahiret gününün sahibi olan Allah’tır. Zaten Allah’tan, sadece Allah’tan korkana ne cin , nede insan tesir etmez , onu korkutamaz. Çünkü o insanın vekili, koruyucusu her şeyin üstünde. Rab, İlâh, Malik, hafız ... olan Allah’ü Teala olur.

Rüyada cin görmek ne demektir?

hacerm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada surekli 3 harflilerle ugrasmak

Selamın aleyküm. Rüyada sürekli 3 harflilerle uğraşıyorum bunlar genelde bir eve yada şahıslara musallat olan 3 harfliler. Her seferinde rüyayı güzel kurtulmuş şekilde kapatırken bu rüyada yenildim pes ettim ama çok uğraş verdim, beni kandırdılar.

Komşumuzun evindeyiz kalabalık bir aile 4-5 aile bir evde kocaman bir ev, halk sarayı gibi. Ne oluyorsa anlamsız bir anda evden kalkıyoruz birkaç kişi çıkıyoruz evden ama ailemden bir kaç kişi evde kalıyor. Dayım geliyor kurtarmaya tek çıkıyor ve indiğinde elleri ayakları kan içinde kalıyor. Kapının önünde bir gelin arabası ama damat yok bi şoför ve bir gelin hiç konuşmayan. Ve arabanın içi yarısına kadar su dolu. Dayı ne yaptin sen diyorum, olması gereken bu diyor. Yukarı çıkıyorum her yer kan ama ceset yok, kimse yok. İniyorum yengemi görüyorum, yenge yardım et diyorum, böyle böyle oldu diyorum kimse yok, herkes kayıp diyorum. Beni alıp o eve çıkıyor ben bakmıyorum o da içeriyi görünce çığlıklarla aşşağı iniyoruz. Kendi evimize geçiyoruz, ailem herkes evde. Sonra bir çocuk 3-4 yaşlarında. O evde olayı geçen kişilerin çocukları. 3 harfli bu çocuğun bedenine girmiş. Tutuyorum yakalıyorum çocuğu, kimse inanmıyor. Euzu besmele çekmeye başlayınca çocuk çıldırıyor. Ve hiç bir rüyamda okuyamadığım felak duasını elif ba dan okuyorum. Tam nas suresini okuyacakken çocuk kaçıyor. Hemen yakalıyorum ama çok geç başka yoldan birinin bedenine geçiyor. Erkek kardeşim yakalayıp onu bicakliyor, çok kızıyoruz. Sonra herşey bitti diye artık bebeği evine götürüyoruz teyzemle, her yer tertemiz çok şükür diyorum. Çok dualar ettim ama rüya boyunca euzu besmele sadece besmele fatiha ihlas felak.. tam bebeği birakicaz kimse yok üst kata çıkıyoruz, o arada beni telefonumdan nişanlım arıyor, açıyorum telefonu. O kata doğru çıktıkça telefonumdan garip sesler gelmeye başlıyor, şarjım azalıyor. En sonunda bir kahkaha sesi. Nisanlimin arka fon sesinden de kapat şunu kapat dediğini duyuyorum, kapatıyorum ve hızla aşağı inecekken o musallat olunmuş evin halası ve teyzesi karşıma çıkıyor. Dualar ediyorum uzaklasmalari için ama işe yaramıyor. Çok yakinimdalardi ve pes ediyorum artık, duaları unutmuştum çok çirkin yüzleri yapış yapış hisleri ve keskin dişleri vardı ikisininde. Çok üç harfli rüyaları gördüm ama hep yenerdim. Dualarımla yok ederdim. Ama bu sefer bitti diye kandırdılar beni .

Hocam ben dün sabah sabah saatlerinde, yapmış olduğum günahlar için 2 rekatlik tövbe namazı kıldım. Tövbe duası ettim ... Şuan tovbenin gecesi yani bu rüyayı gördüm ve bugün ameliyat olucam. Geçmişteki günahlarımdan dolayı bazen utanıyorum Allaha dua etmeye ama yine de çekinmiyorum. Bu benim 2 inci tovbem. 1 inciyi Allahım affetsin bozdum. Inşallah ikincisi bozulmiyacak. Neye yorarsiniz ?

metinoymaci

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
NASUH Tövbesi yapınız.
Tevbe-i Sayik kitabı içerisinde bulabilirsiniz. Kitap ücretsiz olup, internetten indirebilirsiniz.

Tövbeleri yaparken zorlandığınız, sizi kasan,dudaklarınızın kilitlendiği bir nokta olur ise lütfen belirtin.

Üst Alt