• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada suyun üstünde yürümek

mazlum sevda

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. Ben geçenlerde rüyamda bir limanda denizin üzerinde traktör ile gezen insanlar gördüm. Ben de suyun üzerindeydim. Suya batmadan yürüyebiliyordum. Dün ise bir akarsu üzerinde bir arabada gidiyorduk. Araba sanki bir gemi gibi suya batmadan, yol üzerinde gider gibi gidiyordu. Ama akarsuyun tersi istikametinde. Su ise çok berrak ve temizdi. Bunların anlamını çok merak ediyorum. Cevabınız için çok teşekkür ederim. ALLAH'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah,..
Rüyada deniz görmek Hayirli bir rüyadir..
Rüyada dalgasız deniz, sakin deniz görmek gerçekleşmesi mümkün olan hayallerinizi yada özel yaşamınızda tatmin olduğunuzu, huzurlu bir yaşama kavuştuğunuzu simgeler.

Rüyada denizin üstünde yürüdüğünü ve fakat ayaklarının ıslanmadığını gören kimse cehennem ateşinden kurtulur ve dünyada salâh erbabı insanlardan biri olur."
Bazı kere de rüyada denizde yürüdüğünü görmek, sefere, üzüntü, keder ve gamdan kurtuluşa ve büyük hayra delâlet eder.

Rüyada akarsu görmek, ömürle yorumlanır. Sen sen ol asla sevginden vaz geçme, eğer vaz geçersen geri dönmek çok zor bunu sakın unutma...
Rüyasında akar bir suyun başında olduğunu görmek, hayatının düzgün bir şekilde pürüzsüz olarak süreceğine işarettir. Akarsuyun berrak bir şekilde
akıp gitmesi, ömrünün neşe içinde geçeceğine delildir.
Hayirli aksamlar..

okyanuss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada su üzerinde yürümek

Hayırlı günler ablacım, rüyamda kalabalık bir şekilde denizde olduğumuzu görüyorum. Arkadaşlarım ve kuzenlerim var. Onlarla yüzüyoruz. Çok güzel mavi açık bir deniz. O denizin özelliği suyun üzerinde yürüyebilmemizmiş. Ben de deniyorum ayaklarımın üzerine basıyorum ve yürümeye başlıyorum. Benim gibi yürüyen bir çok insan var. Bir çocuk var ilgimi çekiyor bana bakıyor sürekli ama sözde benim yanımdaki kız arkadaşımla ilgileniyormuş bende şaşırıyorum, üzülüyorum biraz.utngc.. Şimdiden teşekkür ederim. :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı günler hayirdir insallah..Rüyada deniz görmek Hayirli bir rüyadir..
Deniz görmek beklenenlerin gerçekleşmesine ve hoşnutluklara işaret eder.
Rüyada suyun üzerinde yürümek;Sıkıntılardan arınmak, feraha çıkmak, mutlu olmak demektir. Ve bunu size bir arkadaşıniz vesile olacak seklinde yorumlanir..
Masmavi denizin üzerinde batmadan,Ufka doğru yürümek isterdim.
Balıklar geçerken ayaklarımın altında,Bense derinliklerde yürümek isterdim...

Su akar yolunu bulur, insanlarda kendi yolunu kendi bulur. kimseye zorla bir şey verme isteyen olursa geri çevirme...

Hayatı, kaderin akışına bırakin!!sizin istediğiniz gibi değil de kaderin ilahi takdirin istediği gibi yaşamayı deneyin..
başınıza gelen ufak tefek şeyleri kabullenirseniz emin olun, daha çok mutlu olacaksınız...
Herşey olabilir hayatta sizin dışınızda gelişen,ama unutmayin bunlar hepsi birer imtihan vesilesidir!!
Rahat olun.Yapacaklarınızı yine yapın.Ama sizin dışınızda gelişen hiç birşeyi kafanıza takmayın.Söyleceğiniz tek şey su:
DEMEK Kİ KADERDE BÖYLE OLMASI GEREKİYORMUŞ..

Hayatı ciddiye alın, önemseyin, ama sizin dışınızda gelişen sizin değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabul edin...ve Allah`a havale edin!!
Lâ Havle Velâ Kuvvete İllâ Billâh.
Gün doğmadan neler doğar...Eminim ki o hepimiz için en hayırlı olanı yaşatacaktır.
Hayatınızdaki her şeyi kontrol altına almayı beklemek yerine, sizin aslında yaşam Sahibinin, kontrolü altında olduğunuzu UNUTMAYIN...
selametle..

V

volkan_y

Kayıtsız
Misafir
Rüyada suyun üzerinde yürümek

Selamun aleykum.
Rüyamda suyun üzerinde yürüyerek gittiğimiz tarihi bir yerde hazine var ve hazinenin birde tuzağı var ama tuzağı yıkıp hazineye heykel gibi birşeyi alıyorum, çok zengin olduğumu hissediyorum. Geri dönerken tekrar suyun üzerinden koşarak kaçmaya çalışıyorum sonra çamurlu bir yol var ama tekerlek izi olan yerden ayaklarım çamura batmadan koşmaya devam ediyorum.

derin_su

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmün aleyküm kolay gelsin öncelikle :) yeni üye oldum üye olmadan kuralları bilmeden rüyamla ilgili mesaj attim o yüzden tekrar mesaj atiyorum umarım kusuruma bakmazsiniz.
Rüyamda suyun üzerinde batmadan yürüyen bir adam gördüm ve cok şaşirdim. Rüyamdaki adama sordum bunu nasil yapabildin ? Allahın isimlerini mi okudun geçerken dedim? O da bana bunu sende yapabilirsin hiç birşey düşünmeden söylemeden geçtim o suyun üzerinden dedi ve sonra yönümü baska tarafa cevirdigimde denizde birden cok köpek baliğinin yüzdugünü gordüm, zarar vermeden denizde yüzuyorlardi onlari izledim korkmadan ne kadar sevimliler dedim kendime.
Yorumlarsaniz cok mutlu olurum gönülsızım sevgiyle kalin.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İmam Cafer-i Sadık "rahmetullahi aleyh" hazretleri anlatır:

İsa aleyhisselam bir nehirden karşıya geçecekti. "Bismillah" diyerek suya adımını attı ve su üzerinde yürümeye başladı. Onu takib etmekte olan bir adam da İsa aleyhisselamın su üzerinde yürüdüğünü görünce, o da Bismillah deyip su üzerinde yürüyerek İsa aleyhisselama yetişti. Bu esnada adam, kendi kendisine şöyle dedi: "Ruhullah olan İsa aleyhisselam suyun üzerinde yürüyor, ben de onun gibi su üzerinde yürüyorum; o halde onun benden üstünlüğü nedir" Böyle düşünürken suya battı ve "Yâ Ruhullah! Beni tut, boğulmaktan beni kurtar!" diye bağırmaya başladı. İsa aleyhisselam onun elinden tutarak sudan çıkarıp şöyle buyurdu: "Ey kişi! Ne dedin ki suya battın?" Adam şöyle dedi: "Ben kendi kendime şöyle dedim: Peygamber su üzerinde yürüdüğü gibi ben de su üzerinde yürüyorum. Öyleyse bizim aramızda ne fark vardır! Bu sebeple battım."

İsa aleyhisselam şöyle buyurdular: "Sen kendini, layık olmadığın bir dereceye çıkardın. Bundan dolayı Allahü teâlâ sana gazab etti; haddini bil ve şimdi söylediğin sözden tevbe et!"

İmam Cafer-i Sadık hazretleri bunu naklettikten sonra şöyle buyurdu: "Öyleyse Allahü teâlâdan korkun, haddinizi bilip kendinizi yüksek makamlarda zannetmeyin ve bu makamlarda olanları da hased etmeyin. Yoksa gazab-ı ilahi size de gelir.

Üst Alt