• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tahta dolap görmek

osman1518

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tahta dolap görmek, rüyada ahşap dolap görmek.
Esselamun aleykum, saygılı kardeşlerim, ALLAH'ın rahmeti ve bereketi sizin üzerine olsun inşaAllah. Rüyam şu kadar basit:tahta (veya ahşap,çok koyu sarıydı,tam emin değilim) bir dolabın üzerinde, bir anahtar deliği vardı. Galiba uzakdoğulu,koreli (yani;yabancı) erkek bir şarkıcı gördüm. Ayrıca, bir makineye,bozuk para atıyordum ama yanlış oluyordu, parayı geri alamıyordum. Selamlar, saygılar,YÜCE MEVLAMIZA EMANET KALIN.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aeykümselam ALLAH'ın rahmeti ve bereketi ,hidayeti hepimizin üzerine olsun inşaAllah, Rüyaniz Hayr olsun.
Bilindiği üzere bir rüyanın açıklamasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, rüyayı gördüğünüz zaman,
gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte yorumlanir

Rüyada odun dolap görülmesi;
bir sırra işaret eder. Bu sizin sakladığınız bir sırrın yada sizin hakkınızda başkasında saklanan bir sırrın ortaya çıkmaya başladığına işaret eder. sakladığınız bir sırrın artık sizi rahatsız etmeye başladığını ve açıklamanın zamanı geldiğini gösterir.
Bazen de sadece sıkıntı ve hastalığa işaret eder

Rüyanizin psikolojik Yorumu;
hayatınızdan ,aklınızdan,Gereksiz eşya,kişi, olay, işleri dolaba kaldırın..yoksa bu fazlalik olanlar Sizi ruhsal, zihinsel, duygusal ve fiziksel olarak üzer, yorar ve yıpratır..hasta edebilir..
Pozitif olan enerjinizi tüketir ve sizi bunalıma sürükliyebilir..

“Allah cc. hiç kimseye gücünün yettiğinden fazlasını yüklemez” (Bakara, 286).

Biz nefislerimize zulmettik. Sen bize merhamet et.
La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin

Efendimiz buyuruldu ki, "Birinize derd ve belâ gelince, Yûnüs Peygamberin duasını okusun! ALLAHü teâlâ Onu muhakkak kurtarır. Dua şudur: Lâ ilâhe illâ ente sübhâne-ke innî küntü minez-zâlimîn".

""Allahım, bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için cesaret,değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için sabır,ikisi arasındaki farkı bilmek için akıl ver"..
selametle.

osman1518

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
sevgili hocam,selamün aleyküm :yaptığım hataların şimdi farkına vardım.sayın hocam;ben;adıyamandaki menzile intisaplı bir sofiyim.o rüyayı da,şöyle gördüm:şeyhime yazdığım bir mektup ve,tasavvufla ilgili bir ricam hakkında(yani;her ikisi için) gece yarısından sonra,secdeye kapanıp dua etmiştim,ve YÜCE RABBİM'e 'eğer duamı kabul edersen,lütfen rüyamda bildir' dedikten sonra,sabah güneş yükselirken(tahminen 06:00,07:00 arası),o rüyayı gördüm,uyku ile uyanıklık arasıydı-fakat hareket edebildiğimi hatırlıyorum).

kahverengi dolap vardı-tam doğrusu bu-ayrıca uyandığımda gayet normal hissediyordum.

hocam,biliyorum,kurallara pek uygun değil,fakat,hiç değilse,-eğer gözünüzde bir değeri var ise-o menzildeki mübareğin hürmet ve hatırına,bari bu seferlik,rüyamı yorumlayın...

rüyamı tekrar anlatıyorum:kahverengi bir dolabın üstünde,bir anahtar deliği vardı,ayrıca yabancı bir şarkıcı ve,attığım parayı geri vermeyen,bozuk bir makina gördüm.

hocam ;evet,biliyorum;belli bir olay örgüsü yok,fakat hiç olmazsa,imgeler üzerinden,olduğu kadarıyla,bir yorum getirseniz,inşaAllah,o bile yeterli olur.

selam ve dua ile...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam sofi ben bu tasavvuf ile ilgili derin konuları fazla anlamam ben basit deli, dolu bir insanım..bunu kendi şeyhine sorsanız daha iyi olur...korkarım ki benim yorumum eksik ve yetersiz olur...

DOLAP NİÇİN İNİLERSİN
Dolap niçin inilersin
Derdim vardır inilerim
Ben Mevla'ya âşık oldum
Anın için inilerim

haddinizi bilin fazla merak ve soru sormayın her şeyin bir zamanı var teklif var ısrarcı olmayın haddinizi bilin haddinizi...yoksa elinizdekini de kaybedebilirsiniz...

Bir bilgi yük yüklenirsiniz ki Allah korusun!!Yüklendiğiniz bilgilerin yükünü kaldıramazsınız..altinda ezilirsiniz..Faydasız ve zamansız bilgiden Allah’a sığınırım’.
Sır tutmak da ayrı bir lükstür. Kendine eziyettir. Sırrı öğrenmek ,olmadık yerde gereksiz bir emaneti almaktır. Kendi kendine dert ve sorumluluk sahibi olmaktır.
kendinize gelin kendinize...

Rüyada anahtar deliği görmek;
izleme, izlenme, gözetleme, gözetlenmeyi ifade eder. Bazı durumlarda bazı konuları tam görülemediğini veya görüntünün tam algılamadığını ,idrak edemediğinizi işaret edebilir..gizliliğin işgal edildiği veya işgal edilmek istendiğini işaret eder.
kimi konularda merakınızı kontrol etmekte zorluk çektiğinizi, olayları daha iyi tahlil etmek için Gönül gözü ile bakmak gerektiğine yorumlanır..

Allah'ın İzni ile yazılanları ,olaylari Gönül gözü ile okumaya çalısırsanız ,Size başka bir dünya görünecektir..selametle..

Üst Alt