• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tanımadığı birini sevdiğini görmek

B

betül01

Kayıtsız
Misafir
Selemün Aleyküm

Ben rüyamda gerçek hayatta hiç tanışmadığım ama kendisini çok sevdiğim bi erkeği gördüm. Rüyamda tanısıyoduk 2 yıllık mühendislik okuduğunu söyledi. Düz bi yoldan giderken bana farklı bi yol gösterdi. O yoldan gitmemi söyledi. Sonra ne olduysa ondan kaçıyodum. Ama bu kaçış çok hızlıydı kendimi bi anda okulda buldum. bi şekilde kendimi kurtardım ondan sonrada uyandım kendimi çok kötü hissettim

Sevgi Güçlü
yaş 18
Adana
Öğrenci

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam genc Kardesim Hosgeldiniz..
Hayirdir insallah..
Kovalanma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
Koşmak kacmak saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

Şartlarla yüzleşmek yerine kaçmayı ve onlardan uzak durmayı yeğliyorsunuz. Sizi kovalayanın kim olduğunu ne oldugunu bir kendinize sorun...
iman eksikliginiz vicdaniniz sizi rahatsiz eden bazi olay ve davranislar eksikliginiz pismanliklariniz olmasin sakin!!!

Rüyalarınızda size saldıran veya sizi kovalayan şey aynı zamanda kişiliğinizin bir parçasını niteliyor da olabilir...
icinde bulundugunuz : öfke kıskançlık korku hatta muhtemelan aşk gibi duygular korkutucu imgelerin ortaya çıkışı olarak kabul edilebilir.
Bu duyguları rüyanızdaki kendi kendinize karşı gösteriyor yasiyor olabilirsiniz...

her insanin icinde bir Ben var bende Benden icerug oldugunu unutmayin...
Rüyanızda kovalandığınızı gördüğünüz bir sonraki seferde durup sizi kovalayan şey ile yüzleşin. Ona sizi neden kovaladığını sorabilirseniz bu tip kabus dolu ruyalardan da ins. kurtulabileceginize inanmaktayim...

"Ham ervah kusuru hep başkalarında arar. Hakikat ehli arifler ise kendilerinde.’
İçinizdeki en buyk nefis düşmanı ile yüzleşmekten korkmayın.Korkarsaniz hayat billah esarettinden kurtulamazsiniz ..
Kardesim sorunlarinizdan kacmak ile cozemezsiniz.. eninde sonunda sizi yakalayip veya ayaklariniza dolanirlar..

Rüyada kaçmak görmek geçmişte yaşadığınız bir olayın etkisinden kurtulamadığınızı gösterir.
Rüyada kaçtığını görmek bilinç altınıza yerleşmiş bu konuyu çözmeniz gerektiğini aksi halde bu gizli endişe veya korkuyu sürekli yaşayacağınızı temsil eder.
Evinden alıştığı yerden kaçan insan büyük bir değişiklik yaşayacak ve hayatına yeni bir yön verecektir...
ins. olumlu bir degisim ve gelisme olur..
Sevgi ile Sahiplenmeyi karistirdigimiz icin hep SIKINTILAR yasamaktayiz..
kardesim su an hic bir Gonul isine HAZIR degilsiniz.. cunku sevgi ve arzu ,istek, ve idealeriniz her gun degisebilmekte..
O yuzden simdi Sevgili degil sadece Can Sadik dost insan gibi insanlar ile birlikte olun..
Selamet ile Hayra Kalin ..

Senaaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tanımadığım birinden hoşlanmak

İyi günler, rüyam şöyleydi;
Tanıdığım bir abinin erkek kardeşi olduğunu ve benimde o çocuktan hoşlandığımı gördüm,aynı yaşlardaydık (16-17) çocuk çok yakışıklı ve hoştu onunda bana karşı bir ilgisi var gibi duruyordu. Rüyam ikimiz film izlerken bitti.
Tanıdığım bir abinin kardeşi olduğunu söylemiştim ama aslında tanıdığım abinin kardeşi yok.. Gerçekten rüyamın neye yorumlanacağını merak ediyorum şimdiden çok teşekkür ederim. :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
İyi günler, rüyaniz Hayr olsun
Rüyada hoşlanmak, bir şeyden yada birinden hoşlandığını görmek, gören kişinin ruh hali ve görülen şeyin ne olduğu ile birlikte yorumlanır.
Rüyada tanımadığım birinden hoşlanmak;
Tedbir, temkin ve teyakkuzu elden bırakmayalım...İyice tanımadan hiçbir insana bağlanma.
Bitmemiş ilişkilerin Üzerine ilişki kurma, acı çeken sen olursun !
Kafanda bitirdikten sonra iki çift tatlı söz, iki damla gözyaşı için asla yumuşama !
Seni sevenlerle kullananları iyi ayırt et !
Seni dinleyip anlamaya niyeti olmayanlarla tartışma !selametle..

acilangul1

clfrny

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada hiç tanımadığın birini sevmek ne demektir? Rüyamda kale gibi bir yerdeyim, çok iyi hatırlamıyorum başlarını ama bazı arkadaşlarım olduğunu biliyorum ve beni seven bir erkek genç var. Sadece Türk olmadığını biliyorum, siyah saçlı ve açık tenli. Ben de onu çok seviyorum ve onunla çok mutluyum ama çok görüşmüyoruz çünkü ben Müslüman olduğum için onunla zaman geçirmeyi iyi bulmuyorum. Sonra başka olaylar da oluyor ama ben hatırlamıyorum, rüyanın sonuna doğru arkadaşlarım model oluyor, bana neden sen de olmuyorsun diyorlar. Ben de sonra annemden izin alıyorum yani annem de izin veriyor. Ben normalde kapalıyım yani başörtü takıyorum ama sonra açılıyorum ve kuaföre gidip saçımı boyatıp makyajımı yapıyorlar ve o genç ile balo gibi bir yere gidiyoruz. Ama başka birisi benimle o genci kıskanıyor ve etrafta bağırmaya başlıyor " binlerce yıl önce dünyada ki sekiz şeytanlardan bazıları öldürüldü" diyor ve kesip ortada bir delikten yılan bedeninde ama başı ejderha olan bir şey çıkıyor. Herkes korkup kaçıyor ama ben sadece ejderhaya bakıyorum. O genç hala aklımda ve düşününce çok değişik hissediyorum. Sanki gerçekte de öyle birisi varmış ve onu seviyormuşum gibi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt