• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tanınmayan birine aşık olmak.

KızılÖtesi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. Dün gece bir rüya gördüm ve çok etkilendim. Hayır olsun diyerek şöyle anlatayım: Evimiz iki katlı. Alt kata bir genç geliyor elinde bavul 19 20 yaşlarında vardır. Bu genci arkadaşımla görüyoruz önce arkadaşım beğeniyor lakin genç sürekli benim yanıma geliyor ve arkadaşım aradan çıkıyor. Ben üst kata çıkıyorum yalnızım tam çıkarken başım dönüyor merdivene yığılıveriyorum ve genç geliyor iyi misin diyerek odaya geçmeme yardım ediyor. Biraz yürüyeceğim diyerek çarşıya doğru gidiyorum ama hava zifiri karanlık ve arkamdan geliyor sürekli konuşuyor elimi tutuyor ben hiç bir cevap vermiyorum bu gence. Uzun uzun yürüdükten sonra yeşillik bir yere gidiyoruz genç birileriyle kavga ediyor eve geri dönüyoruz. Tam yolun ortasına bir inşaat yapılacakmış ve temel kazılıyor kare şeklinde daha sonra karelere beton dökülüyor ama köprü gibi sallanıyor sürekli. Düğün oluyor ben evdeyken genç geliyor düğüne çağırıyor gidiyoruz dans ediyoruz. Ve ben aşık oluyorum bu gence. Hayatımda hiç görmediğim birisi. Yorumlarınızı bekliyorum...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz genc Kardesim..
Kainatta hic bir sekilde tesaduf ve ilginc olan bir sey yoktur tevvafuk vardir.. "

Resulallah Sallallahu Aleyhi ve Sellem Efendimiz buyurdular
ki:''Her gece duaların müstecab olduğu kabul edildiği bir saat vardır.Herhangi bir müslüman o vakte tesadüf
eder ve dünya ve ahireti hakkında Allahu Teala Hazretlerine hayırlı dualar yaparsa Cenab-ı Hak bu duayı mutlaka kabul eder.

Demek ki Sizin de Duaniz bu Saat ve vakte gelmis..

Yani Beni bulmanizda Rabbimin bir Hayri ve hikmetti vardir.. İslâm'da rüya hukukî bir kaynak ve delil değildir. Yalnız gören kişi ile alakalıdır.
O kişi de bu rüyasını hayra yorar ve bu rüya yalnız kendisini bağlar.
Rüya "Allah Teâlâ'nın melek vasıtasıyla hakikat veya kinaye olarak kulun şuurunda uyandırdığı enfusî idrakler ve vicdanî duygular veya
şeytanî telkinlerden meydana gelen karışık hayallerden ibarettir" şeklinde de tarif edilmiş..

Hayirdir insallah diyelim..
Rüyasında aşık olduğunu görmek bir kac yorumu vardir..
Rüyada Aşık Olmak:bir kimse bekar ise bir süre sonra gerçekten aşık olacak demektir...lakin Temkin Ya hu.. yani temkinli olun..
sadece Aşık Olmak icin Aşık olmayin cunku her nimet kulfeti ve sorumlulugu ile geldigini unutmayin..

ayrica Rüyada Aşık Olmak:Yürek sızısına üzüntü ve kedere delalet eder. Aşık olduğunu gören üzüntüye düşer.
Aşık iyi veya kötü işleri arzu eden bir kimsedir.
Aşk muhabbet sahipleri için kalpte bir sıkıntıdır. Eğer kalbinde bir sıkıntı olduğunu görse o sıkıntı muhabbettir.
Aşk üzüntü ve kederdir...Zira aşıklar üzüntülü ve mahzundurlar.
Aşk rüya sahibinin gizlemediği bir sözü açıklamasın delalet eder.
Bir başka yoruma göre ise rüyada aşık olmak hayır ile yorumlanır. Kendisinin aşık olduğunu gören iyi ve doğru yolda hareket etmek için son derece istekli olur.
Genc Kardesim her seyin ama her seyin HAYIRLISINI dileyin..

bir sey daha farkettim Genc kardeslerim de ilişkiler bittikten sonra duygusal bir boşluk yaşadıklari dönemlerde ruyalarinda tanımadıklari
birine aşık olup çok mutlu bir şekilde uyanıyorlar..
sanırım insanın hayatındaki eksikliği uyurken bile olsa bir şekilde doldurup kişiyi toparlamaya yönelik Allah-in bir lutfu bu...

"Sıkıntıdan kurtuluşa giden gizli yol o sıkıntının içindedir..." MEVLANA

Ey RABB'im..! YAR/a Olacak Birini Değil.. YÂR Olacak Birini Nasip Et Yüreğime ..
Kardesim Formumuzda guzel ve faydali yazilar vardir okuyun icinizi olgunlastirip nizama sokmaniza yardimci olur...
Hayirli Aksamlar...

Üst Alt