• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tarantula görmek

dazz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar, bazen cok ilginc ruyalarım oluyor. Bunlar beni gercekten cok sasırtıyor ve yorumlayamıyorum, fikre ihtiyacım var. Ruyamı anlatmam gerekirse...
Elinde tarantula olan biri bana, beni tarantulanın zehri ile öldürecegini soyledi. Bunu yaparken ben baglıydım ve kacamıyordum. Elinde ters tuttugu (tarantulanın sırtı dısarıya, ayakları avuc icine bakıyordu) orumcegi yuzume dogru bastırdı. O an a kadar hersey normal bir ruya gibiydi ama bastırdıgında, (normal olarak) yumusak ve tuylu birsey hissettim yanagımda. Fakat daha sonra orumcegin bir kalp atısını hissettim ve ardından duzensiz kalp atısını.
Uyandıgımda kafam karısmıstı. internette tarantulaları inceledim (turunu bilmiyoruma ma gri olan) ve kalplerinin sırtında ve bazı zamanlarda bazı kosulları altında duzensiz kalp atısları oldugunu ogrendim.
Sormak istedigim, yorumdan ziyade bunun nasıl olabildigi. Hayatımda belgesel dısında tarantula gormedim. Bu konuyu cevapyabilecek konusabilecegim biri cıkar umarım.
selamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
tarantula.jpg

Merhaba Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada tarantula görmek;
Pek hayırlı bir rüya değildir, yaşamın karanlık ve korku tarafını simgeler.
kendini baskı altında, sıkışmış, çaresiz bir çıkmazda hissettiğini temsil ederken aynı zamanda bir değişim zamanı geldiğini ifade etmektedir...
bu değişim kimi riskler içerebilir ama yararlı olacak şeklinde yorumlanabilir..

bazende;Rüyada tarantula görmek;
rüya sahibine düşman olan kişilerin çeşitli planlar ve hazırlıklar içinde olduğuna, yakın bir zamanda kötü bir şeyler yapacaklarına ve rüyayı gören kişinin bu durumdan çok etkileneceğine işaret eder.
Aynı zamanda, hayat içerisinde ;korkulu sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet eder..

Tarantula saldırısı veya tarantula sokması,;
gerçek yaşamınızda bir tehdit altında olduğunuzu simgeler.

"sormak istedigim, yorumdan ziyade bunun nasıl olabildigi. hayatımda belgesel dısında tarantula gormedim"
burada mesele siz hayatinizda hiç tarantulagördünüz mü değil tarantula, sizin bir korkunuzun sembolu...

Korkunun ecele faydası yoktur.
Kişi korkmakla kendisine gelecek bir kötülüğü önleyemez. Bu sebeple korkuyu sürdürmek yerine gelecek tehlikelere karşı önlem alma yoluna gitmek gereklidir.
Çünkü gelecek olan gelecek, olacak olan olacaktır. Üzüntü, korku ise bunu önleyemeyecektir..

İleriye doğru ilerlemek ve insan olarak tekamül etmek için korkularımızı çağırmalı, onların sırrını çözmeli ,yüzleşmeli ve salıvermeliyiz...Korkunun bizi kontrol etmesine veya bizi engellemesine izin vererek, korktuğumuzdan daha fazlasını kaybediyoruz..CESARET BİZE ÇOK ŞEY KAZANDIRIR!KORKU BİZE ÇOK ŞEY KAYBEDİRİR..

dazz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun.
yorum icin cok tesekkur ederim. o dönem bahsettiginiz gibi, sıkışık ve sıkıntılı bir zamandı.
peki onun vucut yapısını nasıl hissettim ? kalbinin sırtında olması, nabzının duzensizligini ? nasıl bilebildim ruyamda ?bu kafamı cok karıstırıyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cümlemizden,Rüyalarımızda duyguları daha yoğun yaşarız..bu biraz da hayal ve gördüklerimizi, beyin hiss ve duygu yolu ile bize hissediriyor...

mesela,tam bir kapıdan geçmek üzereydin ki korkup vazgeçtin; arkandan bir köpek kovalıyor kaçmaya çalışıyorsun fakat ayakların buna izin vermiyor, bağırmak istiyorsun sesin çıkmıyor, üstelik yanından geçen insanlar bunların hiç birisini farketmiyor.
Rüyalarda bu ve buna benzer deneyimler hepimiz yaşamışızdır.
Rüyalarda korkmak aslında ne büyük bir lütuftur; korkup geçmediğimiz o kapı kimbilir hangi fırsatı kaçırmak üzere olduğumuzun, o korkup kaçtığımız tarantula ,köpek kimbilir hangi yüzleşemediğimiz duygumuzun ,korkularımızın habercisidir. ..selametle..

Üst Alt