selamünaleyküm, rüyamda bir ilçe, yazlık mekan tarzı bir yere taşınmıştık ailemle. market gibi bir yere gitti babam ve daha sonra o dönünce ben gittim oraya. markette sadece kola ve meyve suyu satılıyordu, çoğu meyve suyu şişeleri yarımdı, kola şişeleri de o şekilde. ama açılmamış kola şişeleri de vardı. marketteki adamla konuştum, "tek tek satıp para almıyorum" dedi. yani aldıkça yazarım hesaba, sende parayı toptan verirsin diyordu alaycı bir şekilde. daha sonra dışarı çıktım ve ailem arabada bekliyordu ( arabamız yok şu an ). ön kapı açıldı, annemin kucağında yeğenim ( 2,5 yaşında ) vardı. ön kapının eşiğine içten oturdu ve babam arabayı hareket ettirdi. ben daha binmemiştim ve ön kapıda kapanmamıştı. babamı uyarmaya çalıştım hem beni almadı hemde yeğenim o haldeyken arabayı hareket ettirdi diye kızmıştım. bir süre arabanın peşinden koştum ve binmeye çalıştım. babam durunca babamla tartışmaya başladım. "ne acelen var" falan demeye başladım. yeğenimi gösterdim, beni neden beklemedin dedim ve neden acele ediyorsun diye çıkıştım. rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Allah razı olsun!