• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tatil görmek

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum Hocam;

Dün gördüğüm rüyamı yorumlamanızı rica ediyorum

Rüyamda eşim ve büyük kızımla beraber tatilde olduğumuzu gördüm(iki kızım var ellerinizden öper biri sekiz yaşında diğeri dokuz aylık ben büyük olanı gördüm) havuzlar gördüm çocuk havuzu ve yetişkin havuzu bulunduğumuz yer yüksekteydi kızımı uyarıyordum buradan atlama havuza diye.
Yazlık benzeri binaların iç içe olduğu bir yerdi, orada eski kız arkadaşımı gördüm mesleği avukatlık başta ürkerek benden kaçıyordu sonra yanıma geldi artık kardeşiz veya buna benzer bir şey dedi :)
yazlığında tadilat yaptırıyordu duvarlarını kırdırıp yeniden yaptırıyordu duvarlarını kıranda benim çok yakın bir erkek arkadışımdı eski kız arkadaşım bilmediğim bir yere belediye başkanı olmuş veya olacakmış tam hatırlamıyorum(kesin chp den olmuştur aday)

Eşimde biliyordu eski kız arkadaşımın orda olduğunu normal şartlarda 3. dünya savaşı çıkar orada ama sadece sinirli bakışları vardı bana
Yanlış anlaşılmasın eski kız arkadaşım dediğim eşimle evlenmeden önce idi, onunla da evlenmeyi düşünüyorduk o zamanlar ama örf adet yaşam tarzı gibi nedenlerden dolayı olmadı, yoksa ben eşimi gözümle dahi aldatmadım.

Birde rüya yorumundan anlamayan bizler rüyanın Rahmani mi şeytanimi olduğunu anlaya bilir miyiz?

Rüyamı buraya kadar hatırlıyorum
Teşekkür ederim
Allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.. Hayirdir insallah..
Rüyada tatil görmek; işlerinizin yoğunluğu nedeniyle çok yorgun olduğunuzu, dinlenmeniz gerektiğini bildirir.
Rüyada tatil görmek, Güzel imkanlar, huzurdur... lakin Siz huzuru ararken huzursuz bir ortamda bulunmaniz...Tadilat, duvarlarını kırdırmasi..
"Eşimde biliyordu eski kız arkadaşımın orda olduğunu normal şartlarda 3. dünya savaşı çıkar orada ama sadece sinirli bakışları vardı bana "
butun bunlarin yorumu;Haniminizin,Doğum sonrası ufak bir depresyon gecirdigini ve ortaligin sakin ve huzurlu olabilmesi icin bunun da Sizin elinizde olduguna yorumlanir...
eşinize her konuda maddi, manevi, duygusal olarak destek olun!!
Allaha emanet olun...

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun hocam
Eşim doğum sonrası asabi biraz, bir kaç haftadır psikolojik destek alıyor rüyalar Rahman dır demekki onun yansıması rüyamda gördüğüm
Yorumunuzda çok başarılı süperr

Eşime anlatırsam şok olur bugün ama şu eski kız arkadaş meselesi pisikolojisini daha çok bozar diye korkuyorum sırıtık.:,

Allah razı olsun duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah razı olsun hocam
Eşim doğum sonrası asabi biraz, bir kaç haftadır psikolojik destek alıyor rüyalar Rahman dır demekki onun yansıması rüyamda gördüğüm
Yorumunuzda çok başarılı süperr

Eşime anlatırsam şok olur bugün ama şu eski kız arkadaş meselesi pisikolojisini daha çok bozar diye korkuyorum sırıtık.:,

Allah razı olsun duaa..

cumlemizden kardesim ..biliyorsunuz cocuk koruma servisinde PDR-Md Psikolojik Danışma ve Rehberliklik yapmaktayim.
ayrica Koruyucu anneyim.. yani rüya tabirleri Allah vergisi ama ayni zamanda meslek ve tecrubelerim var...
Size tavsiyem...eşinizi çok sevin..ve SABIRLI olun!!!

Eşinizin değişen vücudu,hormonlari, duygulari, hayat yasam sekli, uyku duzeninin bozulmasi ile;aklinin da kimyasinin bozuldugunu da UNUTMAYIn...
buda sizin imtihaniniz...
Allah Yar ve yardimciniz olsun.. baktiniz eşiniz cok stressli ve psikolojisi bozuk onu bir tatile veya ailesinin yanina gonderseniz;
veya bir sure onlarda da kalmasi bu icine girdigi dogum sonrasi deprasyon,kuyusundan cikmasina yardimci olur..
Ona ACIMAYIN!!sadece anlayis ile bir Aile oldugunuzu ve Ona ihtiyaciniz oldugunu haal ve davranis ,sozleriniz ile dille getirin!! selametle
...

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ona her konuda destek oluyorum hocam, sadece o içinde bulunduğu fiziksel ve ruhsal durumdan ötürü daha çok etkileniyor olaylardan. Ablasına yolladım şehir dışına iki hafta kaldı iyi geldi biraz şimdilerde daha iyi Çok Şükür
Ölüm hastalık olmasında geçim sıkıntısını pek takmıyorum kafama.
Takmıyorum derken nasibimi kısmetimi arıyorum namazlardan sonrada Rabbim'den istiyorum vermezse ne yapalım O Mülkün gerçek sahibi mülküne emanetçi,bekçi olarak zenginliği istediğine verir.
İstiyoruz vermeyince tıkandı ha tıkandı diye feryat ediyoruz :)
Vermeyince Mabud Sultan Mahmud'un hazine odasına kürekle girsek ne olacak :)

Sizi de takdir ediyorum işinizle ilgilenip bize buradan yardım ediyorsunuz eviniz çocuklarınız belki daha başka hayır işleriniz.
Bana Dursun Ali Erzincanlı' nın şiiri hatırlattı bulunduğunuz yer ve Allah Rızası güderek çalışıp çabalamanız.

Linki ve şiirden bir bölüm aşağıda

Bilalin bıraktığı yerden sayısız minareden ezanların yükselir
Susturmasın Allah ondört asrın ardından cıkıpta vatanından
Yeryüzüne yayılan Peygamber çiçekleri
Musat bin umeyr gibi uhud kokan elleri
Sevgini insanlığın kalbine merhem diye sürüyor
Onlar toprağın her karışında adın geçsin diye yürüyor
Durdurmasın Allah(amin)
Allah Razı olsun hocam
Allah'a emanet olun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAZI olsun bu ne guzel bir Hediye...dertsiz insan varmı? tabiki yok!!dertlerle başa çıkabilmeyi ve
her şeye rağmen onlarla birlikte yaşayabilmeyi Lütfun da hoş kahrın da diyebilmeyi Rabbim nasip etsin...
ama Neyi dert edip neyi dert etmememiz gerektiğini idrak edebilirsek bu imtihanida gecebiliriz insallah..

Öyle bir yolculuk içerisindeyiz ki bizi nelerin beklediğini bilmeden seyahatimize devam etme mecburiyetindeyiz.
Evet seyir halindeyiz.Her an dönüyoruz.Hareket içindeyiz...
her şey geçici ve değişken buda gecer Ya Hu...ve geçecektir..
dertler, sorunlar hepsi birer misafir gibi gelip, geçerde mesele Biz onlari nasil karşılarız...
Allah-in misafiri deyip Sabir ve hoşgörü ile karşılayabilirsek ardinda sadece Allah-in RIZASI ,huzur kalir..
aksi Takdirde isyan eder saygi ve hurmette kusur edersek vicdan azabi, huzursuzluk ve Pişmanlık ile kendi kendimizi yer bitiririz...

evet kendim de bu aralar biraz sıkıntılıyim...
Kemale ermek insanın ağır ağır isteklerinden tutku,nefis ve ihtiraslarından arınmasıdır..
Ya Gönlümün hasretti yanmasi..ne diyeyim..Allah kerim..

"Hoştur bana senden gelen Ya gonca gül yahut diken
Ya hıl’at-u yahut kefen Lütfun da hoş kahrın da.”

Allah a teslimiyet hayatı başından sonsuza anlamlandıran ve kaostan kurtaran bir duygudur.
İnanan için başına ne gelirse gelsin her şey bitmiş değildir. Cenabı Hak nice sıkıntı ve belaların ardında hayırlı sonuçlar saklar.
Zaten sabır ve teslimiyet başlı başına hayırdır...

Derman Arardım Derdime Derdim Bana Derman İmiş..bunu biliyorum ama ben gibi aciz yanliz ve zayif iradeli bir insanin sabretmesi..

Eyy Rabbim!!Hz. Yusuf(as)'ı kuyudan çıkardığın gibi beni de bu Gaflet,Nefis kuyusundan;Kalbimin icinde bulunan sıkıntılardan
ve bu kardeşimizin eşine icinde bulundugu stresli, karanlik kuyusundan cikmasi icin kuvvet!!hanelerine halil ibrahim bereketi ver...amin...

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun hocam
Nasihat ve dualarınız için beni de duygulandırdınız sabah sabah

Allah'a emanet olun...

Üst Alt