• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tavşan yakalamak

Free20

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, Ben düngece rüyamda eşimi gördüm annem onu hava alanından alıp yanıma getirmişti ona kızgındım konuşmadım sonra eve çıktık
Sevgilimde yanım daydı ondan sonra tam hatır lamiyorum gitmek istedi ben de peşinden takip ettim sonra gözden kayboldu telefonda onla görüşüyordum bir yandanda onu bulmaya çalışıyordum durduğum yerden binanın tepesine baktım orda yokum ben dedi telefonda bende arkamı döndüm gökyüzünde hava balonu patladı ve yanıma kadar düştü ufaktı içinden tavşan ve horoz mu tavuk muydu emindegilim abime onu yakala dedim bende tavşanı yakaladım sonra birtane daha tavşan çıktı hangisinin eşim olduğunu bilmiyordum ama tavşan küçükken büyüdü elimdeki tavşanı konusturup hangisinin eşimin dönüştüğü tavşan olduğunu anlamaya çalışıyordum sonra elim deki tavşan elimi ısırmaya çalıştı
Bende onu gıdık ladım oda Gülüyordu sonrasını hatırlamıyorum

Ahmet çınar
Yaş 25
Çin'de yaşıyorum
2 senedir eşimden ayrıyım ama hala evliyiz

Rüyamı Allah rızası için yorumlarsanız sevinirim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
195964_422553711124468_1137191872_n.jpg

Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim ins. uyeliginiz daim ve hayirli kazancli olur...
Hayirdir insallah..
Rüyalarımın tabirini yap derseniz.. kalbinizin sahibini gösterirdim..
Anneniz sizin eşiniz ile birlikte olmanizi istiyor...unutmayin her Anne sadece cocugunun iyiligini,
mutlulugunu ister...

tavşan kaç tazı tut..Aile hayatti oyun degil gercek!!insan bazi seyleri kaybediginde veya kacirdiginda telafisi olamiyor..
ya Bugun Ya hic...
Beyaz tavşan ağırbaşlı ve sakin bir kadına Siyah ve çirkin tavşan kötü huylu kadına..
Kardesim bu olanlarda kontrol sizin elinizde Ya esiniz ile birliginizi korur ,sevginizi, gelistirir ve Aile olursunuz Yada Ondan ayrilip..
Nefis ve özgürlük adi altinda yolunuzu kaybedebilirsiniz...

Özgürlük Nedir? “başkasına zarar vermemek şartıyla insanın her istediğini yapması” olarak kabul görse de,
gerçek manadaki Özgürlük bundan ziyade, insanın ne kendine ne de gayra zarar vermeden marifet, fazilet ve İslamiyet terbiyesi ile yaşamasıdır.
özgürlük başkasının hakkının yenmeye başlADIĞINDA YANİ KUL HAKKINA GİRİLİNCE BİTER.............

Kimseyi suçlama Suçlanacak biri varsa o da sensin..
Sadakatli olamiyorsan bari Ona mertce Özgürlük ver!!
Rüyada hızlı koşan bir tavşan görmek, gizlenmesi lazım olan bir sırra yorumlanır...
ayni zamanda endişe ve şüphe içinde bir zamanın yaşayacağınıza
işarettir.
“İnsanoğlunun aklı, başına taksitle gelmiştir. Aklının başına geldiğini fark ettiğinde bir de bakmış ki ömrü bitmiştir.”

Selamet ile Hayra kalin kardesim..
Allah cc. yar ve Yardimciniz olsun..ins. dogru karari verirsiniz..

Ne zaman ki senin sohbetinden sıyrıldı yüreğim,işte o günden beri biçareyim!
Ne zaman kalbimde yerini başka heveslere pazarladım,İşte o andan beri avareyim!
Senden uzaklık ateşmiş YaRab!Merhamet et! .

Free20

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için çok sagolun benim gördüğüm tavşan yarı beyaz yarı açık kagverengiydi eşim turk değil ve 2seneye yakındır görüşmüyoruz ben istiyorum görüşmeyi ama kendisi Amerika'da bende Çin'de yaşıyorum bu bilgilerin rüyamın yorumuyla alakalı sanırım yine cevap verirseniz sevinirim Allah'ın selameti üstünüzde olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bir sey degil kardesim...
Rüyalar da Renkler Nasıl Kullanır :
Renkler Görüntüyü Kuvvetlendirir :
Genellikle cisim ve renk birbirini bütünler. Ayrıca durumu ve duyguları yansıtır.
Rüyanın analizinde rengin anlamı durumları ve duyguları anlamanıza yardımcı olur.
Varlıkları meydana getiren asli unsurların uyumuna delalet eder. Birbirine uyumlu renkler yaratılışın amacına uygun hareket etmeye insanlarla hoş geçinmeye;
zıt renkler uyumsuz ve heterojen insan ve görüşlere iyi ile kötüyü birbirine karıştırmaya;
Beyaaz renk dürüst karaktere ve huy güzelliğine Yeşil renk ahlak ve din güzelliğine Bu iki renk hayır ve müjdeye
Siyah renk kalp katılığı ve yanlış düşünceye yahut mal ve dünyalığa
Kırmızı renk şiddet ve şerre Bayrak ve Kan kırmızısı ise şeref ve başarıyacan guc ve kuvvete
Beyaz renk ferahlik ve mutluluga sari renk hastaliga mavi renk ümide yesil renk dinin kuvvetine kirmizi renk aska ve sevdaya pembe renk genç kizliga ve ümide
mor renk süpheye siyah renk mutsuzluga kahverengi uzun yolculuga isarettir. Renklerle görülecek rüya rüyanin sekline ve rengine göre bu maddelere dayanilarak yorumlanir..

bir sekilde bir yerde birleserek ya bu Olayi NOKTALAYIN..yada devam ettirin..bu sekilde evlilik olmaz...
Hayirdir insallah...

Üst Alt