• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tavsiye edilmesi

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm ,

Rüyamda sınıf gibi bir yerdeyim, sırada oturuyorum. Önümde ve çevremde boş olan başka sıralar daha var. Karşımda ayakta duran biri (gerçek hayattaki bir) isteğimin olması için bir-kaç esmayı nasıl okumam gerektiği konusunda bir tertip gibi bir şey veriyordu. (farzı muhal, vedud ismini 20 şerden günden 400 kere oku gibi.) Ben iki kere soruyorum ama rüyamda aklımda tutamıyorum, yada dediği anlaşılmıyor. Arka sıramda minyon tipli ufak tefek ama yüzü güzel bir kız oturuyormuş. Bana dediklerini kağıda yazsana diyor, elimde kağıt kalemde var ama bir türlü tam olarak aklımda tutupta kağıda geçiremiyorum. Yalan olmasın ama belki, Allah lafzı ile Subhanallah olabilirmi bilemiyorum.Ama sayıları kesinlikle hatırlamıyorum.

Birde bir kedi görüyorum nasıl oluyorsa cep telefonumun içine sığıyor, şaşırıp kalıyorum nasıl sığdığına. Cep telefonunun arka kapağından içine giriyor. Sonra her nasılsa çıkmaya çalşıyor içinden bu sefer telefon genişlemeye başlıyor ve telefon kırılmasın diye arka kapağını açıp çıkmasını sağlıyorum. Kumral şirin bir kedi idi.

Bu rüya ile alakası olabilirmi bilmiyorum ama geçen sene rüyamdaki ses babamın o dönemdeki sıkıntılarının geçmesi için çok net bir şekilde baban adına sadaka ver demişti bana. Sesin sahibine kendi adıma ne yapayım peki dediğimde, seninkini söyleyemeyiz demişti.

Allaha emanet olunuz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Ah kara gözüm hacı cavcav hoş geldin .
Söyle bakim bana neden boş geldin. Ah hacıvatım ben sana hiç boş gelirmiyim .
heybemde dolu bir çuval iman istersen sende içine gir bir güzel nurlan

Hayirdir insallah..
Rüyada okul sınıf görmek; iyiliğe nizam ve intizama işarettir..
Rüyada sınıf görmek okul sınıfı kişisel gelişime işaret eder. Kişisel .manevi ve ruhsal gelişiminizin halen devam ettiğini gösterir...

Ruyada Bir kişinin size tavsiyede bulunması, hayata bakış açınızın değişeceği ve hayatınızın yakında düzene gireceği anlamına gelir.

Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur.
Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama biraz duraksa neler olup bittiğine anlam veremiyorsan bile..
Sabr et!! zamani geldiginde bu olanlarin hikmettini bir gun anliyacaksin..
Bu bekleyis Senin olgunlasma devrindir!!Gelen nimette ermen icin hazir degilsin bunu Seni Yaradan en iyi bilendir!!
sadece Sabir ile bekle. Güneş sizin icin de bir gun doğacaktır ..
Zorlamaya SIKILMAYA hic kimseye kendinizi zorla sevdirmeye calismayin...
O cc. Ol dedigi zaman zamani geldiginde zaten kendiliginden olacaktir...
O bir dengedir O anlamlı gizemli ve Hikmetlidir..

Kalp nefsin şekline göre biçimlenince
kalbin nasibi de nefsin hazlarının şeklini alır...
o yuzden kalbinizi nefsinize degil ruhunuza gore sekilenmesi icin cokca Dua edin..
Babaniz rahmetli ise onun icin cokca dua edin ve adina hayratlar yapin kardesim...

Öldükten sonra amel defteri kapanıyor.Sadece 3 insanin eciri öldükten sonra devam ediyor.
Bıraktığımla yapılan ilim...Duacı salih evlat...İnsanlığın yararına okul,camii,yol,köprü…
Bir kimse vefat etse de, dikmiş olduğu ağaçtan insanlar ve hayvanlar istifade ettiği sürece sevap almaya devam eder.
Hatta bu ağaçtan hasıl olan tohumlar da ağaç olsa onlardan da sevap alır. Dikilen ağaçlar da sadaka-i cariye hükmündedir.
Hayirli gunler kardesim...

cavcav

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu kadarcık rüyada bu kadar çok manayı nasıl çıkarabiliyorsunuz, şaşırtıcı doğrusu. Çok şükür babam sağ.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu kadarcık rüyada bu kadar çok manayı nasıl çıkarabiliyorsunuz, şaşırtıcı doğrusu. Çok şükür babam sağ.

çıkarana degil çıkartana hikmet Sahibine Rabbime Hamd olsun...
duaa..

Üst Alt