• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tek tas yüzük görmek

akkayafa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,

rüyamda tek tas yüzük gördüm, altindan. Bu yüzük tanidik bir kiza gelmis, ve ben ona ne kadar güzel bir yüzük oldugunu söylüyorum.

Emeginiz ve cevabiniz icin simdiden tesekkür ederim.

Saygilarimla..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim Hosgeldiniz desenize Siz de Benim gibi Gurbetcisiniz..
Rüyada tek tas yüzük görmek ;duygusal bütünlük, süreklilik ve taahhütlerini yerine getirmekteki başarınızı sembolize eder.
yeni bir ilişki ya da mevcut ilişkinizde başarılı olmak için çaba gösterdiğinizi veya taahhütte bulunduğunuzu gösterir.
Ruyada yuzuk aynı zamanda sadakat, idealleri, sorumluluklar veya inançları temsil eder.

Peygamber Efendimiz (S.A.V) şöyle buyurmuştur:
"Bir kimse kendisi için istediği bir şeyi, mümin kardeşi için de istemedikçe, hakiki mümin sayılamaz."

Benden çok senin ihtiyacın olan bir şeyi sana vermişsem;
Bu hediyedir.
Senden çok benim ihtiyacım olan bir şeyi sana vermişsem;
İşte bu sevgidir...
Hayirli gunler Kardesim...

akkayafa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cevabiniz icin cok tesekkür ederim, aro!

Gösterilen cabanin karsiligida insallah alinir. Rabbim hayirlisini eylesin!

Hayirli aksamlar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Akkaya kardesim Size ufak bir SIR soyliyeyim mi? ben burada Allah RIZASI icin hic bir menfaat ve cikarim olmadan. Sizin gibi kardeslerime yardimci olmaya calisiyorum.
Kendi zaman ve yasantimdan fedakarlik yaparak kisinin ruyasini samimiyet, muhabbet ve kendi meslegim olan insan ve ruh sagligi konularindaki tecrubelerimi de katarak
karsimdakine en iyi sekilde yardim edebilmek, dogruyu gosterebilmek,benim tek amacim, bazi kardeslerimiz buhran ve SIKINTILARDA, bir turlu icinden cikmayi bilemiyorlar
Onlara hakkı ve sabrı tavsiye edip..Yerli yerinde haklı CıkıSlar yaparak, düzelmeye, iyiliğe, guzellige davet edebilmek icin her ruya Yorumunu Besmele ve Allah-in yardimini diliyerek yapmaya calisiyorum..
Bunun karsiliginda Sizin gibi birileri geri donup Dua ettiklerinde ben de yuregim ile onlarin Duasina bilmukabil ver Allahim diyerek onlara Dua ediyorum..
tesekkur bile etmeyip gidenler ise sadece kendilerince ,kendi yureklerince nasiplenip gidiyorlar..Rabbim her seyin en hayirlisini Size de versin kardesim..

akkayafa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayir duaniz icin ve bu güzel yorumunuz icin cani gönülden tesekkür ediyorum, Rabbim sizden razi olsun!

Üst Alt