Akkaya kardesim Size ufak bir SIR soyliyeyim mi? ben burada Allah RIZASI icin hic bir menfaat ve cikarim olmadan. Sizin gibi kardeslerime yardimci olmaya calisiyorum.
Kendi zaman ve yasantimdan fedakarlik yaparak kisinin ruyasini samimiyet, muhabbet ve kendi meslegim olan insan ve ruh sagligi konularindaki tecrubelerimi de katarak
karsimdakine en iyi sekilde yardim edebilmek, dogruyu gosterebilmek,benim tek amacim, bazi kardeslerimiz buhran ve SIKINTILARDA, bir turlu icinden cikmayi bilemiyorlar
Onlara hakkı ve sabrı tavsiye edip..Yerli yerinde haklı CıkıSlar yaparak, düzelmeye, iyiliğe, guzellige davet edebilmek icin her ruya Yorumunu Besmele ve Allah-in yardimini diliyerek yapmaya calisiyorum..
Bunun karsiliginda Sizin gibi birileri geri donup Dua ettiklerinde ben de yuregim ile onlarin Duasina bilmukabil ver Allahim diyerek onlara Dua ediyorum..
tesekkur bile etmeyip gidenler ise sadece kendilerince ,kendi yureklerince nasiplenip gidiyorlar..Rabbim her seyin en hayirlisini Size de versin kardesim..