• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada temizlik yapmak

eliff_gs

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamunaleykum;s.a ben 22 yaşında 2senelik evliyim. Kayınvalidemle ve görümcelerimle aynı evde oturuyorum, çocuğum yok. Rüyamda kendi odamı temizliyorum, heryer pırılpırıl oluyor ve benim kızım varmış 2,3 yaşlarında onu kucağıma alıyorum, odama giriyorum. Rüzgardan odamdaki mobilyalarım devrilmiş. Bizim iki tane muhabbet kuşumuz var onlarda benim odamda yerde oturuyor. Ben onları dışarı çıkarıp odayı tekrar temizliyorum bunun yorumunu yaparsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah.
Benim evim yok sadece kendi odam ve kendime ait bir dunyam var..ve bu kucucuk dunyamda ins. bir gun muhabbet edebilecegim evladlarim olacak dir diyen dualarim var...

Rüyada temizlik görmek arınma, yenilenme, iyileşmeyi hayatınızdan negatif şeyleri atacağınızı ve önemli problemlerinizin üstesinden geleceğinizi işaret eder.
Hayatınızda yeni bir döneme gireceginizi ifade eder.
Zahmet olmadan ,zahmetti misafir etmeden Rahmettin gelmiyecegini de UNUTMAYIN kardesim..

Sizin hayır sandıklarınızda şer şer sandıklarınızda hayırlar vardır...
birazcik daha SABR edin kardesim..

insanoğlu daima sevilmek özlenmek hatırlanmak ister...
kalpleri bilen ancak ve ancak Allah u Teâlâ’dır...
Lâkin insanoğlu başkasından şüphe etse de kendi kalbinden şüphe duymaz...
her kalp karsisindakinin duygularini kalbimize yansittigini unutmayalim..
Sevgi Evvela yürek ister! hem de mangal gibi bir yürek…
Ve sabır ister sükût ister…
Yürek pare pare olsa da sır olmak ister sevgi.Fedakarlik ve anlayista bekler..
öfke aninda Sabir,merhamet ve Adalet ne kadar da guzeldir...
Hayirli gunler...

mihri

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada temizlik yapmak.

Merhaba hayırlı günler.Rüyamda kendi evimde kardeşimle arkadaşının evi pislettiğini görüyorum, oraları temizliyorum. Sonra mutfağa gidiyorum, yerler çok pis bende elimdeki bezle eğilip siliyorum. Sildiğim yeri iki defa siliyorum ve tertemiz oluyor. Böylece bitti rüyam yorumlayabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler ALLAH razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba hayırlı günler
Rüyada temizlik yaptığını görmek; arınma, yenilenme, iyileşmeyi hayatınızdan negatif şeyleri atacağınızı ve önemli problemlerinizin üstesinden geleceğinizi işaret eder.
Rüyada temizlik yapmak her zaman için iyiye ve güzele yorulur. Temizlik rüyaları, kişi hayatında temizlik yaparak bir şeylerden arınmaya ,kendisini temizlemeye delalettir..
Hayatınızda yeni bir döneme gireceginizi ifade eder.
Cumlemizden Hayirli gunler..

Üst Alt