• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada terkeden eşinin geri geldiğini görmek

herseyim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum, Rabbimin rahmeti ve dualari sizinle olsun

9 gunluk evliyken terk eden esimi gordum
Esimle evlenmeden once cok buyuk zorluklar ve sıkıntilari astik. Ailesi beni hic bir zaman sevmedi ayirmak icin ellerinden gelen herseyi yaptilar. Sebep esimin 10 sene once universitede okurken yasadigi bir iliskide kisinin hamile kalmasi sonunda evlenmis ve cocuk doguncada bosanmislar. Kizi bebekken babaneye geliyor ve o buyutuyor. Kayinvalidemin hic kizi olmamis 3 tane oglu var. Kiz cocuk hevesiini torunu ile tadiyorve o zaman esimin 12 yasinda olan erkek kardeside oz kardesi gibi seviyor birlikte buyuyorlar. Aile yillarca esimin tekrar evlenmesine musaade etmiyor hep karsi cikiyor.izin vermemelerinin nedeni ise kizinin annesinin esimin evlenmesi durumunda cocugun velayeti onda oldugu icin kizini kayinvalidemlerden almakla tehdit etmesi.Ben ilk tanistigimizda bunlari bilmiyordum zamanla ogrendim. Ve bizim iliskimiz ilerledikce annesi ve kardesinin cok agir tehditlerine hakaretlerine maruz kaldim. Bizi ayirmak icin herseyi yaptilar. Oysa ben esimi o kadar cok seviyorum ki borclarini bile calisip odedim yeri geldi bankaya borcundan dolayi cezaevine girdi 1 gun yatti borcunu etraftan borc alip odeyip cikardim.sonunda ailesinin baskilarina dayanamayip istanbuldan ayrilip 700 km uzaga calismak icin gittik. Biz ordaykende ailesinin baskilari devam ediyordu. En sonunda ailesine rest cekti ve biz araligin sonunda nikah kiydik. Nikahtan 9 gun sonra hersey usulune uygun olsun nisan olsun isteme olsun diyip istanbula gelicekken durduk yere cok buyuk bir tartisma yasadik.ben hayatta hakaret etmezken esime cok agir hakaretler ettim yumruk attim cebinden tum parasini arabanin anahtarini telefonunu alip gece 2.30 da istanbula gelmek uzere yola ciktim. Beni durdurmak icin hicbirsey yapmadi arkamdan oda cikiyor sonra ben ne yaptigimi fark edip 15 dk sonra geri dondugumde onun gittigini fark ettim ve 1 aydir ortada yok cok buyuk aci cekiyorum o gece nasil oyle davrandim bilemiyorum buyulenmis gibiydim ben degil baskasi benim yerime hareket ediyordu ve icimden bir ses devamli esime vurnami aci cektirmemi fisildiyordu ve kontrol disi yaptim herseyi..Hickimse nerde oldugunu soylemiyor. Ailesi arkadaslari gizliyor. Sabahlara kadar dualar ettim. Gozumden kan akiyor artik. Asiri derecede alkol kullaniyor ve sigara iciyor.Yetmezmis gibi firmamizin calistigi firmalardan benim adimi kullanarak para toplamaya calisuyormus. Ancak ona ulasabilecegim hic bir numara yok. 1 aydir camin onunden hic kslkmadan gelip beni alacagi gunu bekliyorum. Kocami cok seviyorum.

Dun gece ruyamda kocamin geri geldigini gordum beni almaya gelmisti. Geceydi bir barin onunde onun cikmasini bekliyordum. Beyaz bir arabam varmis. Ayni arabanin baska bir sahibi daha varmis 3 bayanda arabaya biniyorlar. Esim onde sag koltukta oturuyor. O tanimadigim kadinlardan biri sofor koltuguna geciyor bende arka koltukta oturuyorum sonra birden aracin benim oldugunu hatirliyorum ve o kadini indirip esimin yanina ben geciyorum ancak uzerimde dizlerimde biten bir kot sort giymisim ve sag bacagimda kaval kemigimin uzerinde kagit para yuklugunde bi yara goruyorum yara yayilmis bacagima ancak ustu irin akitiyor kan hic yoktu. Arabayi surmeye basliyorum ama bacaklarimi hareket ettirmekte zorlaniyordum. Sonra uyandim. Gene ayni camin onunde esimin gelip beni almasini bekliyorum ama ne aradi nede geldi icimin acisi o kadar fazla ki Allah Rizasi icin ruyamin ne manaya geldigini yorumlarmisiniz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam.. Hayirdir insallah..
Bu ruyaniz bilinc altida olabilir..

“(Gerektiğinde) Savaş, hoşunuza gitmese de size farz kılındı. Ama hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlı olabilir. Hoşunuza giden bir şey de sizin için kötü olabilir.
Allah bilir, siz ise bilmezsiniz.” buyuruyor Rabbimiz Bakara Suresi 216. ayetinde.

Cenab-ı Allah'tan çok çeşitli şeyler istiyoruz. İsteklerimiz, dileklerimiz hiç bitmiyor. Sınırlı bir kavrayışa sahip olduğumuz için, bazen istediğimiz şeylerin
hakkımızda hayırlı olup olmadığını tam olarak bilemeden ısrarla istiyoruz. Dileğimiz olmayınca da üzülüyoruz.

Bazen sıcaklardan bunalıyoruz, bazen çalışmaktan sıkılıp yoruluyoruz ve her şeyi kolayca elde etmek istiyoruz. Bazen de çok acele ediyoruz.
İmtihan edildiğimizi, her şeyin bir vakti saati olduğunu unutup, Allah'tan dilediğimiz şeylerin hemen oluvermesini istiyoruz.
Bazen de ümitsiz ve karamsar bir ruh hâline bürünüyoruz. Bütün bunlar, sabır, tevekkül ve teslimiyet eksikliğinden kaynaklanıyor.
Oysa acele etmemeli, sabırsız olmamalı, daha zor durumdakilere bakıp her zaman hamd etmeli ve her şeyin hayırlısını dilemeliyiz Rabbimiz'den.
Kaybettim diye uzulduklerimiz kurtulduklarimizdir belki ..

Hayirdir insallah.. ruyanizin Yorumu;Siz burda kendinizi kahr ederken O kendi dunyasinda.. deger mi ? kardesim..
icinde bulundugunuz durumu kendinize SAPLANTI olarak yaparsaniz stresse, Ruh Sağlığınıza zarar vereceginize delaletir..
Sizin sinirlerinizin yipranmasina izin vermeyin.. herseyin beterin beteri var.. bu halinize sukr edin..
bazi degersiz insanlar icin kendinizi yipratmaniz degmez!!olaylari kisisel almayin.. belkide bu insanda ruhsal,kisisel, karakter problemleri vardir..
Bazı insanlar hayatta hiçbir gayeye sahip olmadan yaşarlar. Böyle insanlar bir nehir üzerinde akıp giden saman çöplerine benzerler,onlar gitmezler;
ancak suyun akışına kapılarak akarlar.

Kendinize gelin kendinize..Siz kendinize geldikten sonra tek basiniza ayakta durupp guclenirseniz O zaten size geri ister..
deprasyonlu, hasta, zayif sinir hastasi olan bir Kadini hic kimse istemez..
Hayirli gunler..

herseyim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. 9 gunluk evliyken boyle bir seyi yasamak yikti beni. Dilerim geri gelir diye dualarim.onu o kadar severken bunlari yasamak uzdu beni. 1 ay oldu ve hic yok ortada. Rabbime her dk dua ediyorum. Gununuz guzel ve hayirli gecsin.

Sevgiler

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamu Aleykum

Bende evlendim hastalnadim ayrilmak istedi, hep ruya goruyorum geri gelecegine ama hep hayirlisini diliyorum Allahtan... Size yazmam sebebidde su dur, evet zordur hele severken ayrilmak cok zor ama imtihan. Bilemesin ki belki bu sizin icin daha hayirdir.
İkinicise de guclu olun, aramayin sormayin birakin, kendinize bakin, hastalanirsaniz daha kötü our. Bende misail hastalandim 4 aylik evliyken ayrildi. Eger seviyorsa zaten gelir ve sevmiyorsa zaten bahane olmustur ona...
Bol bol Dua et ama hayirlisini dile.
Ya vedud, ya cami beraber oku tesbih cek 100- yada 1000 defa cek berabaer hayirlisini dile ve cok guclu ol, takmamaya basla bak nasil pisman olur.. Ben oyle yaptin savastim baktim olmuyor biraktim, savasmaya iyilesmeye basladim calistim ve kendime baktim. Guclu oldum ama simdi pisman olmus, seviyorum ama guven yok, hala emin degilim tam olarak onun icin zamana biraktim hayirisini diliyorum..
InsAllah dilerim hersey hayirlisiyla sonucların sizin icin.

ZaPpaRa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda Beni Terk Eden Eşimi Gördüm

Selamün Aleyküm ,
Eşimle bir süredir ayrıyız. Mahkeme sürecindeyiz. Eşim annesinin evine taşındı.
Rüyamda eşimin parmağında yüzüğü ile (normalde yüzüğünü takmıyor) bana geldiğini gördüm. Yüzüne baktığımda eşime benzemiyordu ama ben o olduğunu biliyordum. Döndün mü geriye diye sorduğumda beni susturup bana sarılmak ve beni öpmek istiyordu. Uyandığımda çok mutlu oldum ama bu rüyanın ne anlama geldiğini internette araştırmama rağmen bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim

N

nngg

Kayıtsız
Misafir
Rüyada evi terk eden eşimi görmek

Merhaba
Eşim 2 ay önce evi terk etti ve ayrılmak istiyor.Hayatında birisi olduğunu da düşünüyorum. Rüyamda eşim evimize gelmiş çocuklarla vakit geçiriyor ve bana yakınlaşıyordu. Benden zaman istedi geri dönmek için ben de diğer kadınla arasına mesafe koymasını istedim. Tamam dedi gözlerimin içine bakarak. Çocuklarımızla birlikte yatak odasında yatağın üzerinde oturuyorduk. Aile büyüklerimiz de başımıza toplanmışlardı, kalabalıktık. Bu ne anlama geliyor acaba yorumlayabilir misiniz?

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada evi terk eden eşimi görmek

Merhaba
Eşim 2 ay önce evi terk etti ve ayrılmak istiyor.Hayatında birisi olduğunu da düşünüyorum. Rüyamda eşim evimize gelmiş çocuklarla vakit geçiriyor ve bana yakınlaşıyordu. Benden zaman istedi geri dönmek için ben de diğer kadınla arasına mesafe koymasını istedim. Tamam dedi gözlerimin içine bakarak. Çocuklarımızla birlikte yatak odasında yatağın üzerinde oturuyorduk. Aile büyüklerimiz de başımıza toplanmışlardı, kalabalıktık. Bu ne anlama geliyor acaba yorumlayabilir misiniz?
inatçılığa, büyük mutsuzluklara işarettir

Üst Alt