• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada terlik görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
islami rüyada terlik görmek, islami rüya tabirleri terlik görmek, rüyada terlik görmek, islami rüyada terlik, rüyada siyah terlik görmek, rüyada beyaz terlik görmek, rüyada terlik kaybettiğini görmek, rüyada kırmızı terlik görmek, rüyada terlik kaybetmek, rüyada terlik giymek

Rüyada renkli ve güzel terlikle yürümek bereket ve mutluluğa, sevinç ve neş'eye yorumlanır.

Rüyada terlik görmek mutluluk verecek haberler alacağınıza da yorumlanır. bu rüyayı gören kimse, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürecek demektir.

Yürürken terliğinin biri ayağından çıkan şahıs, kardeşinden ve ortağından ayrılır veya eşiyle ilgili bir ayrılık söz konusudur.

Rüyada ayağında güzel bir terlik bulunduğunu görmek, hafif bir hastalIk geçirmeye, fakat çok çabuk iyileşileceğine de yorumlanır.

Rüyada terlik görmek, küçük bir sıkıntı atlatılacağına da işaret edebilir.

Rüyada çok güzel bir terlik görmek, bekar bayanlar için evlilik olarak yorumlanır.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için aşağıdaki yazıyı da mutlaka okuyunuz...
İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya

2- Şeytani rüya

3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan, etkilenmesi sonucu doğan rüya.

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.

Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Zaman zaman başkaları ile ilgili rüyalar da görebiliriz; bizi hiç ilgilendirmeyen bir rüya, bir başka yakınımızı ilgilendirebilir.

Bu nedenle, her rüya aynı şekilde tabir edilemez..

Aynı rüyayı farklı kişiler farklı mekan ve konumlarda gördüklerinde tabirleri de farklı olacaktır.

Bundan dolayı da, rüya yorumu özünden bir şey kaybetmese bile, yansıması farklı olabilir…

Rüyayla amel edilmez. Rüya ve ilhamla elde edilen bilgiler dinin bir emri gibi kabul edilmemelidir.

Görülen rüyaları esas alarak hayatını ona göre düzenlemeye kalkışmak yanlıştır. Çünkü rüyaların doğruluğunu ölçmek ve tesbit etmek mümkün değildir.

Rüyalarda çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde, kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]
(Salih rüya rahmani, karışık rüya şeytanidir.) [Buhari]
(En doğru rüya seher vakti görülendir.) [Beyheki]
(Kıyamet yaklaştığında, Müslümanın rüyası ekseriya yalan çıkmaz.) [Müslim]
(Sözü doğru olanın, sadık kimselerin rüyası da doğru çıkar.) [Buhari]
(Gündüz görülen rüyalar doğru çıkar.) [Hakim]
(Kötü rüya gören kimseye söylemesin, şeytandan da Allahü teâlâya sığınsın.) [Müslim]
(Rüyasında hoşa gidici güzel şeyler gören, görüşü isabetli salih birine anlatsın! O da hayra yorsun!) [Beyheki]
(Rüya, tabir ilmini bilen bir dosta veya akıllı bir zata anlatılmalıdır!) [İ.Ahmed]
(Rüya nasıl tabir edilirse, öyle çıkar. Bunun için rüyanızı nasih veya âlime anlatın!) [Hakim] [Nasih, insanlara iyilik tavsiye eden, kötülükten sakındıran, nasihat eden kimsedir.]

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada terlik görmek

Selamun aleyküm hocam. Rüyada bir ayakkabı dükkanına giriyordum ve çok güzel ayağıma yakışan bir terlik alıyordum, adama ne kadar ödiyecem dedim 2 tl dedi. Bende ne 2 tl mi ne kadar az aldınız diyorum ne olabilir canım hocam :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam kardesim, hayirdir insallah..
Unutmayın; rüyalar insanın ruh hali, iç dünyasının uykudaki yansımasıdır...

"Rüyada bir ayakkabı dükkanına giriyordum"
etrafinizda blunan kismet, secim ve firsatlara isarettir...

Rüyada terlik görmek yorumlayan kişiden kişiye değişmektedir fakat hepsinin bir ortak noktası vardır;
Terlik görmek iyi bir şey ve rahatliktir, bereket ve sürura, sevinç ve neşeye, işarettir.
Terliği hanımınızın veya hizmetkârınızın giymesi ise, güç ve kuvvete, menfaat ve mala, rahatlığa ve yolculuğa işaret eder. Bir diğer yandan ise; mutluluk verecek değişik haberler alacağınıza yorumlanmaktadır.
Bu rüyayı gören kişi, bundan sonraki hayatında huzurlu ve mutlu bir yaşantı sürecektir. Ayrıca bekar bayanlar güzel ve çekici bir terlik gördü ise evliliğe işarettir...

"adama ne kadar ödiyecem dedim 2 tl dedi. Bende ne 2 tl mi ne kadar az aldınız diyorum "

unutmayin; Ucuz Etin Yahnisi Yavan Olur .

İnsanın ihtiyacı olan mallar ve duygular çeşit çeşit olduğu gibi, her çeşidin de kalitesine göre ayrı değerde olanları vardır.
Herkes kendi parasına göre bir kalitedeki malı alır, ihtiyacını giderir. Parası az olan ucuzunu arar.
Oysa ucuz diye satılan mâlın pahalı mala göre değişik özelliklere sahip olduğunu unutmamak gerekir.
Özellikle dayanma süresi kısa olur. Bazen öyle durumlar olur ki ucuz diye aldığımız mal, pahalı maldan daha pahalıya gelir.
Sık sık değiştirilme, bakılma gereği duyurur. Bunun için mal alırken ucuzluğuna aldanmamalı, kalitelisini alma yoluna gidilmelidir...

Malı seçerken, ucuz diye, kolay elde edilir diye kötü mal almaya kalkarsak, yine biz aldanmış oluruz.
Çabucak eskiyeceğinden, yenisini almak zorunda kalır, fazla para öderiz.
Mal alırken, ucuzluğuna aldanmamalı, kaliteli ve kisilik sahibi karakterli olmasına özen göstermeliyiz. Ucuzdan, kolaydan pahalı bir şey yoktur... Ucuz adam pahalı mal satmaz...
Bu atasözünden herkes kadarinca, kaderince nasibince ins. hissesini alir...
Hayirli gunler..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Hocam yalnız, ben ucuz terliğin ucuz olduğunu bilmiyordum ki. Çok pahalı diye zannettim ama adam 2 tl diyince şaşırdım. Çok güzel bir terlikti çünkü..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
parlakk kardesim ben de simdi tekrar bahcenin yabani otlarini temizlemekten canim cikarak geldim..bahcemin kenar tarafini temizlerken baktim komsumun da kiyida kosede yabani otlar var...
Komsum yabanci ama kendisi hem calisan Doktor Hanimdir hem iki tane kucuk cocugu var...Ya onun da bahcesini de temizleyim derken
abooow bir baktim ki goruldugu kadar degil bayagi cook varmis...
neyse artik niyet etmistim..Niyet o kadar önemli bir şeydir ki bütün hayatımızı ve bizim sonumuzu etkileyen
bir şey varsa o da niyettir diyebiliriz. ...
Haydi Ya Allah ,Ya Bismillah Muhacir diyerek devam ettim..
niyetti hayr olanin akibettide hayr olur...kan,ter icinde temizlerken eşi geldi...ve dediki madem ki Siz otlari temizliyorsunuz ben de
traktor ile butun otlari kesip kenarlarini duzelteyim..
Allah onlara Hidayet versin...kisa zaman da butun bahcemin otlarini kesti ve duzeltti...cunku Ben traktor kullanamam O sarsintidan basim agriyabiliyor...
insanin niyetti hayr, samimi ,dürüst ve insanca olsun Rabbim nice zorlu güzellikleri nasil da insana kolaylastiriyor.. seklinde de yorumlanir...
Hayirli gunler...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
iyi niyetli hocam benim kalben çok çok sevdim sizi ya rabbim daha ççok iyi niyetli olmayı nasip etsin bizlere kötü niyetliler karşısında bile....

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada terlik görmek

Selamün Aleyküm hocam,
Dün akşam rüyamda bir akrabamız Osman adında bir doktorun beni çok beğendiğini söylüyordu, ben de beni mi diyordum ve sonra senin terliğini çok beğendi diyordu. Terliğim yırtıldı hocam, o kız öyle diyince nedenini bilmiyorum ama şuan da çok üzgünüm..Uzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Aleyküm Selam Gönül Dostum..
Hayirdir insallah..
Rüyada ayağında güzel bir terlik bulunduğunu görmek, hafif bir hastalik geçirmeye, küçük bir sıkıntı atlatılacağına da işaret edebilir.
Ayrica rüyada terlik görmek mutluluk verecek haberler alacağınız seklinde de yorumlanabilir..
Bu rüyayı gören kimse, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürecek demektir...Allahu Alem..

"rüyamda bir akrabamız osman adında bir doktorun beni çok beğendiğini söylüyordu "
zengin ve asil bir insana Sizi tavsiye ettiklerini ins. duyarsiniz...
iki dünya arasinda, zengini mi yoksa Beni gercekten seveni mi secmeli diye bir celiski yasayacaginiza yorumlanır.

"Bir ailenin kapısını 3 yaşlı adam çaldı,
üçü de aç olduklarını ve yemek istediklerini söylediler.
Yardımsever aile üçünü de eve almak istedi, fakat sadece birini seçme hakları vardı.
birincinin adı sevgi
ikincininki para
üçüncününküyse başarı idi
aile hangisini seçerse onu kazanacaktı, içeri girip düşünmeye başladılar.

en büyük çocukları:
-parayı seçelim ki paramız olsun, dedi

ortanca çocukları
-başarıyı seçelim ki başarılı olalım, dedi

en küçük çocukları ise
-sevgiyi seçelim, sevgi en büyük ödüldür, dedi.
aile düşünüp sevgiyi almaya karar verdi, dışarı çıkıp:

-biz kararımızı verdik sevgiyi alıyoruz eve, dedi
sevgi içeri girerken arkasından başarı ve para da içeriye girdi.
aile şaşırıp:
e biz sevgiyi seçtik sadece, siz nereye diye sordu.
sevgi cevap verdi:
benim olduğum yerde başarı da olur, para da!
alıntı

sevgi ile kalın ve Karar verin kardeşim..
Hayirli gunler...

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
tabiki beni seveni ve inançlı olanı severim ALLAH böyle birini çıkarsın karşıma inşallah tercih bırakmak zorunda bırakmaz rabbim ben kalben inanıyorum karşıma harikabirini ve sevdiği bir kulunu çıkarıcaktır çokk inanıyorum canım hocam...

Demirbilek

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada terlik görmek

selamün aleyküm
rüyamda yürürken bi anda sol ayağımdaki terlik yırtıldı hocam sonradan merak ettim size sormak istedim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Rüyaniz Hayr olsun
Unutmayın; rüyalar insanın ruh hali, iç dünyasının uykudaki yansımasıdır...
rüyada Terlik görmek;
iyi bir şey ve rahatliktir, bereket ve sürura, sevinç ve neşeye, işarettir.

rüyada terlik giydiğini görmek;
Huzurlu bir yaşama veya evliliğe işarettir.

rüyada sol ayağımdaki terlik yırtıldı Yırtılmış bir terlik;
iki farkli yorumu vardir..
-sol ayağındaki terlik yırtıldığini gören erkek dul bir bayanla yakınlaşır yada eksik,edepsiz ve depressif bir ilişki yaşayabilir..
günümüzde malesef Sevgil ve ilişkiler insanı strese sokuyor,daraltıyor,bunaltıyor niye biliyormusunuz Çünkü bizler,Sevmek ile sahiplenmeyi karıştırdık !!

- Kalbiniz Mutmain olmadıkça,içinde bir şüphe oldukca hiç kimseye yakınlaşmayın Yüreğin İNCİNİR, İNCİTİRSİN...az anlayan çok inanan insan,terliğinin yırtıldığını anlamaz misali..
Kendi hayatıma baktığımda hep bir zamanlama hatası var. bir çocuğun ayağındaki yırtık terliği fark ettiğinde içten içe hüngür hüngür ağlaması gibi...

"Doğru zamanda gelen yanlış insana tanıdığın şansı,yanlış zamanda gelen
doğru insana tanımadığın sürece üzülen hep sen olursun!" Kissadan hisse...Selametle

minem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selam aleyküm, ben rüyamda arkadaşıma gidiyordum, arkadaşım annesiyle aynı mahallede oturuyor ve annesinin kapısı açık bende arkadaşım orda diye girecektim, avlu yeni yıkanmış banyo terliği kapıdaydı bende ayakkabımı çıkarıp banyo terliklerini giyip yukarı evlerine çıkacaktım ki kapı açık burası da ıslak olduğuna göre evde değil ve arkadaşıma gidiyordum ayağıma bakıyordum, neden yine ayakkabımı giymedim diye kendime soruyordum, aman dönüşte alırım ayakkabımı ve arkadaşım kapısının önünde terlik ayakkabı satan bir tabla vardı, kız arkadaşımın anneside kendine terlik bakıyordu ben annesine nasılsın diye soruyordum kendisi cevap vermiyordu, ayağında beyaz kapalı bir terlik deniyordu bende onun ayağındakine benzer bir terlik, bu daha güzel deyip uzatıyordum o da benim uzattığım terliği alıp deneyip onu alacağını söylüyordu. Sonra ben arkadaşımın koluna girip onun annesine doğru gidecekken annesi de bizim önümüzde yürüyordu onun ayakkabılarının aynı olmadığını farklı terlikler giymiş ve ayağına boldu terlikler diye söylüyordum, o da nasıl olur bu deyip tablacının yanına gidiyordu. Rüyamı yorumlarsanız çok teşekür ederim şimdiden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam kardeşim, hayirdir inşallah..
Unutmayın; rüyalar insanın ruh hali, iç dünyasının uykudaki yansımasıdır..
Rüyada terlik görmek;
mutluluk verecek haberler alacağınıza ,bereket ve sürura, sevinç ve neşeye,konfor, rahatlık, refah, aile sıcaklığı demektir.

Rüyada terlik giymek, terlik giydiğini görmek;
Huzurlu bir yaşama veya evliliğe işarettir..selametle..

Gulperi1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada terlik giymek

Ruyamda kahverengi esimin terliklerini giymistim ve ayağıma baktim da esimin terliklerini giymisim, disari boyle cikmisim. Esim de yanimda utaniyorum, keske kendi terliklerimi giyseydim ayip olacak boylede esimin yaninda boyum kisa kaldi topuklu terliklerimi giyseydim keske dioyordum.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Ruyada terlik giymek

Ruyamda kahverengi esimin terliklerini giymistim ve ayağıma baktim da esimin terliklerini giymisim, disari boyle cikmisim. Esim de yanimda utaniyorum, keske kendi terliklerimi giyseydim ayip olacak boylede esimin yaninda boyum kisa kaldi topuklu terliklerimi giyseydim keske dioyordum.
Selâmunaleyküm. Rüyada terlik giymek, bazı sıkıntılara işarettir ama Nablusi terliği huzur ve mutluluk diye tabir etmiştir.
Utanmak ise hayaya, imana ve rızık güzelliğine işarettir. Hayırdır inşallah. Selametle.

Üst Alt