• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada terörist görmek

özlem____

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Slm ben rüyamda teröritlerin bomba atacağını, herkesın buna hazrlıklı olması gerektgını gordum. Evde kendımızı koruma calıstıgımızı gordum. Bomba atılıyor, tv gıbı bırseyden sure verılıyor, 3 2 1 seklınde. ılk atıldgında sadece deprem gıbı sallıyoruz, ıkınıcıde yok edılecekmısız yerle bir olacakmısız ama bunu polısler engellıyormus. ıkıncı atıldıgında sadece dumanı goruyorum bır sey olmuyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim.. Hayirdir insallah...
Temkin ve tedbir Ya Hu...
çok dikkatli olmalısınız etrafınızdaki insanlara....
Hased ve bencilik insanin Fitrattinda vardir...Senin, benim hepimizin...
eğer dikkatli adım atarsanız bu sıkıntılardan galip geleceksiniz...insallahuRahman...
ayrica sizin için hayal kırıklıklarını veya şiddet eğilimlerine yol açan olayları işaret eder.

Kardesim biliyorum yorgunsunuz..ama Sabri ogrenmelisiniz...
ayrica Rüyada terörist görmek ;
içinizdeki kızgınlıkları simgeler, enerjinizi daha olumlu yönlendirmeniz gerektiğini işaret eder...
kendisiyle barışık olamayan insanın yanlış seçimler yapabileceğini de unutmayin...

kendi için iyiyi güzeli seçen insan bazı zamanlar yaptığı yanlış seçimler sonrasında kendi kendine içinde rakip çıkarmakta deyim yerindeyse
içindeki şeytanı uyandırmaktadır.
insanı insan yapan da insandır,kötü duruma sokan da yine kendisidir.insan kendi kendinin düşmanı,dostu,arkadası herşeyidir.
Hayirli gunler kardesim..

yarımay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tereristlerle savaşmak, rüyada tererist görmek rüya yorumu.
SelamünAleyküm, ilk önce herkesi dikkate alarak cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Rüyamda e-5 kenarında iki arkadaşımla duruyorduk yanımıza bir otobüs geliyordu içi hep polislerle doluydu ve bizide polislerin içine alarak bize polis kaskı takıyolardı onlarla birlikte yürüyorduk bir sürü kadın toplanmış ağlaşıyorlardı, biz güya teroristlerle savaşacakmışız.Ben çok korkuyorum arkadaşlarıma kaçsak mı acaba diyorum sonra önden arkadaşlarımla ben gidiyoruz ve bize bomba tarzında bir şeyler atıyolardı bir bomba tam yanıma düşmüşken patlamıyordu. Korkudan uyandım yorumlarsanız sevinirim allah razı olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada terörist görmek ;
içinizdeki kızgınlıkları simgeler, enerjinizi daha olumlu yönlendirmeniz gerektiğini ,sizin için hayal kırıklıklarını veya şiddet eğilimlerine yol açan olayları işaret eder.

Rüyada polis görmek;
aile ve dostlar tarafından iyi korunduğuna işaret olup, güçlü olmak, rakiplerinizi yenmek için gerekli güç ve imkanlara sahip olduğunuzu işaret eder.
Bu rüyanın derin çözümlemesi ise içinde bulunduğunuz gizli korkular ve endişelerin yersiz olduğuna yorumlanır, bunu bilip ona göre davranmak gerektiğine delalet eder..
insanı insan yapan da insandır,kötü duruma sokan da yine kendisidir.insan kendi kendinin düşmanı,dostu,arkadası herşeyidir.

Rüyanızın konusu : polis ve teröristbiri koruyan biri de saldırgan...
HER İNSANIN İÇİNDE İKİ BÜYÜK GÜÇ VARDIR..
Her İnsanın İçinde İki Zıt Nefs ve Ruh ve bunlarin Savaşı Vardır.
Biri Kötüdür Acımasızlık,Kıskançlık, Kendini Beğenmişlik veYalancılık ,oyun, dolan sahtekarlik Vardır.

Diğeri İse İyidir, Merhamet, Hoşgörü veDürüstlük ,adalet ,vicdan Vardır..Sen HangisiniBeslersen O! SEN olursun.

Gördüğün rüya, günlük hayatında seni öfkelendiren bir olay yaşadığınız yada tanık olduğunu simgelemektedir..
Siz yine de her olay Ani gelişmeler karşısında soğukkanlılığınızı koruyun

Rüyada bomba tarzında bir şeyler görmek ;
olumsuz kimi gelişmeleri işaret eder, etrafınızdaki insanların davranışları sizi üzecek ,Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratacak olmasi,Öfke patlamasına...

-bazen de sabır ,sevgi ,şefkat,idrak ,anlayış eksikliğinize ve çevrenizdeki kimi kişilerin davranış veya düşüncelerinin sizi fazlasıyla üzdüğünü
ve adeta bir duygusal patlama noktasına getirdiğini simgelemektedir...selametle..

yarımay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumlarınız harika allah razı olsun tesekkür ederim.

warpanter

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada terörist ve ibadet

Selamun aleyküm,
Benim oğlum hasta, tedavisi uzun bir hastalık, oğlum için sürekli rabbime dua ediyorum ve genelde gördüğüm rüya, dağlık alanda teröristlerle savaş halindeyiz bazen cephanede sorun, bazen silah sorunu ama bu hadise dağlarda oluyor, terörün bilmediği geçitten geçiyorum ve rüyanın bazı bölümünde abdest alamıyorum, bir nedenden dolayı da namaz kılamıyorum, yani biri mani oluyor ve kırmızı at oluyor bazen iş makinası, cumhurbaşkanı ile kims you tokalasiyor, onunla da araçla seyahat ediyoruz ve bunların içinde kardeşim ve babam oluyor.
Deniz güzel bir deniz oluyor, bazen temiz, güzel su. Kısacası gördüğüm rüyaların ortak özelliği bu, yorumlarsanız Allah razı olsun sizden inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rabbim hepimizin maddi manevi dertlerine şifa versin ,Rüyaniz Hayr Olsun..
"rüyanın bazı bölümünde abdest alamıyorum"
Allahu alem sizdeki yada duanızda bulunan bir eksiklik, temizlenme, arınma kul hakkı,gerekli...

Bir yanda terörist bir yanda ibadet birbiri ile uymuyor birbirine zıd birbirini tamamlamıyor ...

Huzuru ve mutluluğu ,dermanı ,olmadığı yerde aramaya çalışmak, gücünüzü ,zamanınızi ve enerjinizi boş yere harcamak demektir...
Yanlış yerde doğru şeyler ,aranmaz ,doğru şeyi bulmak için doğru yere bakacaksın VELVELHÂSIL KELÂM..!!!

Rüyada terörist görmek ;
çözümlenmemiş bazı endişeler, bazı korkular yaşadığınızı işaret etmekte bazen de içinizdeki kızgınlıkları simgeler, enerjinizi daha olumlu yönlendirmeniz gerektiğini ,sizin için hayal kırıklıklarını veya şiddet eğilimlerine yol açan olayları işaret eder.

bazen ,samimi Dua sabır ,sevgi ,şefkat,idrak ,anlayış ,teslimiyet, tevvekül en güzel dua...selametle..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Selamın Aleyküm, bende çok değişik farklı bir Rüya gördüm..Etrafım büyük büyük binalarla doluydu sayamayacağım kadar askerler vardı güya operasyona var ama orada benim ne işim var bilmiyorum, askerlerin peşinden gidiyorum yardım ediyorum. Derken bir grup teröristin bizim bulunduğumuz binaya doğru çıktığını gördük. Bir Asker, sanırım komutandı çatının üstüne çıkıp binaların üstünden atlatacağımızı söyledi, askerler hep atladı hızlıca. Bir baktım yanımda tanmadığım bir kaç kadın ve kız vardı, hepsi atladı binaya ama düşüp öldüler. Kız kardeşimi gördüm o da atladı, sanki beyaz bir iple biri bıraktı onu. Sıra bana geldiğinde erkek arkadaşımın atlayıp ölmüş olduğunu gördüm, ben ağlamaya başladım onu ne kadar çok sevdiğimi söyledim. Sonra kız kardeşime dönüp aynısını dedim, atladım ölmedim ama çok ağlıyordum, ordan bir şekilde kız kardeşimle kurtulduk.

Üst Alt