• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tünel görmek

yarımay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yeraltı tüneli görmek, rüyada tünel görmek yer altında olmak tabiri.
Selamunaleyküm, rüyamda bir arkadaşımla yer altında tünel gibi bir yerdeyiz aslinda orasi lagımmış ama tünel bayaca uzundu, bizde sürünerek gidiyoruz ama çok hızlıyız fare gibi. Arkadasımı da sırtıma almısım yüz üstü gidiyoruz. Sonra tünelden cıkıp, yesil otlarin oldugu bir yere cikiyoruz, kagit toplayan cingeneleri goruyoruz. Bunlar bize zarar verir diye düsündügümüzden geri tünele dönüyoruz. Lağım olmasına ragmen hic su yoktu. Tesekkurler.

Zynpppp

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. Rüyada tünel görmek ne anlama gelir? Rüyamda bi tünele giriyorum. Tünele girince bulanık görmeye başlıyorum ve gittikçe karanlık oluyor. Sonra ben duruyorum orada bi tanımadığım bi erkek duruyor ve yanında bi köpek var. Bana gel diyor bende bulanık gördüğümü söylüyorum ve köpekten korktuğumu ve yanıma gelmemesini söylüyorum. Sonra köpek bana doğru geliyor ama cılız birşey. Yanıma uğramadan gidiyor. Sonra oradaki erkek bana o zaman bu taraftan gel diyor, geldiğim yerden geri dönüyorum. Koskoca bi cami ama böyle bölüm bölüm kalabalık sanki böyle herkes ziyaret için gelmiş gibi. Herkes namaz kılıyor. Kadınlar erkekler falan. Sonra benim elimde seccade var.. Beni getiren çocuk bana; bu seccadeyi namaz kılanların önüne koyarak geç diyor. Ben de bi teyze kılıyor seccadeyi önüne koyuyorum. Teyze bana nereye gidiyorsun diyor. Bende diyorum ki teyze benim bundan geçmem lazım bu yolun sonunda cennet var ama beni oraya getiren çocuğu gözlerim arıyor bakıyorum ki o da caminin yukarı katına çıkmış beni takip edip izliyor. Annem ise çocuğu tanımadığı için tedirgin ama ben güveniyorum. Ama çocuk siyah takımlı beyaz tenli biri. Sonra da caminin içine bi slayt gösterisi açılıyor ve beni getiren çocuğun ünlü biri olduğu ve şarkı söylediğini görüyorum. Öyle uyarıyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim.

Üst Alt