• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada tuvalet görmek

neilpoly

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, rüyada tuvalet görmek nasıl tabir edilir. Rüyamda tuvaletteydim bir ses geldi ama ne olduğu görünmüyordu bana dedi ki:
-sen anne karnına nasıl düştüğünü biliyormusun dedi.
-hayır dedim.
-peki ruhunun nerde olduğunu biliyormusun dedi.
-hayır dedim. Bükülmüş kağıdın içerisinde şişe var gibiydi kağıtlar o şekildeydi al bunu ruhun bunun içinde bunu iç dedi, yanıma bıraktı aldım ve mutfağa gittim bardak aldım yeşil çizgili bir bardaktı, annem geldi ne oldu dedi bütün bedenim korkuyla titriyordu.
-anne bak bu benim ruhummuş dedim bardağa döktüm elimle üzerini kapattım.
-annem dur dedi bu cin olabilir dedi bardağı çekti bardak boş çıktı. Uyandım birkaç dakika gözlerimi bile açamadım sanki üzerimde bir beton yıgını varmış gibi yatağa bastırılmış duruyordum.

not: 26 yaşında bekarım 1,80 cm 80 kilo ağırlığım kahverengi gözlüyüm. rüyada gördüğüm yerler kendi evimizdi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Rüyada tuvalet görmekten ziyade;
Siz Rüyada tuvalette duydugunuz sesleri yorumlamak gerekir..
Hayirdir insallah..
Şişedeki adam gibi kendinizi ,Ruhunuzu beden kafesine haps etmeyiniz...
Bedeni kafese, ruhu ise kuşa benzetirler...Beden ruh içindir, ruh beden için değil.
Kafesin boyanmasıyla kuş güzelleşmez.
Beden sıhhati de ruhun olgunluğuna delil olamaz.
Kafesi büyütmekle kuşu geliştirmiş olamazsınız. Onun büyüme yolu daha başkadır.
Kuş, kafesten dışarıyı seyreder, ama gören kafes değildir...
"göz bir hassedir ki; ruh, bu alemi o pencere ile seyreder."

Kuş,ile kafesi birbirine karistirmayin!!! Hayatınızda bazı dengesizlik ,celiski, korku kaygi ve endise ve düzensizlikler olduğunu ve bu gunlerde bazi mutsuzluklar yasadiginizi ifade eder.

Hiç şüphe yokki mülkün sahibi Allahtır. Kaderlerimiz onun kudretinde yazılmış. Onun izin ve rızası olmadan bir yaprak bile kıpırdıyamaz.
Mutluluk bir bahçedir o bahçenin içine giren nefisler, özgür iradelerinde diledikleri ile yaşaya bilmek için rabbinin kapısına varırlar .
dilek ve arzularında,saglikli, hasta,fakir, zengin, tahsilli, gibi fikirlerin bir önemi yoktur.
çünki mutluluk bahçesine giren kişinin gözlerine sevgi yada aşk adı verilen bir perde çekilir asla nefislerimiz sevdiklerimizde kusur veya hata görmeyiz .
Görsek bile sevgi yada aşk adı verilen perde bizleri sabır ve fedakarlık noktasında firenler.
Bu yüzdendirki sevgi adı verilen bu perde insanlara çekildiğinde kusur aramak yoktur..
şimdi nasip konusu farklıdır. Herşeyin bittiği yada ümitsizliğin bizleri kuşattığı son noktada beklemediğimiz bir noktadan açılan hayır kapısı hayatlarımızı değiştire bilir.
Nasip konusunun arkasında sabır kapısı vardır.
iste siz su an SABIR kapisinda mutluluga dogru gitmeyi bekliyenlerdensiniz.. ama o SABIR kapisini gecmeden hic bir yere ulasamiyacaginiza delaletir..
Hayirli gunler...

mihri

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada tuvalet görmek.

Selamünaleyküm.Hayırlı günler, rüyamda annem ben ve eniştem mutfakta yemek yapıyoruz ama ev bizim değil, eniştemin evi değil. Neyse benim tuvaletim geliyor, tuvalete gidiyorum ilk alafranga tuvalete gidiyorum o bana çok pis geliyor sonra ikinci tuvalete gidiyorum oda alafranga onu da beğenmiyorum, üçüncü tuvalet normal tuvalet ona gidiyorum orası da biraz küçük ama oturuyorum oraya. Büyük abdestimi yapıyorum zorlanıyorum biraz sonra ben tuvaletteyken içeri bir kadın giriyor, kadını tanıyorum ama şu an hatırlayamıyorum. Arkasında ablamı da görüyor gibi oluyorum. Sonra kadın yanıma geliyor benim de kapım açıkmış tuvaletin içene düşüyorum sanki kadının beni görmemesi için saklıyorum kendimi. Kadına dolu girme diyorum, o tuvaletin taşlarından filan tutuyorum. Öylece uyandım.Yorumlayabilirseniz sevinirim ALLAH razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hayırlı günler rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada tuvalet görmek; hayatınızda işinize yaramayan, boşu boşuna size yük olan bir şeyden kurtulmak anlamına gelir.
Tuvalete gitmek; üzerinizdeki bazı gereksiz yüklerden kurtulmak için adım attığınızı simgeler.Size zarar veren düşüncelerden kurtulun!!

Rüyada tuvalet görmek durumunda Tuvaletin şekli ve temizlik durumu yorumda en önemli unsurdur.
Temiz tuvalet; sağlık, temizlik ve rahatlığa...
kirli, pis bir tuvalet ;ev halkında stres ve gerilime işaret eder.

Rüyada tuvaletini yapamamak,zorlanmak, tuvaletini yarım bırakmak; Duygularınızı uzun bir süredir içinizde tuttuğunuzu ifade eder.
Rüyada tuvaletin içene düşmek;"kendi pisliğinde boğulmak" deyimi vardir..Kendi nefs, hata ve yanlışlarında kendi kendini haps etmesine yorumlanir..Selametle......

mihri

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun.Ben bir sayfada tuvalete girmenin ecelin erken geleceğine dair yorumlandığını okumuştum.

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Tuvalet Görmek

Selamun Aleyküm.. rüyamda, "Ya Allah" yazılı olan yüzügümü tuvalete düşürürken görüyordum. Tuvalete girerken, kenara bir yere bırakıyordum daha sonra, tam hatırlamıyorum ama küçük veya büyük abdestimi yaparken veya su vururken, yüzük tuvalete düşüp gidiyordu. Almaya çalışıyordum alamıyordum, yani haraket edemiyordum.. Her neyse, onu tuvalete düşürdükten sonra, "Muhammed" yazılı yüzügümde düşürüyordum, bu sefer daha yakın bir bölgede bırakıyordum, ya ben bırakıyordum yada orda görüyordum tam hatırlayamıyorum. Sonra oda gidiyordu. ben sinirli ve üzüntülü bir şekilde almaya çalışıyordum yüzügü, elimi af buyrun; tuvaletin içine bile atıyordum fakat bulamıyordum. Elimi çektigimde ise elime gelen şey :D altında demir olan plastik siyah bir topa benzer birşeydi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Estağfirullah La havle vela kuvvete illa billah..
Ve Aleykümselam rüyaniz hayr olsun diyeceğim ama hiç de hayırlı değil...

"Rüyamda Ya Allah yazılı olan gümüş yüzüğüm kararıyordu. görünmiyecek şekilde değil ama gümüş yüzük kararıyordu. siyaha doğru kararıyordu.
ben gümüş yüzüğü yıkıyorum annem yıkama kararır diyordu."
yakupnwo

Rüyada Allah yazılı olan gümüş yüzüğün kararması;Rüyanız sizi uyarıyor. Allah cc.ile İlişkinizde ,kulluğunuz da bir sorun bir kararma var..Allahu alem..Rabbim herşeyin en iyisini bilir ..
Estağfirullah ..Estağfirullah ..Estağfirullah ..

ALLAH c..kimseyi taşıyamıyacağı yüklerle yüklemez...ama biz kendi kendimize yükleriz..
nasıl etrafımızda yaşadığımız yerlerde gizli veya görünen kameralar varsa o kameraların bizi gördüğünü bildiğimiz zaman nasıl hiçbir şekilde yanlış yapmayacaksak o kameraya yakalandığımızda sonun ne kadar kötü olduğunu biliyorsak ve ne kadar utancağımızı yada kızarcağımızı.....
işte o görmediğimiz ALLAH ımızda bizi aynı o kameralar gibi görüyor..işte o anımıza yenilmeyelim o duygumuzu bastıralım ....
ALLAH evet bize verdiği bu gözle göremiyoruz ama bize verdiği akıllla ,ruh ,iman düşünce ile Onu heryerde görebilirsin..
YA RABBİ SEN BİZİ KORU SEN RAZI OLMADIĞIN FİİLLER YAPTIRMA..

Gönül sızım...

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Estağfirullah La havle vela kuvvete illa billah..
Ve Aleykümselam rüyaniz hayr olsun diyeceğim ama hiç de hayırlı değil...

"Rüyamda Ya Allah yazılı olan gümüş yüzüğüm kararıyordu. görünmiyecek şekilde değil ama gümüş yüzük kararıyordu. siyaha doğru kararıyordu.
ben gümüş yüzüğü yıkıyorum annem yıkama kararır diyordu."
yakupnwo

Rüyada Allah yazılı olan gümüş yüzüğün kararması;Rüyanız sizi uyarıyor. Allah cc.ile İlişkinizde ,kulluğunuz da bir sorun bir kararma var..Allahu alem..Rabbim herşeyin en iyisini bilir ..
Estağfirullah ..Estağfirullah ..Estağfirullah ..

ALLAH c..kimseyi taşıyamıyacağı yüklerle yüklemez...ama biz kendi kendimize yükleriz..
nasıl etrafımızda yaşadığımız yerlerde gizli veya görünen kameralar varsa o kameraların bizi gördüğünü bildiğimiz zaman nasıl hiçbir şekilde yanlış yapmayacaksak o kameraya yakalandığımızda sonun ne kadar kötü olduğunu biliyorsak ve ne kadar utancağımızı yada kızarcağımızı.....
işte o görmediğimiz ALLAH ımızda bizi aynı o kameralar gibi görüyor..işte o anımıza yenilmeyelim o duygumuzu bastıralım ....
ALLAH evet bize verdiği bu gözle göremiyoruz ama bize verdiği akıllla ,ruh ,iman düşünce ile Onu heryerde görebilirsin..
YA RABBİ SEN BİZİ KORU SEN RAZI OLMADIĞIN FİİLLER YAPTIRMA..

Gönül sızım...
https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/32925-ben-soyledim-soyleyecegimi.html

Abla yanlış oldu başka bir rüyamın yorumuydu bu. şimdiki tuvaletle alakalı.. birbirine bağlı olabilir diyorsun belki ama anlamadım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Abla yanlış oldu başka bir rüyamın yorumuydu bu. şimdiki tuvaletle alakalı.. birbirine bağlı olabilir diyorsun belki ama anlamadım.

ahh kardeşim iki rüyada da konu;Allah yazılı olan gümüş yüzük
"Ya Allah" yazılı olan yüzügümü tuvalete düşürürken görüyordum"

"Allah yazılı olan gümüş yüzüğün kararması " mesele tuvalet ile alakalı değil Allah cc. Lafzi zati ile alakalı..

Oğlumun Allah Yazılı Kolyesi var hakkı ile sahip çıkamaz,Eşya üzerine, elbiseye, yüzüğe, tespihe, kaplara ayet, besmele, Allah, Muhammed yazıldığı oluyor olabilir amaa
Böyle bir eşya kullanılmaz,Onunla tuvalete ,banyoya girilmez...MazaAllah tuvalette düşürülemez...
tuvalette girip,Allah korusun tuvalette düşürebilir diye takmasina izin vermiyorum...

Oğlum islami okulla gidiyor ve ilk Dua okumaya başlayinca bana tuvaletten seslendi Anne bak ezberledim..
Kul huvallahu ehad diye okumaya başlayinca koştum Oğlum tuvalette Dua okuyamazsin dedim daha sadece 4 yaşinda idi.. neden Anne dedi...?
Kur'an-ı kerim okumanın edebi,adabi ve yeri vardir dedim...Tuvalette okuyamazsin Alemlerin Rabbi olan Allah-in kelamini tuvalette okumak edepsizlik, saygisizlik,çirkin olur...

ben 4 yaşinda bir cocuga tuvalette Allah deme diyorum sen kocaman insansin rüyanda "Ya Allah" yazılı olan yüzügümü tuvalete düşürürken görüyordum"
diyorsun istersen kendi vicdanin ,imanin ile yorumla...ya da bir zikir ehline sorun.. Affet bizi Allahim..

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz

ahh kardeşim iki rüyada da konu;Allah yazılı olan gümüş yüzük
"Ya Allah" yazılı olan yüzügümü tuvalete düşürürken görüyordum"

"Allah yazılı olan gümüş yüzüğün kararması "
mesele tuvalet ile alakalı değil Allah cc. Lafzi zati ile alakalı..
Oğlumun Allah Yazılı Kolyesi var hakkı ile sahip çıkamaz,Eşya üzerine, elbiseye, yüzüğe, tespihe, kaplara ayet, besmele, Allah, Muhammed yazıldığı oluyor. Bu son derece yanlıştır. Böyle bir eşya kullanılmaz. Onunla yatılmaz, tuvalete girilmez.
tuvalette girip,Allah korusun tuvalette düşürebilir diye takmasina izin vermiyorum...

Oğlum islami okulla gidiyor ve ilk Dua okumaya başlayinca bana tuvaletten seslendi Anne bak ezberledim.. Kul huvallahu ehad diye okumaya başlayinca koştum Oğlum tuvalette Dua okuyamazsin dedim daha sadece 4 yaşinda idi.. neden Anne dedi...Kur'an-ı kerim okumanın edebi,adabi ve yeri vardir dedim...Tuvalette okuyamazsin Alemlerin Rabbi olan Allah-in kelamini tuvalette okumak edepsizlik, saygisizlik,çirkin olur...

ben 4 yaşinda bir cocuga tuvalette Allah deme diyorum sen kocaman insansin rüyanda "Ya Allah" yazılı olan yüzügümü tuvalete düşürürken görüyordum" diyorsun istersen kendi vicdanin ,imanin ile yorumla...ya da bir zikir ehline sorun.. Affet bizi Allahim..

Tuvalete giderken çıkarıyorum. yüzüğün bir bölgeye çarpamasına dahi dikkat ediyorum. araştırdım en ufak bir günahı varmıdır diye araştırdım. eğer olsaydı Hz. Süleyman, Hz. Ebubekir, Hz. Ali, Hz. Muhammed (S.A.V) takmazdı. çok dikkat ediyorum. vesvese çok var bende. namaz olsun vs vs.. vesvese çok var bende. onlardan kaynaklı olabilir.. anneme bazen bağırıyorum sonra pişman oluyorum oda olabilir.. kötü düşünceler var kafamda onlarla alakalımı bilemiyorum.. bana bi yol göster abla..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sorun da Sen..
çözüm de Sen..
çare de Sen...
Sen kendini değiştirmedikçe,değişmek istemedikce Allah cc. seni değiştirmez...
İslam'ın temel ilkesi budur. Allah sana kendini nasıl değiştireceğinin yolunu göstermiştir
Bir toplum, bir insan kendini değiştirmedikçe de Cenab-ı Hakk onların durumunu değiştirmez.
Durup dururken aziz bir cemaatı Allah zelil etmez, zelil ettiğini de aziz hale getirmez....

Sen kendini güzel, olumlu, hayirli, iyi yönde değiştir ki Rabbim de seni değiştirsin...
Bakış açını değiştirmekle başla işe. Sonra da niyet et; güçlü ve samimi bir iradeyle, olmak istediğin şeye...
Allah (cc) yar ve yardımcımız olsun...

duaa..

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
sorun da Sen..
çözüm de Sen..
çare de Sen...
Sen kendini değiştirmedikçe,değişmek istemedikce Allah cc. seni değiştirmez...
İslam'ın temel ilkesi budur. Allah sana kendini nasıl değiştireceğinin yolunu göstermiştir
Bir toplum, bir insan kendini değiştirmedikçe de Cenab-ı Hakk onların durumunu değiştirmez.
Durup dururken aziz bir cemaatı Allah zelil etmez, zelil ettiğini de aziz hale getirmez....

Sen kendini güzel, olumlu, hayirli, iyi yönde değiştir ki Rabbim de seni değiştirsin...
Bakış açını değiştirmekle başla işe. Sonra da niyet et; güçlü ve samimi bir iradeyle, olmak istediğin şeye...
Allah (cc) yar ve yardımcımız olsun...

duaa..

Ablacım.. bilsem nasıl değiştireceğimi bu 2 rüya beni ümitsizliğe düşürdü :( yani "kulluğumda bir kararma" olduğunu söylemiştin. bide üstüne bu helaya girerken yüzük rüyasınıda görünce, dedim kendim acaba yaptığım ibadetleri Rabbim kabul etmiyormu, kötü bir kulmuyum, Rabbim beni sevmiyormu. falan gibisinden acayip ümitsilige düştüm ağlicam nerdeyse :(

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ablacım.. bilsem nasıl değiştireceğimi bu 2 rüya beni ümitsizliğe düşürdü :( yani "kulluğumda bir kararma" olduğunu söylemiştin. bide üstüne bu helaya girerken yüzük rüyasınıda görünce, dedim kendim acaba yaptığım ibadetleri Rabbim kabul etmiyormu, kötü bir kulmuyum, Rabbim beni sevmiyormu. falan gibisinden acayip ümitsilige düştüm ağlicam nerdeyse :(
Ümitsizliğe düşme!! Allah'ın cc. Rahman ve Rahim olan bizleri sevdiği ispatlanmış bir hadisedir.
Asıl mesele;bizim bu dünyaya gönderilmemizin gayesini bilip, Allah'ı sevip sevmediğimizi ispat etmek içindir...
dedim ya Rabbim beni sevmiyor mu sorusuna Sen Rabbini ne kadar seviyor ve O cc. icin neler yapip,sadece Allah rizasi ve Sevgisi icin nefsine hakim olabiliyormusun
sorusuna cevap vermeye caliş..

yakupnwo

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Haklısın. peki bu rüyalar bana ne uyarısı veriyor dersin abla?

Gönül sızım...

Üst Alt