• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada üç harfli görmek

• Konuyu başlatan Serdar Uhrağ
  • Başlangıç tarihi
S

Serdar Uhrağ

Kayıtsız
Misafir
Selamunaleyküm, 2 gün önce rüyamda üç harfli gördüm, rüyamda bilmediğim bir yerdeyim eski bir evin çatısının altından iki tane üç harfli çıkıyor. Hatırladığım kadarıyla eştiler ve erkek olan bana Kur'an okuyordu, okuduktan sonra bana şöyle dedi ''Biz Kur'anın tamamını biliyoruz ama sana sadece sonunu okuduk'' dedi. Üçharflinin elinde kitap vardı, Kur'an-ı Kerim'di çünkü ona bakarak okuyordu.Rüyamda içimden Felak, Nas ve Ayet-el Kürsiyi okudum.Yorumlarsanız sevinirim. Hayırlı günler...

Eskişehirden Serdar, Yaş 23, Avukat bürosunda çalışıyorum,bekar,bay

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
damla.jpg

Hos geldiniz Serdar kardesim masallah Cin gibisiniz..sırıtık.:,
O eski evin catisi cati katti mi idi acaba?
ve ne okuduklarini hatirliyormusunuz?Size neyin mesajini vermeye calistiklarini hissetmis mi idiniz?
Bunlari tam bilmeden ruyanin o bolumunu yorumliyamiyorum...

Bir kimsenin rüyasında Felak,Nas Ayetü'l-Kürsî'yi okuduğunu veya okuyandan dinlediğini görmesi; dünyâ âfet ve felâketlerinden emin olup koruma altında olacağına, ömrünün uzunluğuna isteklerine kavuşacağına işaret eder.
Yine böyle bir rüya gören kimse eğer hasta ise; şifa bulup iyileşir. Kirmânî'nin yorumuna göre: Rüyasında Ayetü'l-Kürsî'yi okuduğunu veya okuyandan dinlediğini gören kimsenin insanların nazarında değeri artar ve saygı görür.
Câfer-i Sâdık'ın yorumuna göre: Rüyasında Ayetü'l-Kürsî'yi okuduğunu veya okuyanı dinlediğini gören kimsenin; dini bütün ve zekâsının parlak olacağına delalet eder.
Allahu Alem Siz yinede her an Felak, Nas ve Ayetel kursiyi okumayi kendinize siar edinin ins. Selamet ile Hayra kalin...

sevilay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda üç harfli gördüm

Selamünaleyküm, rüyada üç harfli gördüm, uykudan kalkmıştım tuvalete gidiyordum,tuvalet kapısını açarken zorla açtım ve gördüğüm şeyin şeklini hatırlamıyorum. Daha sonra annemin yanına koştum, annemi uyandırdım anneme söyledim. anneme git birşeyler yap üç harfliyi öldür öldür dedim. Ama dikkat et o bir üç harfli dedim. Daha sonra uyandığımı hatırlıyorum ve gözlerimi açar açmaz rüyayı hatırladım. Rüyayı gördüğüm vakit sabah namazı vaktiydi, çalar saatimi kurmuştum ama kalkamadım nefsime yenik düştüm. Çalar saati susturduktan sonra gördüm rüyayı ve uyandığımda sabah namazı vaktini geçmişti.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun..
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd.
Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd.
Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

Rüyada Cin görmek:dünya işi ve gururu için hilekar iki yüzlü kimseler ile yorumlanır..lakin Siz görmediniz..bazi konularda kendi kendinize stress, vesvese, korku,şüphe edecek konulara kendinizi inandirmaniza yorumlanir...

yatmadan once temiz abdestli olarak her gece
E'ûzü Besmele ile Fâtiha Felak nas Âyetelkürsî okumayi da ihmal etmeyin..

Cinlerin metafizik alemden sehadet yani görünen fiziki aleme geçisinde çesitli sebepler vardir.
Ya bizim alemimizde manyetik bir hadise vuku bulur ya iki alem arasinda bir menfez koridor meydana gelir ya da medyum özelligine sahip bir kisi
bilerek veya bilmeyerek bünyesi geregi buna vesile olur. Yoksa hiçbir cin kendi aleminin hudutlari disina kendi iradesiyle çikamaz.

Ayni dünyada olmamiza ragmen boyut farkliligi bir hakikattir. Cinler canlari istedigi zaman metafizik alemden fizik aleme geçemezler.

Cinler kendi alemlerinden şehadet alemine geçtigi zaman rastgele kisilere musallat olamiyor herkese tesir edemiyor.
Ancak dogustan medyumluk özelligi olan insanlarla muhatap olabilir veya bünyesinde bir menfez bir açik bir rahatsizlik bulunan vicdani ile Ruhu arasinda kalmiş kişilere musallat olurlar.

Bu kişiler de genellikle içine kapanik korkak çekingen psikolojik olarak dengesiz şiizofreni ve beyin yönünden ,ruhsal bir rahatsizligi olan korkak kişilerdir..

Size bir SIR vereyim mi?
Hani monster canavarlar yok bilmem görülmez varliklardan korkariz ya..
aslinda biz korktugumuz icin bazen onlari kendi ic dunyamizda hayal edip ve halüsinasyon görmeye baslariz..
Yani bu tur seylerden korunabilmek icin icimizdeki korkulari yenip her seye gucu kuvvet ve kudretti kadir olan Allah a siğinmaliyiz..
aksi takdirde korkak vesveseli supheli zayif insan oldukca biz daha cook bu tur kabuslar ile kendi kendimizi korkuturuz..
canavarlar bizim icimizde bizim kendi korku ve nefsimiz ile yasadiğimiz varliklardir...
Bu Tur ruyalari goren kardeslerimiz genellikle bir stress kararsizlik caresizlik buhran donemi yasiyanlardir..
Selamet ile Hayra Kalin..
icinizi disinizi kalbinizi vicdaninizi ruhunuzu TEMIZ TUTUN...

Üst Alt