• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada uçak kazası görmek

Kadirerva

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum, rüyada uçak kazası görmek ne demektir? Ben rüyamda ümre için yola çıktığımı gördüm. Oraya vardığımızi ve neler yaptığımızı görmedim ama dönüş için uçağa bindik. Uçak çok alçaktan uçuyordu derken uçak denizin içine veya karaya yakın bir adaya düştü. Ben uçaktan çıkıp iki elim bilegimden ve bir ayağımda bilegimden kırılmış vaziyette sürüne sürüne kurtuldum. Sürünerek evlerin ve insanların olduğu bir yere geldiğimi gördüm. İnsanlar bana yarım için etrafımda topladığında uyandım. Ben bu rüyayı sabah namazını kılıp yattıktan sonra gördüm. Şimdiden Allah cc razı olsun.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Hayrolsun inşallah.

Allahu alem sizi bekleyen bir imtihan var. Belki küçük kazalarla atlatma ihtimali var. Sadaka ve duaya devam. Güzel işler yaparken helale harama dikkat edin.

Aslında rüyanız güzel. Korkulacak belki bişey yok. Büyük işler büyük sevaplar yolunda tedbir ve temkin de büyük olmalı. İhtiyaç sahibi yakın akrabalarınıza sahip çıkın. Beklentisi olan yaşlı hasta ve kimsesizleri ziyaret edin. Bol sadaka verin. Manevi hayatınızı gözden geçirin.

Kadirerva

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cevabınız için çok saolun

ruyayorumcusu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam, başarısızlığa, itibar kaybına, sıkıntılı bir süreçten sonra feraha çıkmaya delalet eder.

Üst Alt