• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada ucakta ucmak

Tuğba

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum ablacigim hayirli gunler dilerim..
dun bir ruya gordum ablacim ne kadar merak ettigimi tahmin bile edemezsin..oncelikle uc yildir sevdigim bir, cocuk vardi hakkinda baya yazmistim hatta :) ama Allahima sukurler olsun dualarimi kabul etti ve artik aklima bile gelmiyor ama cuma aksami ve cumartesi sabahi onu gordum yolda, baya etkilenmis olmaliyim ki ruyami hep o kapliyor.

Şimdi ruyamda uc kiz arkadasimla carsida geziyoruz, okuldan dersaneye gidiyoruz, daha dogrusu gayet guzel gule gule yuruyoruz biR anda arkamizda biR ses duyuyoruz, hepimiz donup bakiyoruz bir cocugu yilan sokmus oluyor ama yilani gormuyoruz. Sadece aklimda canlandiriyorum ve korkuyorum, cocuk icin yazik falan diyorum o anda sanki bulasici bir hastalikmis gibi yilan sokmasi banada bulasiyor,yani ben oyle hissediyorum ve cok korkuyorum. Bacagimda kucuk kirmizi bir nokta var orayi kizlara gosteriyorum onlar bisey olmaz diye gecistiriyorlar. Sonra yurumeye devam ediyoruz dersanenin karsina geliyoruz yolda dersane mudurunu goruyoruz hal hatir soruyor sinav hakkinda nasihatler veriyor cokda guvendigim bir insan oldugu icin kirmizi noktayi onada gosteriyorum oda bisey olmaz diyor ve rahatliyorum. Sonra kafami bir ceviriyorum burak dersanenin onunde oturuyor o bizi gormuyor ama. (dun yolda gordugum sekilde oturuyor) kizlar onunla tanismiyorlar ama gidelim yanina diyorlar ben itiraz etsemde gidiyoruz bi sekilde konusma basliyor. hani cok zeki insanlar olur anlamak icin hicbir kelimesini kacirmamak icin pur dikkat dinlersiniz ama yinede cok alakasiz konusuyorlarmis gibi gelir ya aynen oyleydi ablacim ,tavirlari ukalaydi cumleleri zekiceydi ama alakasizdi. Bize eski sevgililerini onlardan neden ayrildigini falan anlatiyordu surekli, mesela dilan cok kiskancti hic gecinemiyorduk falan diyordu, ama konusurken hic gulmuyordu sanki bizi onemsemiyordu yani ozelliklede beni. Gozgoze geliyorduk ama istemeye istemeye. Ben hayranlikla bakiyordum ne kadar zeki birisi diye sonra sanki biz bir dedikodu duymusuz burak ucak bulmus ve onu surmesini ogrenmis diye, bunu ona soruyoruz oda dogruluyor ben dayanamiyorum ona dogru egiliyorum ve " sen ne kadar zeki oldugunun farkinda misin hadi ucagi buldun surmesini nerden biliyorsun" diye kizarcasina soruyorum ama bu onun hosuna gidiyor bana gulumsuyor ama tavirlari hala cok garip.

Sonra sizide gezdiriyim diyor ve bence ruyanin en heyecanli kismi basliyor :) ucagin yanina gidiyoruz ama birsuru kisi var.okuldan servisten arkadaslarim bile var yani bir on kisi variz. sonra herkes biniyor ust uste oturuyorlar ben en sona kaliyorum korkudan acele ediyorum disarida kalmiyim yada ben tam binerken hareket etmesin diye sonra guc bela biniyorum. Bi kizin ustune oturuyorum ve burak ucagi surmeye basliyor deniz kenarina gidiyor ve beton bir kopru var denize uzanan koprunun tam bittigi denizin basladigi noktada havalaniyor, benim zaten deniz korkum var yuzme bilmiyorum cok korkuyorum kesin dusurecek diye ilk basta havalaniyor ama sonra denizin ustune oturuyor. Yanimizda da balinalar suya dalip cikiyordu ve cok guzeldi ama deniz koyu yesildi ve camurluydu hava da sari sari sisler vardi kapaliydi hava yani kotuydu. Ucak zaten araba gibiydi, beyazdi kanatlari vardi ama ici kucuktu sonra burak tekrar havalandiriyordu. Ucagi denizin ustunde balinalar gibi zikzak cizerek ilerliyorduk ablacim iste boyle bi ruyaydi anlamini cok merak ediyorum simdiden tesekkur ederim kolay gelsin..:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Size de Hayirli gunler..Sevdigin o cocugu (Burak ) hatirlamaz olurmuyum.. Forumda ilk actigin konu O idi...
"Unutmak istemiyorum " ben burada bazen uyelerin ruya , fikir ve sorularindan ilham alip günlügüme bazi notlar alirim..

mesela Senin,"unutmak istemiyorum" cümlesine yazdiklarim..
insan unutmak istemiyorum dediklerini bir gun unuttuğu icin şükr eder..
İnsan ne yaşarsa yaşasın, sonunda her şey bir gün batımına bakıyor...kaldığım her şeyi unutup, böyle çok sessiz ve huzurlu bir yerde dinlenmek istiyorum...
Unutmak ne büyük bir nimettir...Unutmayı da unutturana sonsuz şükür ve hamd olsun...

Hayirdir insallah....
"cok korkuyorum kesin dusurecek diye ilk basta havalaniyor ama sonra denizin ustune oturuyor. Yanimizda da balinalar suya dalip cikiyordu ve cok guzeldi
ama deniz koyu yesildi ve camurluydu hava da sari sari sisler vardi kapaliydi hava yani kotuydu."

Uçakla uçmak; büyük bir planınızın başarısızlıkla sonuçlanabileceğine, emin olmadığınız .kalbiniz mutmain ve huzurlu olmiyan bir hareketti sadece
arkadaslariniz yapiyor diye sakin bir yapmaya kalkışmayın..!!
ayrica Kişinin isteyerek hayatını değiştireceğini ve toplum kurallarının dışına çıkacağına işaret eder...
iradenizin Hakkini verin.. ben bir seyi yapmak icimden gelmiyorsa rahatsizlik duyuyorsam yapmam.. yaparsam da ileride cok pisman olacagimi bilirim...

ZAMAN HERŞEYİN İLACI DERLER EN İYİ HAFIZA SİLİCİ OLARAK HERKEZ ZAMANI GÖSTERİR
ZAMAN VE GECMISIMIZ ILE BARISIP GELECEGE DOGRU GECMISIMIZDEN DERS ALIP ILERLEMEKTEN BASKA
CAREMIZ DE YOK...

GECMISTE YASADIGIMIZ HATA VE YANLISLARI SILMEK GIBI
ÖYLE BİR LÜKSÜN. BENİMDE YOK, HİÇ KİMSENİN DE YOK.
ÖYLEYSE ÜSTÜNÜ GÜZELLİKLERLE ÖRTEBİLMEK UNUTMAK İSTEDİKLERİNİN...

YİNE AMA: ÜSTÜNÜ ÖRTMÜŞ OLSAMDA ALTTAN, ÜSTTEN, SAĞDAN, SOLDAN, KIYIDAN, KÖŞEDEN...
BİR YERLERDEN DIŞARI SALIP KENDİNİ YİNE HATIRLATIYOR SİLMEK İSTEDİKLERİM.
...

Üst Alt