• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada uçan arabalar görmek

yıldıztozu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm,
öncelikle sevgiler ve saygılar. ben izmirde yaşıyorum. 27 yaşında evli ve bi çocuk annesiyim. esnaflıkla uğraşıyorum. rüyamda gökyüzünde uçan ve daireler çizen 4 tane beyaz araba gördüm. bunlardan biri annemlerin evin çatısında bi kaç tur dönüp kiremitlerin üstüne düştü. rahmetli babam evin içinde olduğu için ben feryat kopardım. babamı çıkarmalıyız diye. ve içeri girip babamı uykudan kaldırdım ve dışarı evin bahçesine çıktık. biz çatı çökcek diye beklerken araba sokağa ters dönerek düştü. ve ambulansı aradık. 6 kişinin yaralı olduğunu söyledik. ben ambulansın gelmesini beklerken arabanın kendiliğinden normale döndüğünü ve kazasız bi hal aldığını gördüm. ve çok etkilendim bu rüyadan. çözmemde yardımc olursanız çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler. Allah yardımcınız olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz ve Hayirdir insallah...
bu ruya yakin gelecekte olacak bir toplantiyi, gelismeyi ,degisikligi veya aktiviteyi temsil etmekte.esnafsizin bu ruya isiniz ile de ilgili olabilir...
Rüyada beyaz araba görmek huzur ihtiyacı çektiğinizi ve aradığınız huzura kavuşmak için yapmanız gereken bazı şeyler olduğunu simgeler...
araba arac..ama ucuyor..huzur arayisinda...Bazı insanlar hayalperestken, bazıları daha gerçekçidir ve ayakları yere basar.
Hayatımızın tadını çıkartmak için, her iki özelliğe de biraz sahip olmamız gerekir. gözlerimizi göklere çevirmemiz, ama aynı zamanda ayaklarımızı
sıkıca yere basmamız gerektiğini öğreniriz.
bir şeyi ileride gerçekleştirmek istiyorsak, yeterli çaba ,emek helal lokma, alinteri ve zaman gerekli.. herseyin bir zamani ve vakti vardir...

Rüyada bir evin çatısı bir binanın çatısını görmeK ; bütünlüğü ve yaşamınızın temel özelliklerini ifade eder..
öncelliklerinizi artik belirleyin zamansiz istekler sizi sadece hayal kirikligi yasatabilir seklinde ruyaniz yorumlanir..

Cocugunuza Esinize Sevdiklerinize Zaman ayirin!!yoksa bir gun ZAMAN sizi birbirinizden ayirir...
insan kendisini değiştirmedikçe..Allah cc. da onun icinde bulundugu toplummekan hal ve durumunu degistirmez bunu unutmayin...
"Bir toplum kendilerindeki özellikleri değiştirinceye kadar ALLAH onlarda bulunanı değiştirmez…”
Ra’d: 11
Hayirli aksamlar...

Üst Alt