Merhabalar Hayirdir insallah..
Bilirmisiniz evcil güvercinler, uçarak her zaman yetiştirildikleri;evlerine geri dönerler.
Yani Siz,emin, sadik bir dost ve sevgilisiniz!!
Sır tutan ailesi ve sevdigi için meşakkat ve mihnetlere tahammül eden masum,temiz bir kişiliginizi sembolize eder...
Rüyasında uçtuğunu gören insanın hayatında olumlu ve güzel gelişmeler olacak demektir.
bu gelişmelerin olmasi için biraz daha zaman olduğuna işaret eder...
Dikkat ederseniz kardesim bu uçma ruyalarini ya cocuklar yada Sizin gibi genc kardeslerim gormektedir..
Bunun nedeni..
icinde bulundugunuz ortam ve ruh halinden baska bir Aleme kacmak siginmak istemenizden gelen bir bilinc alti ruyasidir...
Gökyüzünde uctugunu görmek;uzun bir yolculuga çikacagina ve o yolculukta bir çok fayda ve hayir görecegine de isarettir..
"onu uzakta görüyorum peşimden gidiyorum ben gittikçe o uzaklaştı "
onu uzakta görmeniz onun ile birlikte olmaniz icin aradaki mesafeye isarettir...
"ben gittikçe o uzaklaştı "
Siz yaklaştıkça Onun uzaklaşmasi Evlilige ruhen,duygusal, aklen ,olgun olmadigindan korkmasi, kacmasinin ardinda bahaneleri temsil eder...
uzaktan bakıldığında biri vardı orda;yaklaştıkça uzaklaşan ,
dokundukça kanayan yaraları ,ve korkulari vardı..
bağlama yollarımı düğüm düğüm çöz beni..
her şeyin bir vakti var bir kerecik anla YAR Beni....
Eğer birini seviyorsanız onu özgür bırakın.
Bir insanı özgür bıraktığınızda size geri dönüp dönmemesi, sizin, sevginiz ile de ne kadar alakalı ise kendisi ile de alakalıdir...
biz bilemeyiz her seyin gercegini insanlarin İçinde bulunduklari durumu sadece Rabbim bilir..
Kula düşen Allah'a gönülden bağlanarak ,samimiyet ile hayırlısı icin dua etmektir. ...
HERKES SANA YAPMAN GEREKENİ SÖYLER,SENİN KENDİ CEVAPLARINI BULMANI İSTEMEZLER,ONLARA İNANMANI İSTERLER.
Kendi dışından bilgi toplamayı bırak artik!!!kendi içinden bilgi toplamaya başla.
İnsanlar içlerinden korkarlar,ve ihtiyaçları olan şeyi bulabilecekleri tek yer orasıdır.
rüya da kar tanesi görmek; saflık ve mükemmellik temsil eder.
"bir anda sebepsiz bir şekilde ayrıdık "
Gerçekler burnunuzun dibindedir hissedersiniz, ama göremezsiniz.ya da görmemezlikten gelirsiniz..ya da Sevdaniz görmenize perde olmaktadir...!!
Bilirsiniz ki hiç bir şey boş ya da sebepsiz değil...
HAYATTA HİÇ BİR ŞEY SEBEPSİZ VE TESADÜF DEĞİLDİR..
Bazen hayatımıza giren öyle insanlar olur ki; onların belli amaca hizmet etmek, bize bir ders vermek, kim olduğumuzu ya da olmak istediğimizi
bulmamıza yardım etmek için bizimle olduklarını yüreğimizin derinliklerinde hissederiz.
Her kim olursa olsun, o kader anında hayatınızın bir biçimde etkileneceğini bilirsiniz.
Bazen de hayatınızda öyle olaylar yaşarsınız ki; o anda bu olaylar size korkunç, acı dolu, haksız gibi görünür.
Ancak fırtına dindikten sonra; bütün bu olayların üstesinden gelmemiş olsaydınız, asla potansiyelinizin, gücünüzün,
azminizin ve yürekliliğinizin ,sevginiz ve sabrinizin farkına varamayacağınızı anlarsınız.
Her olayın bir gerçekleşme nedeni vardır. Hiçbir şey tesadüfen, kötü ya da iyi şans nedeniyle gerçekleşmez.
Hastalık, yaralanma ,ayriliklar ruhumuzun sınırlarını test eden olaylar ve bizi biz yapanlardir...
Yaşamınızı, başarılarınızı ve düşüşlerinizi etkileyen insanlar, kimliğinizi yaratmaya vesile olan insanlardır...
hayirli gunler...