• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada uçmak

dem u dem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, ben çocukluğumdan beri rüyalarımda bazen uçtuğumu görürüm çocukken daha sık görürdüm. Ama aradaki fark çocukken gördüğüm rüyalarda oturarak uçardım. Son birkaç aydır yine uçtuğumu görüyorum ama bu kez gök yüzüne doğru yavaş yavaş yükseliyorum ve ayakta uçuyorum. Uçma hissini yaşıyorum ve korku kaplıyor içimi düşme korkusu değil bu farklı bir şey. Geçen gece yine gördüm gökyüzüne doğru yükseliyorum yaklaşık 100 metre normalde yavaş yavaş yükselirken bu kez çok hızlı oluyor. Birden yükseliyorum üstümdeki elbiseden karnımın göründüğünü fark ediyorum. Ama kimse benim uçabildiğimi ya da o an uçtuğumu bilmiyor. Insanları izliyorum. Garip yani tam anlamıyla da anlatamadım ama kalabalık bir meydanda birilerinden uzaklaşmak için uçuyorum. Bu anlatımımın yeterli olmasını umuyorum tabiriniz için çok teşekkür eder iyi günler dilerim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba DEM BU DEM ibret ile bakmıyan bu hikmeti görmez, i'tikadı saf olmayan Sema da uçmaz.
Rüyasında uçtuğunu gören insanın hayatında olumlu ve güzel gelişmeler olacak demektir.
bu gelişmelerin olmasi için biraz daha zaman olduğuna işaret eder...
Dikkat ederseniz kardesim bu uçma ruyalarini ya cocuklar yada genc kardeslerim gormektedir..
Bunun nedeni..
icinde bulundugunuz ortam ve ruh halinden baska bir Aleme kacmak siginmak istemenizden yada yorgunluk ve stress den gelen bir bilinc alti ruyasidir...
Gökyüzünde uctugunu görmek;uzun bir yolculuga çikacagina ve o yolculukta bir çok fayda ve hayir görecegine de isarettir..

Gönül ehli olanlar, manayı anlatırlarken bir benzeriyle söyler ve anlatırlar. Çünkü duygularımızla anladığımız ve bildiğimiz şeyler, mânâ aleminin gölgesi gibidirler..

"Gönlüm uçmak isterken semavi ülkelere; Ayağım takılıyor yerdeki gölgelere…”
"DİYORLAR, KALSIN ŞİİRDE SÖZDE YERDE,SEN ARAŞTIR, GÖKLERE ÇIKAN MERDİVEN NERDE? "
ÜSTAD Necip Fazıl KISAKÜREK

bir kuş olup AŞK ve UMUT kanatlarim ile sana doğru uçmak isterdim ..
"AŞK'a uçarsan kanatların yanar” diyorlar..
“AŞK'a uçmazsan kanat neye yarar.” ...
ve her şeyden uzaklaşıp seninle olmak;kendim ile olmak gibidir!!
Selametle..

S

sureyyacende

Kayıtsız
Misafir
Rüyamda kötü insanlardan kurtulmak için hep uçtum. Uçtuğum dağın arkasını hiç görmemiştim. Bir bayanı gördüm çocuk doğurmuştu yatakta gocuğunu bana vermek istedi. Bende kabul etmedim, durumum iyi değildi. Birde yanında bir bayan daha gördüm. Bir gün o dağın arkasını görmeye nasip kısmet oldum. Mahalleye geldim de hiç kimseyi tanımıyordum. Rüyamda gördüğüm ev karşımda duruyordu ama çocuğun annesi ölmüştü. Mahalde yanındaki bayana seni ben rüyamda gördüm, Onun da çocuğu olmuyormuş. Mahalleye eve yerleştim. Kardeşlerim okula giderken aç telef gitmesin onlarla uğraşırken bir ay sonra mahalde herkes deli gibi hareket etmeye başladı, bende filim gibi izledim. Bir gece çok şiddetli atmosferlerden elektrik akımı ses gelmeye başladı, birde dünyam gitti otuz yıl çektim. Bir gün Turgay Güler'in programında izledim. Ben rüyamda uçmak istemiyorum. Bu hadise benim Tirebolu"da çın taşı mah.catal mah.başıma geldi.

Üst Alt