• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada ucmak

fazilet

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamlar. ruyamda gunduz evlerın damlarında ucarak bırınden kacıyorum detaylı hatırlamama ragmen cok etkılendım cunku surekli karanlıkta ucurumdan dustugumu goruyorum yada yuksek bı bınadan dustugumu goruyorum ruyamın yorumunu merakla beklıyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun..
Birinden kaçmak ,Kovalanma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
Koşmak ,kacmak, saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

kaçmak rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız, stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi temsil eder...

Yüksek bir yerden aşağıya düştüğünü gören; hayırdan kötülüğe veya deprasyona düşer...

Rüyada ucarak kaçmak; geçmişte yaşadığınız bir olayın etkisinden kurtulamadığınızi,bilinç altınıza yerleşmiş bu konuyu çözmeniz gerektiğini,
aksi halde bu gizli endişe veya korkuyu, sürekli stress yaşayacağınızı temsil eder.

Rüyada kaçmak genellikle yanlış ve günahlı yoldan ayrılıp, Allah’ın emirlerine ve Peygamberimizin sünnetlerine yönelmeye, tövbeye, emniyete işaret eder..selametle..
içinizdeki karanlıktan çıkin artık!Yoksa içinizdeki karanlıkta kaybolacaksiniz!!!

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada kovalaniyordum aniden uçup kurtuldum ama kanat falan yoktu ben de ne olduğunu anlamiyordum.

Üst Alt