• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ufo görmek

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ufodan kaçmak, rüyada ufo görmek.
Selamün aleyküm gönül dostum, bu sabah hanımlarla dolu bir yerde gördüm kendimi içlerinde tanıdıklarımda vardı ve eğleniyorlardı. Eğlence bitip dışarı çıktığımda biraz uzağımda inşaatlar yapılıyordu, onları gördüm, gece vakti idi ama heryer gündüz kadar aydınlıktı. Yanımda çoçukluk arkadaşım vardı, gökyüzünde ayı gördüm, nokta kadar küçüktü ve sonra parlayarak sağ tarafa doğru kaymaya başladı. Yaklaştıkca ufo olduğunu anladım ve korkarak kaçmaya başladım, arkadaşımıda çağırarak baya aydınlık bir yolda koştum ve uyandım. İnşallah hayırdır, yorumun için şimdiden teşekkürler, selametle kal gönül dostum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam gönül dostum,Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada ufo görmek;
yaşamınızdaki ruhsal beklentilerinizi ,Hayallerinizi, umutlarınızı simgeler.
Bazen de Rüya sahibi, üstün bir bilgeliğe sahip olacak ve insanları etrafında toplayarak onları bilgileriyle aydınlatacaktır.
Rüyada ufo gören kimse, gerçek hayatında bilmediği bir yeteneğini, becerisini keşfedecek olmasina da yorumlanabilir..

Rüyada ufodan kaçmak;
Rüya sahibi, içinde bulunduğu durumu ,sorunlardan kaçarak değil onlarla mücadele ederek ancak kurtulabilir.
adeta kendi yaşadığı olayları veya yaptıkları,kendisinden kaçar, toplumdan kaçar, ama kaçarak hiç bir yere varamaz.
Sen kendini değiştirmedikçe,değişmek istemedikce...bu ruh halinden de kurtulamazsiniz!
selametle kal gönül dostum.

acilangul1

Üst Alt