• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada ümre hazırlığı

ödsa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
iyi akşamlar gönülsızım dün akşam rüyamda kayınalidem ve kayınpederim ümreye gitmek için hazırlanıyordu kayınvalidemin ablası onları yol etmeye gelirken şalvar giymiş kayınalidem de şu ablam insanı duygulandırıyor dedi ağladı sonra bir köyden onlara bir dürü hediye gelmişti ümreye gidecekler diye tanımadığım bir kadın gelip tek tek hediyeleri saydı ceaplarsanız sevinirim umarım iyisinizdir Allah ın rahmeti üzerinize olsun (yanlışlıkla başka bir konunun altına yazmışım tekrar ettim o yüzden)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
iyi akşamlar kardesim Hakkinizi helal edin ben Sizin ruyanizi dun yorumlamis belkide yanlislik ile ekleyeyim derken silmis olabilirim..
Hayirdir insallah..
Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir.
Tirmizî, İlm, 14

iste Sizin boyle guzel bir hayra vesile olacaginiza insanliginizin idrakina varacaginiza delaletir..
Unutulmuş sözler, dualar gibi yitip gitmemek için, giderken kendisinden daha hayırlısı için dua eden dostlara kulak vermekten başka çare var mı? Ve hayır dileyen bütün sözlere.
Her sabah namaz uykudan hayırlıdır diye seslenen müezzin hayra çağırır. Yanlış bir adımda kalbin derin bir yerinde uç veren sızı hayra çağırır.
Hayır her adımdadır. Can kulağını açık tutana...
Can kulağını açık tut ki Hayra selamette eresin..
Hayirli gunler..

06ank1976

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
ümre hazırlığı yapmak

selamün aleyküm ben rüyamda ümreye gitmek için hazırlıklar yaptığımı gördüm..rüyamın yorumu nedir acaba. teşekkürler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleykum Selam Hayirdir insallah..
Rüyada umreye gittiği görülen kişilerin ,imanin, bereket ,hikmet ve malının artmasına, ömrünün uzamasına yorumlanır.

Ancak rüyanızda umreye gitme eylemi henüz gerçekleşmemiş, niyet aşamasında olduğu için ve rüyanızdaki karlı,
hayırli yokuştaki çabalarınız, için yapmanız gereken bazı şeyler, aşmanız gereken bir takım engeller olduğunu simgelemektedir.
Hayata yeniden ama doğru olarak başlamak ..

ey nefis çık aradan!!Kalsın Seni Yaradan..
hayirli gunler..

goknur

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada umre hazırlığı yapmak

selamün aleyküm.ben bu gece rüyamda annem ve babamla birlikte umre hazırlığı yaptığımı gördüm.üstelik gece bir kaç kez uyanmama rağmen aynı rüyama kaldığım yerden devam ettim.hatta mekkeye varınca uçaktan iner inmez ağlamaya başladım.sonra bir otelin balkonundan gökyüzüne baktım ve orada bir sürü farklı uçak gördüm.daha birçok kısmını hatırlamıyorum maalesef hayır olsun inşallah.şimdiden teşekkür ederim .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada umreye gittiği görülen kişilerin ;imanin, bereket ,hikmet ve malının artmasına, ömrünün uzamasına yorumlanır.

Ancak rüyanızda umreye gitme eylemi henüz gerçekleşmemiş",umre hazırlığı yaptığımı gördüm "niyet aşamasında olduğu için ve rüyanızdaki karlı yokuştaki çabalarınız,
malınızın artması ve uzun ömür için yapmanız gereken bazı şeyler, aşmanız gereken bir takım engeller olduğunu simgelemektedir...

"mekkeye varınca uçaktan iner inmez ağlamaya başladım." Engelleri birlikte (annen,baban )ile aşacağıniza..
Rüyada Mekke i Mükerreme yi görmek, hacca gitmeye ve her türlü sıkıntıdan sonra huzur ve mutluluğa delalet eder.

Rüyada uçak görmek; genellikle seyahat, yolculuğa çıkmak, tatil arzusu, gezmeye gitmek ile yorumlanır.
Uçak rüyaları bazen yenilik, değişiklik, toplum kurallarının dışına çıkmak anlamlarını da verebilir.Selametle..

Kasım K.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada umre için yardım alacağını görmek

Selamın aleyküm,

Ben umreye gitmek için bir kumbarada para biriktiriyorum. Annem "rüyamda İkitelli semtinden bir misafir geliyordu ve sana umre için yardım ediyordu" dedi. O semtte hiç bir tanıdığımız yok. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim, Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada umreye gittiği görülen kişilerin ;imanin, bereket ,hikmet ve malının artmasına, ömrünün uzamasına yorumlanır.

Rüyada umre için yardım alacağını görmek ;
imanin, bereket ,hikmet ve malının artmasına, ömrünün uzamasına istiyorsaniz;hakkına ,bilerek, bilmiyerek girdiğiniz insanlar ile hak,hukuk helaleşmeniz gerektiğine yorumlanir..selametle..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada umreye gitmek için hazırlık

Hayırlı günler ben eşimi iki sene evvel kaybettim. Rüyada umreye gitme hazırlığı...Ve eşimin ailesi bana düşman oldular. Çok sevdiğim bi görümcem vardı. Rüyamda onunla umreye gitmek için hazırlık yapıyorduk fakat daha gitmeden elimizde o kadar güzel Umre hediyeleri vardı ki sonra ben İnşallah giderim umreye diyordum birkaç tane kurban kesiliyordu. İçlerinden bir tanesi keçiydi ve hamileydi o unutuluyordu. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim vesselam.

Üst Alt