• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada umreye gitmek

ugrdmr_60

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada umreye gitmek uzun ömre, hac yolculuğuna ve rüya sahibinin tövbelerinin kabul edileceğine yorumlanır.

Bir kimsenin rüyada HAC ve UMRE yaptığını görmesi, uzun ömre, güzel amele, günahların mağfiretine, hayır ve berekete işarettir.

Bazen de rüyada umre yaptığını görmek, ömrün nihayetine ve hastanın vefatına işaret eder. Çünkü umre ve hacda giyilen ihram bir nevi kefendir.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüya: hayırlı günler;
rüyamda umreye gidiyordum. üzerimde ihram elbiseleride vardı yanlış hatırlamıyorsam.uçak ile seyehat edecektim saatime baktım saat 4 civarıydı sonra biletimle birlikte girdim ama ailem aklıma geldi ve biletime baktım uçak saat 20.00 kalkıyodu. daha varmış diyip üzüldüm. ne yapıcağımı şaşırdım dışarı çıksam bi daha giremem ve umreye gidemezdim.bi o tarafa bi bu tarafa gidip geliyodum.sonra tekrar biletime baktım ve bi yazı gördüm ama yazıyı tam hatırlamıyorum sadece alim bi zatın ismini geçtiğini biliyorum ve ağlamaya başladım.rüyamı yorumlarsanız çok memnun olurum.
Allah razı olsun.hayırlı günler

Yorum: Hayirli Gunler kardesim..Hosgeldiniz...
Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim zaten bu tip guzel ruyalar Hayirlara Yorumlanir ve boyle bir niyettiniz var ise de insallah bir gun Hacca da umreye de
gideceginize Maddi manevi bir yukselmeye isarettir Allahu Alem..
rüyayı görenin veya umreye gittiği görülen kişilerin malının artmasına, ömrünün uzamasına yorumlanır.
Talebe olan bir kimsenin rüyada umreye hazirlandigini görmesi ve sizin gibi saate bakmasi bu gunlerde nefsiniz ile bir imtihana tabii tutulacaginiza ..
ins.. dogruyu, guzeli, secerseniz muradınıza hâsıl olacağına ve bu gunlerde yasadiginiz bazi celiskilere işarettir.

ALLAHİM nefsim ile savaştayim bana güç ver. Lâ Havle Velâ Kuvvete illa billah..
Siz daha cok gencsiniz ama bugun yaptiklariniz butun hayattinizi olumlu veya olumsuz etkiliyebilecegini bilmiyorsunuz...
Ve bir hedef belirleme konusunda ARTIK karar verin kardesim..
Hayattimizda olumlu düzelmeler ve değişiklikler başlayinca ins. goreceksiniz ki gittiginiz menzil de yukselecek ve Sizin dunya ve ahirettinizi kurtarabileceksiniz..
Basladiginiz nokta Dogru olursa varacaginiz menzilde durust olur..
en buyuk savas Nefsi ile savasirken HAKKI dogruyu Kul HAKKINA girmeden kurallara uyarak savasi en hayirli sekilde bitirebilmek..
zafere ermek seklinde Ruyaniz Yorumlanir...
Nefsiniz ile yaptiginiz savas..i kazanirsaniz ins..Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun...

ugrdmr_60

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun yorumlarıızı yaptığınız için.Teşekkür ederim.

Üst Alt