selamun aleykum nasılsınız. öncelikle böyle bir şeye vesile olduğununuz için allah razı olsun demek istiyorum. Yorumlarınız olumlu ve mesaj verii bu beni etkiledi. son günlerde çok sıkıntılı günler geçiriyorum. bugün kız kardeşim beni rüyasında gördüğünü söyledi. rüyasında ikimiz istanbula gitmiş camii ziyaretleri yapıyormuşuz. kız kardeşim aslında kapalı ama rüyada aık ve makyajlı görmüş kendini bense aynı yani kapalıymışım. sonra geri kalmışım arkasını dönüp baktığında ben bir lağım çukurunun logal kapağının üzerinde zıplıyormuşum. dur demesine rağmen durmadan bunu yapmışım.sonunda kapak açılmış ve ben içine düşmüşüm.kardeşim lağıma düştüğümü düşünerek koşmuş fakat çukurun içinde bembeyaz un varmış ve ben o una batmış çıkmaya çalışıyormuşum. sonra annem( onu 1 buçuk sene önce kaybettik) gelmiş ve unu hamur yaparsak çıkarabiliriz demiş. unu hamur yapmak için su dökmüşler fakat un hamur olunca iyice yapışmış ve yine çıkamamışım. en son yavaş yavaş hamurları üstümden sıyırıyormuşum. rüya çok ilgimi çekti. yorumlarsanız şimdiden teşekkür ederim. selametle.