selamünaleyküm ilk öncelikle kolay gelsin demek isterim ben bir rüyamı tabir ettirmek istiyorum rüyam ben yolda yürürken bir bina dahilinde bir mekanda ilk önce polis merkezi görüyorum elimde bu beyaz çocukların oynadığı karton misali bir şey var fakat bunu telsiz niyetine kullandım sonrasında gittiğim yerde 2 tane arkadaşımın evlendiğini görüyorum mekana ilk girdiğim anda akrabam dayım ile karşılaşıyorum fakat bana kızarak geç içeri diyor neyse ben o iki arkadaşımı tebrik ediyorum bir yandan da dalga geçiyorum nasıl oldu bu iş diye aynı dalga konusunu dayıma söylerken dayım kızıyor tabi ben giderken diyorum ki dayımı artık sevmemeye başladım diye insan biraz adam olur bağırmaz sakin davranır diye yolda giderken bir genç gruba rastlıyorum soruyorum nereye gittiklerini diyorlar ki üniversite neyse bende gidiyorum sonra onlar dersteyken o üniversitenin bahçesinin bayırlık olduğunu sakatların çıkması için konulan tahtalar olduğunu fark ediyorum fakat buradan sonra o tahtalardan kayarak ney üflemeye başlıyorum hemde bunu üst üste 3 yada 4 kez yapıyorum sonra üniversitenin camının açıldığını fark ediyorum öğrenciler atlıyor soruyorum nereye diye diyorlar ki kaçalım dedik ders sıktı diye sonra bir kaç tur merdiven aşağı yukarı çıktıktan hemen sonra uyanıyorum
Şimdiden kolay gelsin tabir ederseniz sevinirim
Kubilay Başkaya Erkek İşçi Kocaeli/Gebze
Şimdiden kolay gelsin tabir ederseniz sevinirim
Kubilay Başkaya Erkek İşçi Kocaeli/Gebze