• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada üniversite hocasını görmek

duygusal

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada üniversite hocamı görmek, rüyada üniversite hocasını görmek islami rüya yorumu.
Selamın aleykum, sevgili sayfa yöneticisi yada bunu yorumlayacak kardeşim, rüyamda üniversitede bir sınıftayım, sınıfa iki kişi giriyor biri bayan, biri erkek. Erkek olan her zaman dersime gelen etkilendiğim hocama benziyor ve oğlu olduğunu söylüyorlar, hocam annesi ile gelmiş. Annesi de genç, hocama çok benziyor, hocamın saçı sakalı uzun hatta kendisine kopyası gibisin diyorum. Sonra bu kişinin ayaklarının sakat olduğunu fark ediyorum, çok üzülüyorum derken bir yere yürüruyoruz, yürümeye çalışıyor tekerlik sandelye yok, değnek yok. Sonra bakıyorum üç tane ayağı var, ayağının biri uzantı gibi. Yemekhaneye gidiyoruz, o ara bu kişi kayboluyor ben yemek almaya çalışıyorum, güzel yemekler var tavuk var ama yemekhane farklı, böyle karanlık bodrum katta, yemegi tablette alıyorum fakat masalara bir türlü oturamıyorum. Yemekten vazgeçip tepsiyi yere birakıyorum, oradan çıkmaya çalışıyorum ve ordaki kişiler, kızlar, erkekler hep aykırı tipler uzun saçlı, hep kızıl saçlılar sakalları kızıl ve tuhaf bakıyorlar, hoşlanmıyorum ve gidiyorm. Tam kapıdan çıkacakken erkek olan biri yine uzun saçlı sakallı, sakalları kızıl, boynumdaki şalı çekiyor ve şalı bana doğru sallıyor, sanki büyü gibi, tılsım gibi. Bu arada bunları görürken ruyada olduğumu anlıyorum, yemekhanenin gerçek olmadığını fark ediyorum, üniversite hocamın oglu yok kızı var, bunları düşünürken uyandım .Yorumlarsanız çok sevinirim, rüyalara ve anlamlarına inanıyorum. İyiye yorumlayın inşallah .Şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun ...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum,selam sevgili duygusal kardeşim amaaa aşırıya kaçmadan yaşanan dengeli ,dürüstçe ve ölçülü duygusallık dengeli bir hayatı beraberinde getirir ve bilgelik gerektirir..aşırı duygusallık sizi Ruhen, aklen hasta ve yalnızlığa mahkum edebilir..

rüyaniz Hayr olsun
Rüyada üniversite hocasını görmek;
Gördüğün rüya hayallerine kavuşacağını, ancak bu yolda oldukça zorlu yollardan geçeceğini, sıkıntılar atlatacağını ancak sonunda aydınlığa kavuşacağını simgelemektedir.

Siz kültürlü ,bilgili ,eleştiren (yapıcı eleştiri )yapan insanlar ile sohbet etmeyi ve fikir alışverişinde bulunmayi çok seviyorsunuz..cahil, boş ,duygusuz insanlardan hoşlanmıyorsunuz ...

Yalnızca adil ol Yalnızca önyargısız ol Yalnızca vicdanlı ve insan ol, yeter Sonra ister sev, ister söv ,istersen terket beni...
selametle..

Üst Alt