• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada üniversiteye gitmek

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada üniversiteye gitmek ne demektir? Rüyamda üniversitemiz bizim için bir seminer hazırlamıstı ve biz onun için bir yere gidiyorduk. Otobüsle yaptığım yolcugun manzarası deniz aşırıydı. neyse biz bir üniversiteye gidiyorduk üniversite ise ...... üniversitesi belki adını duymuşumdur fakat nerede olduğuna dair hiçbir fikrim yok. İçeri giriyorduk bir grupla fakat ben kendi okulama gittiğimi sanıyorum ve diyorum burası benim okulum değil grupta kimse beni takmıyordu. Ben ne yapacağım derken minyon ama nerden baksan 10cm topuklu ayakkabı giymiş bir tesettürlü bayan elimden tutup beni basamaklardan indirdi ve bana yanında kimsen olmazsa bile kör biri olsun diyordu ve kendisi de kördü, beni aşağı indiriyordu ve bak senin arkadaşın orada diyordu. Tuhaf olan nokta bu rüyadan iki gün önce kadıköye gitmem ve ...... ÜNIVERSİTESİNİN kadıköyde olması. Sizce rüyam bana ne anlatmak istiyor?

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Hayrolsun inşallah
Allahu alem sana özel Mesajlar var.

Üniversite hayatında eğitim hayatında ve sonraki yaşamında iyi dostlar edinip sana çok yölü yardımcı olacak rehberlere ihtiyacın olduğu anlatılmakta. Tesettürlü bayanın olması ise rehberini inançlı vicdanlı ve insan dolu yüreklerden seçmen anlamına gelmekte.

Hayata karşı hep donanımlı olman, gideceğin yollların tehlikesi kazanımı zarar kar dengesi iyi etüd edilmeli.

Hedefsiz plansız gençliğin kör olduğunu ve seni yolda bırakacağını işaret etmekte.

Maneviyatını kontrol edip gençlik hevesatının düşeceği şeytani tuzakların bilincinde olarak yaşaman tavsiye edilmekte.

Üst Alt