• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ünlü biriyle hırsızlık yapmak

Saktim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, hayırlı sabahlar rüyamda ünlü biriyle gece markette hırsızlık yaşıyorduk ben onu uyarıyor, kızıyor o ise sadece yiyecek alacağız diyordu. Daha sonra marketten üstüne ceket aldı ve yüzünü sakladı, o ara polis geldi alacağınızı alın çıkalım dedi, bende polise kızarak başka zaman olsa böyle yapmassın dedim alır götürsün dedim. Daha başka bir ünlü ile dini konuları konuşmaya başladık o ünlünün namazında, zikrinde olduğunu duyunca şaşırdım, bana yazdığı dua notlarını gösterdi,ilerde tekke var oraya gidelim orda daha güzel kitaplar var dedi giderken uyandım. Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm.selam,Saktim Rüyaniz hayr olsun..
Her halimizle Rabbimize hamd içinde olalim...
Kariyer ve ahireti ile birlikte yürüyebilmek...amaa İki karpuz bir koltuğa sığmaz ki.... ne yapmalı bilmem ki...
başarının da ,mutluluğun da zahirî (dış) ve bâtinî yönü vardır.
Başarı ,kariyer benli bir şey değildir; bizli bir şeydir ve insanın dünya ve ahirettini kapsamalı...
Rabbim rüyanı hayra çıkarsın.

Rüyada ünlü sanatçı görmek ;
Etrafındakiler ve çevren tarafından beğenilmek ve takdir kazanmak istemene yorumlanir.. En doğrusunu Rabbim bilir.

Rüyada ünlü biriyle hırsızlık yapmak ;
Doğru her yerde her kes ile doğru yanlış ise her yerde, her zaman ve her ne sebep, vesile ile olursa olsun yanlıştır

Rüyanız maalesef pek hayırlı bir rüya değildir. Sıkıntı, dert, tasa, endişe işaret etmektedir.
Geçmişten gelen veya içinde bulunduğunuz durumdan kaynaklanan sebeplerle bir korku, endişe içindesiniz, bu endişelere sizi o kadar çok etkiliyor ki yapmanız gereken işleri hakkıyla yapamıyor, odaklanmanız gereken konulara tam odaklanamıyorsunuz.
Zihninizin bulanık olması sağlıklı düşünmenizi engelliyor bu da işlerin dahada karışmasına neden oluyor.
Gördüğünüz rüya bilinçaltınızın sizi karamsarlığa itmek için değil sizi uyarmak için meydana getirdiği bir olgudur.

Daha fazla karamsarlığa kapılmadan içinde bulunduğunuz sıkıntılı duruma neyin sebep olduğunu anlayıp kısa sürede çıkmanın yollarını aramalı, bir daha bu sıkıntıları çekmemek için neler yapmanız gerektiğini bulmalısınız.

Rüyada ceket görmek;
korumacı kişiliği ifade eder.

Rüyada polis görmek ;
aile ve dostlar tarafından iyi korunduğuna işaret olup, güçlü olmak, rakiplerinizi yenmek için gerekli güç ve imkanlara sahip olduğunuzu işaret eder.
Bu rüyanın derin çözümlemesi ise içinde bulunduğunuz gizli korkular ve endişelerin yersiz olduğuna yorumlanır, bunu bilip ona göre davranmak gerektiğine delalet eder.

Geçmişi geri getir sadece onun üzerinde bir şeyler inşa etmek istiyorsaniz!!

Her Velinin bir geçmişi , her günahkarın bir geleceği vardır...
Imanin ve paranin kimde olduğunu Allah bilir ..selametle
..

Üst Alt