• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ünlü görmek

tango34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm kardesim.Hayırlı aksamlar.Öncelikle özür dileyerek başlamak istiyorum kuralları okumadan bir önceki mesajımı yollamışım dikkatimden kaçmış.Samimiyetiniz için çok teşekkür ediyorum size kardesim rüyalarıma getirdiğiniz yorumlardan ötürü.Allah sizi her daim korusun insallah.

Kardesim bir sene önce bir rüya görmüstüm bu günlerde aklıma düştü.Sizinle paylaşmak istedim yorumunuzu almak istedim.Benim bir sene önce konuştuğum bir erkek arkadaşım vardı.Kendisiyle 15 gün konuştuk fakat anlaşamadık yani ben istemedim.Rüyamı ondan ayrılmadan önce görmüştüm . Rüyam şu şekilde idi.ben arkadaşımı görüyorum bir yerden geliyor hoşgeldin diyerek sarılıyorum sonra ben sarılmayı bitirmek istiyorum fakat o beni biraz zor bırakıyordu.(nitekim çok zor kabullendi ayrılığımızı).sonra ben geri çekildim hvadan sudan konuştuk ve o gitti.sonra ben arkamı bir döndüm arka sokaklar dizisinde oynayan bir çocuk var o hasta ve yatağa uzanmış.annem de o çocuğa serum takmış ve çıkıyor odadan.ben de yanına gidiyorum o adamın başını okşuyorum seviyorum onu saçkarını okşuyorum hasta mı oldun sen iyi misin şimdi diyip telkin ediyorum.

rüyam bu şekilde kardesim.Ben arkadaşımdan ayrıldıktan sonra biraz yorum kattım ama sizin de yorumunuzu almak istiyorum benim için önemli.Şimdiden çok teşekkür ediyorum kardesim Allah'a emanet olun .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hosgeldiniz...
Rüyada birine Sarılmak görmek rüya tabiri için rüyanızda geçen renk, olay, yer,his kişiler ve diğer eylemleri bir arada değerlendirerek anlamını tespit edebilirsiniz..
"sarılmayı bitirmek istiyorum " aslinda bilincalti daha o zaman verdiginiz bir karari Rüyanizda gormussunuz..
Birsey dikkatimi cekti masallah Hayal dunyaniz oldukca genis.. belki bu yetenegi kullansaniz gelistirseniz ilerde bakarsiniz bu yonde basarilli olabilirsiniz..
ilk ruyanizda da Emel sayini gormustunuz...
kardesim yazacaklarimi lutfen kisisel almayin ama ruyanizin yorumunu dogru bir sekilde yapmak zorundayim..

rüyada ünlü birini görmek;çevreniz tarafından beğenilmek – takdir edilmek isteğinizi ifade eder.
gerçekleşmemiş başarılara olan arzuyu gösterir.
Uzun emeller ve hülyalar peşinde koşmak..tan sa bugun gerekeni yapmak ile yolla baslasaniz..belki ins. hayal ve ruyalariniz gercek olabilir...
inanmak gerçektende başarmanın yarısıdır. diğer yarısıda harekete geçip yapman gerekeni yapmaktır.

insan hayal ettiği müddetçe yaşar ' demiştir atalar. ancak bir yandan çalışıp çaba göstermeyi de unutmamıştır.
hayallerden gerçeğe döndüğünüzde, gerçek canınızı yakar. mutlu olmak için tekrar hayallere dönersiniz,bu döngü sonunda hayaller bağımlılık yapar, hayallerde yaşamaya başlarsınız...
artik HAYALLERDEN HEDEFLERE, HEDEFLERDEN GERÇEĞE gitme zamaniniz gelmedi mi?
Hayirli aksamlar..

kasmaskas

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm
Arkadaşlar ben rüyamı anlatıyorum,

Şimdi annem beni evden ttnetle ilgili bişey yüzünden gönderiyor, ben de alışveriş merkezine gidiyorum şimdi yürüyorum giderken Burçin terzioğlunu (merhamet dizisinde Deniz) görüyorum. Arkasında 2 kadın var, ben Allah Allah herhalde benziyodur dedim. Ama bir süre sonra özgü namal (merhamet dizisinde narin) geliyor. Burçin terzioğluna birşey diyor sonra sinirli sinirli gidiyor ben hemen arkadaki kadına bu özgü namalmıydı dedim kadın evet dedi bende lütfen onunla konuşurmusunuz onunla görüşebilirmiyim kadın olmaz dedi ben hemen kendim koştum buldum özgü Namal'ı size bir kere dokunabilirmiyim dedim özgü namal öff tamam hadi çabuk dedi bu arada sinirli peki sarılabilirmiyim dedim öff dedi gitti bende Burçin terzioğlunun olduğu yere gittim koltukta oturuyorlardı orda merdiven vardı bir kaç basamak çıkıp ttnet ordamı diye baktım göremedim onlara sordum gösterdiler ama kapalı olabilir dediler neyse ben gidiyorum yolda özgü Namal'a rastlıyorum şimdi sinirli değil bana sen benimle konuşmakmı istiyordun gel diyor sevecen bir şekilde ben diyorum merhamet dizisini çok seviyorum hanımın çiftliğinde çok sevmiştik diyorum sağol diyor sonra hemen t shirtünü yüzüne çekiyor çabuk sakla beni diyor kaçıyoruz ben çok geç gördü galiba diyorum biraz kaçıyoruz sonra kıvırcık saçlı bir adam bizi kovalıyor ona ananas atıyorum ve adam düşüyor çıkışa doğru kaçıyoruz çıkışda güvenlik yakalıyor bizi ama nasılsa bir mafya arabasına bindiriliyoruz ve yoldayız ben adamın silahını alıyorum en ufak hareketinde sıkarım diyorum yolda da sürekli mafyalar nöbet tutuyor gidiyoruz gidiyoruz ama hep aynı yol hep mafyaların nöbet tuttuğu yol başka yola giremiyoruz hep aynı yol 3-4 tur atıyoruz ben adama bak sen bizi eve götür seni öldüren p*ç diyorum ama adam en sonunda işaret veriyor tam bir tünelin önündeyiz ben adama 4-5 el ateş ediyorum adam ölüyor sonra dışarı çıkıyorum karşıma başka bir adam geliyor onada ateş ediyorum ama hiç vuramıyorum onuda özgü namal vuruyor ben hadi çabuk arabaya bin diyorum arabaya doğru koşarken uyanıyorum.
Şimdi arkadaşlar bu nasıl yorumlanacak cevaplarınızı bekliyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam kasmaskas kardesim,Hayirdir insallah..
rüyada ünlü birini görmek;çevreniz tarafından beğenilmek – takdir edilmek isteğinizi ifade eder.
gerçekleşmemiş başarılara olan arzuyu gösterir.
Uzun emeller ve hülyalar peşinde koşmak..tan sa bugun gerekeni yapmak ile yolla baslasaniz..belki ins. hayal ve ruyalariniz gercek olabilir...
inanmak gerçektende başarmanın yarısıdır. diğer yarısıda harekete geçip yapman gerekeni yapmaktır.

insan hayal ettiği müddetçe yaşar ' demiştir atalar. ancak bir yandan çalışıp çaba göstermeyi de unutmamıştır.
hayallerden gerçeğe döndüğünüzde, gerçek canınızı yakar. mutlu olmak için tekrar hayallere dönersiniz,bu döngü sonunda hayaller bağımlılık yapar,
hayallerde yaşamaya başlarsınız...
artik HAYALLERDEN HEDEFLERE, HEDEFLERDEN GERÇEĞE gitme zamaniniz gelmedi mi?

Değerlerimiz ve hedeflerimiz belirsiz olursa işlerin önceliklerini biz değil başkaları belirler.
Öncelikleri başkalarının belirlediği bir hayat yaşamak denizde rüzgarın savurduğu bir kayık içinde olmak gibidir.
Aslında planlamamız gereken şey zaman ve kendi kendimizdir.

En çok hoşumuza giden insan, kendimize benzettiğimiz insandır..
HER İNSAN DEĞERLİ VE ÖZELDİR...ayni Sizin oldugunuz gibi..

Mükemmel Olmaya Çalışmayın, Olamazsınız!da hatasiz, kusursuz insan yoktur!!Kendinizden başkası olmaya çalışmayın..
Kendiniz olun yeter.. seklinde ruyaniz yorumlanir...
Hayirli gunler....

Şakirt65

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Meraba Hocam.
Ben rüyamda Azer Bülbüll'e konuşup fotoğraf çektirdim. Rüyada kalabalık bir ortamda idim. Ünlünün mizahı sakindi... Gülünce yakındı.
Bunu yorumlarsanız çok sevinirim.. Allah razi olsun.. Hayırlı günler....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..
Değerlerimiz ve hedeflerimiz belirsiz olursa işlerin önceliklerini biz değil başkaları belirler.
Öncelikleri başkalarının belirlediği bir hayat yaşamak denizde rüzgarın savurduğu bir kayık içinde olmak gibidir.
Aslında planlamamız gereken şey zaman ve kendi kendimizdir.

Arkadaş çevrenize dikkat edin...Her Yüze gülenleri dosttur sanmayın. Tatlı dile güler yüze kanmayın. Hep akıllı olun
siz aldanmayın.

Garip Yolcu hayattini kaybetti..Allah Rahmet eylesin...
KENDİ DİLİNDEN AZER BÜLBÜL
“Her insanın hayatında kötü dönemler oluyor. Ben de birçok olumsuzluk yaşadım. Ama artık hepsi geride kaldı. 18 ay uyuşturucu tedavisi gördüm.
1,5 yıldır da temizim. Uyuşturucu kullandığım dönemde maddi manevi büyük zarar gördüm. Artık o günleri anmak bile istemiyorum.”
Uyuşturucuya Almanya’da başladığını söyleyen Azer Bülbül, iyi bir aile ortamına sahip olduğunu ancak arkadaş seçiminin onu bu noktaya getirdiğini söyledi.

Serkay

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ünlü olmak

Soylemek isterim ki dizileri takip etmem unluler pek ilgi alanima girmiyor. Ama ruyamda unlu sarisin bi kadin oldugumu gordum. Ama bi ayilma olmali ki ben bu degilim diyordum, birilerine direktif veriyordum .

Üst Alt