• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada üşümek

ödsa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhahaba gönül sızım dün gece rüyamda vefat etmiş olan annemi gördüm.Annemin vefat ettği evi temizliyordu.(babam şuan ordan taşındı)telefon ettim aradım zaten rahatsızsın hadi artık gel yorma kendini dedim o da bana burada çok üşüdüm dedi ben de gel sana çay yaparım ısınırsın hemen dedim.Yorumlarsanız çok sevinirim..Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Gönül Dostum Hayirdir insallah...
Annenizin mekani Cennet olsun ins.
Rüyada bir erkeğin üşümesi; başarısızlığının ve evladlarinin ona öyle davranmasinin nedenlerini dışarıda değil kendisinde araması gerektiğini bildirir.
ayrica üşüyen kişinin kendisi ile yaşadıkları ile sağlığı ile ilgili sorunlar yaşadığına delalettir...

Pek çok insan yakında olanı uzakta arar. Hazine eşiğinin altındadır ama hırs ,sabırsızlık ,nefsi onu uzaklara doğru sefere çıkarmıştır.
Dermani hemen yanıbaşında iken o baska yerde kişilerde arar. Okunu vuracağı ava değil vuramayacağına atar.
Böylece ömür sermayesini yele verir ve elinde yol yorgunluğu kalır.
babaniz hakkinda;elinizden geleni yapmaya çalışın. Dualarını alin!! Kazanma kuşağında, kaybedenlerden olmamaya gayret ettin.
Rabbimin rızasını kazanmış olanlardan olmak icin size verilen bu nimetti degerlendirin..her nimet, bir külfet, bir zahmet mukabilinde gelir..
Hazret-i Ali’nin buyurduğu gibi:
“Uğraşmadan, çalışmadan Cennete kavuşacağını zanneden kimse, hayale kapılıyor. Çalışarak kavuşacağım diyenin de, kendini yorması,
ibadet meşakkatlerini yüklenmesi lazımdır.”
Selametle Hayra kalin..

Üst Alt