• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada uyarı sesi duymak

rüyaderinliği

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, merhaba sayın rüya yorumlayıcı size bir rüya yorumunu soracaktım rüyada bir karanlıkta birisi benimle konuşması bana şöyle diyordu 'sen Kuran'ı Kerim den korkuyorsun ondan bunlar başına geliyor korkmasan güzel şeyler olacak dedi' ve uyandım :elinizesaglik:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam merhaba genc kardesim..
hayirdir insallah..
Siz,her şeyden ürken, korkan; sığınmaya, sevgiye, şefkate her
şeyden çok ihtiyaç duyan, Çocuk ruhlu,hassas ,saf, tertemiz bir insan oldugunuzu belirterek ruyanizi yorumlarsam daha iyi anliyabilirsiniz..
küçüklükten beri Allah çarpar, Kur`an çarpar..Allah seni tas yapar vs. sozleri ile büyütülen nesiller yetisti..
Sizlere Allahı sevmek değil,Allahtan korkmak öğretildi.
önce korkmayı öğrendik malesef ama sonra sevmeye de gönlümüz ve aklımız yetti çok şükür ve her ikisi de gerekli bir mümin için.
biraz geç öğreniyoruz sevmeyi ve kendimizi sevdirmek için de geç kalıyoruz haliyle. yaşlanınca anca başlıyoruz 5 vakit namaza.

ben o' nu hep sevdim. hem sevmek hem korkmaktır.
nasıl ki bir çocuk yaramazlık yaptığında annesinden dayak yediği halde yine onun şefkatli kollarına atılır, nasıl ki onun eteğine sarılır,
aynen öyle de yaratıcının gazabından hoşnutluğuna sığınılır. korku ve sevgi iç içedir.

O'ndan korkmayın! ama o'ndan korkun da fakat bu korku asla cehennem ve gazap korkusu olmasın!
siz, sizi yaratanın rızasını alamamaktan korkun o'na layık olamamaktan korkun ve bu korkunuzu sakın ha dünyevi bir..
canavardan korkarmışçasına (haşa)- korku gibi basitleştirmeyin.

Hayirdir insallah..
Rüyada uyarı sesi duymak ;o kimsenin tövbe etmesi gerektiğine yorumlanır..size bir konuda uyari, ikaz,size Özel Hidayet Çağrısi..
kuran'ı okuyup anlayın, anlayarak okuyun, bilgi sahibi olun ki; birileri çıkıp sizi sacma sapan hurafe seyler ile korkutamazsin...
Allah-i hem sevin hem de o cc dan korkun..
bu korku ve sevgi ki sizi siz yapacaktır ve her iki alemde de yüzünüzü güldürecekttir.
ve o'nu çok sevin o'nun sizi sevdiği kadar elbet olamaz ama siz kalbinizin son raddesine kadar o'nu sevin.
kulumu sevdiğim için yarattım!! dedigin bu kulariz anliyormusunuz Rabbim sizi, yaradigi kullari seviyor ki sevdiğim için yarattım..buyuruyor!!
konuşun-dertleşin-dua edin-rızasını almak için ne gerekiyorsa yapın. şüphesiz ki o gerekten sizin için en doğrusunu bilen ve tayin edendir (amin).
hayirli gunler..

Üst Alt