• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada valiz toplamak

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm GönülSızım abla, Nasılsın?

Gece bir rüya gördüm, bir anlamı var mı merak ettim.

Rüyamda bir yere misafirliğe gitmişim, valizlerimle birlikte. Sonra iki genç kız bana "buradan ayrılma vaktimiz geldi" diyor. Bende valizlerimi yerleştirmeye başlıyorum. Ama eşyalarım sığmıyor. Ayakkabılarımı poşetlere koyuyorum. sonra oradaki dayılarımın ve yengelerimin elini öpüp "Allah'a ısmarladık." diyorum. Çantalarımı taşımaya kızlar yardım etmiyor. Ben nasıl gideceğim diye düşünürken sevdiğim adam geldi yanıma ve bana yardım etti. "Gel yola çıkıp sana taksi çağırayım" dedi. Yol kenarına çıktık ve orada elimi sımsıkı tuttu, ben "bırak biri görür" dedim ancak o bırakmadı. içten içe hoşuma da gitmiş olabilir bu durum :) Hayır olsun inşallah...

İnşallah bir gün valizlerimi toplayıp gerçekten taşınırım :) baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm selam Gönül Dostum, Hamd olsun iyiyim. Kizim baska eyalette. Hamd olsun yerlesti hersey yolunda ama Ben KIZIMI cook özlüyorum..ana kuzusu...

Rüyada misafirliğe gitmek; sevgi, hoşgörü, mutluluk demektir. Güzel bir rüyadır ve sizin için iyi şeyler ifade etmektedir...
yakında sevinçli bir haber alınacağını ifade eder.

Rüyada valiz görmek ;bir takım size faydası olmayacak, gereksiz sorumluluk aldığınızın göstergesidir..
ayrica kısa yolculuk, gelişim ,değişim ve heyecan dolu seruvenede yorumlanir...

"Yol kenarına çıktık ve orada elimi sımsıkı tuttu ben "bırak biri görür" dedim ancak o bırakmadı."
Rüyanız,sevdiğiniz,kişi ile ilişkinizin gayet saygılı bir şekilde ilerleyeceğini ve büyük bir aksilik çıkmazsa bu saygının beraberinde sevgi ve aşkı getirip, mutlu olacağınızı simgelemektedir. ..
Sen bahaneler uretsende..Birak desen de Allah -in nasip, kismet ettigini hic kimse bozamaz!!!.

duaa..

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim ablacım yorumun için. Beni mutlu ettin :) Allah (cc) razı olsun...
Anne kız ilişkileri başkadır bilirim. Hem ana kız hem de iki dost, dert ortağı olur insan. Ben uzaktayken annemle yaptığımız bir saatlik telefon konuşmalarını hatırladım :)
Hayırlı geceler ...

kartanem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm hocam,
ben 14 yaşındayım ve sınava hazırlanıyorum, yakın zamanda arkadaşım beni rüyasında gördügünü söyledi. Rüyasında ben valiz toplamışım, telefonum arkadaşımın elindeymiş ben demişim ki havalar çok sıcak biz suruca gidiyoruz demişim. yorumlarsanız sevinirim inşallah hayra işaretir.
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
madem ki sınava hazırlanıyorsunuz kendinizi ,iç dünyanızi, fikrinizi akil dağınıklığı toplamaniz gerekli.. yoksa konsantre olamazsiniz..
Cep telefonunuzu kapatin, konsantre olabileceğiniz sakin, huzurlu bir ortam bulun ..

Rüyanız, iç dünyanızda halletmeniz gereken bazı sorunlar olduğunu, kendinize güven sorunu yaşadığınızı ifade etmektedir.

Rüyada valiz görmek;
birtakım size faydası olmayacak, gereksiz sorumluluk aldığınızın göstergesidir.

Rüyada valiz toplamak:
sınava hazırlanmak icin ne gerekiyorsa bavulunuza yani beyninize doldurumn gereksiz ve zamansiz düşünceleri şimdilik rafa kaldırın..
Allah Sana Zihin Açıklığı Versin. Girdiğin Sınavları Kazanırsın İnşallah.
duaa..

kartanem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah sizden razı olsun hocam dualarınız için teşekür ederim . söylediklerinizi mutlaka uygulayacagım duaa..

beyazkuğu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada valiz hazırlamak

Selamın Aleyküm
Rüyamda ailece kaplıcaya gidecekmişiz.
Fakat ölmüş babaannemi görüyorum. O da bizimle gelecekmiş.Valizine yorgan ve başka şeyler koyduğunu gördüm.Valizin ağzı açıktı.
Allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada valiz görmek;
birtakım size faydası olmayacak, gereksiz sorumluluk aldığınızın göstergesi ,yoldur,Yolculuktur ve kendiniz toplayın ve toparlayın..

Rüyada valiz toplamak:
Yeni Hayattiniza hazırlanmak icin ne gerekiyorsa bavulunuza yani beyninize ,kalbinize, akliniza doldurun gereksiz ve zamansiz düşünceleri şimdilik rafa kaldırın..

"Valizine yorgan ve başka şeyler koyduğunu gördüm.Valizin ağzı açıktı"
Size göre evlilik aşamasında olduğunu sandiğiniz insan bir de ona göre bu olaya bakin!!
Yeni biriyle olmaya başlamadan önce kendinizi toparlayıp Geçmişin bavulunu kapatmak gerekli...
hayatınızı düzene sokmanız ,Kariyeriniz, eviniz, aileniz... Hepsini gözden geçirin. Her şey yolunda mı?
Özellikle de duygusal ,ruhsal ve fiziksel sağlığınız kendinize güvenmeniz için bu yeni Hayat yoluna atılmaya hazır mısınız ?
Rüyada yorgan görmek;
ısınma, sıcaklık, emniyet, başarı, başarıyla birlikte mutluluk anlamına gelir.

"Allah seni toplasın!" Gözünü.. Kulağını.. Aklını.. Yüreğini." selametle..

beyazkuğu

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun ablacım sizden.Toparlanmak zorundayım. 2 çocuğuma bakmak zorundayım.Allah' a emanet olun.duaa..

Üst Alt