• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada vefat eden annemi görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam rüyaniz hayr olsun.
Rüyada Ölmüş Anneyi Görmek;
annenize olan sevginizi, ona olan özleminizi gösterirken, rüyada ölü anneyi görmek onu kaybetmenin acısı ile başa çıkma yolunu henüz bulamadığınızı temsil eder. Bu tür rüyalar insanın kendini yalnız hissettiği, umutsuzluk duygusunun yoğun olduğu yaşam dönemlerinde sık görülürler .

Rüyada ölen anneyle konuşmak ;
Gördüğünüz rüyada ölmüş anne ile konuşmak, gerçek yaşamınızda annenize doyamadığını, ona son kez güle güle demek için son bir fırsat olarak hayalinizi kullandığınızı ,vicdan muhasebesi biraz da suçluluk duygunusu gösterir.
Rüyada ölü anne ile konuştuğunu görmek, bir tür konuşma,bazı cevapsız kalan sorularıbilme gereksinimi simgesidir.

Allahım! Bana Değiştirebileceklerim için güç, Değiştiremeyeceklerim için sabır, İkisini ayırt etmek için de Akıl ver. "amin..
Çözemediğiniz sorunlarınız, sorularınız için bakış açınızı değiştirmek zorunda insan..yoksa ya deliririr ya da deprasyona girer..

Ölen annemi görüyorum sizden dua ve hayrat bekliyor...ölüm hayrat ve ibadetten kopmaktir..Onun arkasindan Hayırlı Salih bir evlad olmaya calışın .

Hayırlı evlat anne ve babanın amel defterini açık tutacak önemli bir manevi kazanç kapısıdır.
Okuduğu her sure getirdiği her salavat ve ettiği her dua o niyet etmese de anne ve babasının amel defterine anında kaydedilir.
Evlatların üstlerinde bazı önemli vazifeler vardır :
Anne ve babalarının dine uygun vasiyetlerini yerine getirmek Onlar için bol bol istiğfar etmek
Namazlardan sonra duâ edip sevaplarını onların rûhlarına hediye etmek..
Varsa kalan borçlarını ödemek
Kabirlerini ziyâret edip Kur’ân-ı Kerîm okumak
Dostları ile görüşmek
Ana-babanın sevdiği yemeği ya da bir hayır yapıp fakirlere dağıtıp rûhlarını şâd etmek sevabını onlara bağışlamak.
ALLAH cc size sabır,metanet akıl, idrak versin.
bunu Kabul etmenize yardım etsin amin..selametle
..
 
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Ruyada ölmüş anneyi görmek

Merhaba, ruyamda ölmüş olan annemı kendımı ve eski eşimin suan ki eşini gordum. Bir anda bi ışık süzmesi belirıyor ve ucumuz oraya doğru sanki süzülerek çekliyoruz. Vardığımızda bı erkek bana elındeki acmış kırmızı gülü verıyor, cok sevınıyorum. Derken yanımda duran eski eşimin karısı da senın altı bezli bi coğun var onu buyutuceksin dıye müjde verıyor. Tam uzaklaşırken donuyo yuzu kopek yada domuz seklıne gelıyor, korkup uzaklaşıyoruz.. Ben besmele cekıp arkadından fatıha suresını okuyorum bı yandan da anneme sende oku dıyorum. Annem de okudum kızım merak etme sen sakın ol dıye benı tesellı etmeye calışıyor. Ruyamı yorumlarsanız sevınırım.
 

Gamze17

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
3 Ağustos 2018
Mesajlar
10
Tepkime puanı
0
Rüyada vefat etmiş anneyi görmek

Selamun aleyküm cok güzel bir site olmus emeğinize sağlık, Allah razı olsun. Ben geçen yil annemi kaybettm rüyamda bir komşunun evindeyiz ve annem gelmis kızım ben geldim buradayım artik diyor sariliyoruz. Daha sonra bi koltuk divanın altına giriyor ve bana hadi gel diye sesleniyor, elimi almaya çalışıyor yanimizda komşularda var gitme kac ordan diyorlar. Sonra annem bana bi şeyden icin yapma diyor kızıyor orayı tam hatırlamıyorum ama cok etkisinde kaldım cevaplarsanız sevinirim cok sagolun.
 

Kaderrr

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
13 Ağustos 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Vefat eden Annemi rüyamda gördüm

Annem 5 ay once vefat etti. Ruyadamda mezarlıkların içindeydim. Birden annemin mezarınn 2 mermer mezarın ustunde bi tarafı bi mezara bi tarafı bi mezara dayalı mezarı yukselmiş ve annemi mezarının ustunde gordum. bi tarafı felçtı zorla bu kelimeyi soyledı kader beni özledin mi, ben ölmedim sonra daha fazla konusamadı eliyle başıyla birseyler anlatıyordu. Bende aglayarak Allahım coksukur annem ölmemiş kurban oldugum ne guzel bir mücıze dedım. Sonra kapı sesiyle uyandım. Kendi kendime dıyorum acaba ölmedimi annem, yorumlarmısınız lütfen.
 
Üst Alt