• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada vefat eden birini görmek

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada vefat etmiş birini görmek, rüyada vefat eden birini görmek, ölmüş birini rüyada canlı görmek, ölen yakınını rüyada görmek, ölü birini canlı görmek.

Bismillah
Rüyamda yakın zamanda vefat eden ananemi görüyorum sürekli..
Rüyada vefat eden birini görmek. En son gördüğümde gündüz köyümüzdeki çeşmenin başında tam su içmek üzereydim. Birden ananem hayal gibi yanımda belirdi ve gözgöze gelince ikimizde çöktük yere ve ağlamaya başladık çok hüzünlendim ve sonra kaboldu. Ardından ben o hüzünle yürümeye başdım köyün dışına doğru. Yeni yapılan bir baraj vardı köyümüzde baktım inşası bitmiş muazzam bir görüntüsü var. Barajın önüne çok düzgün bir yol yapılmıştı. O yoldan tefekkür ederek yürüyordum, suların çekilmesiyle kuruyan derede bir sürü hazine ortaya çıkmıştı altınlar tarihi eserler fakat kimse almamıştı. SubhanAllah dedim herkes nekadar gözü tok kimse almamış bunları. Yürüyebildiğim kadar yürüdüm yolun sonu bir denize ulaştı.. uyandım..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ruyadavefatedenbirinigormek.jpg

Bismillahirrahmanirrahim..

Selamun Aleykum tefekkür Sahibi kardesim
Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!veya en HAYIRLISINI versin..ins
Rabbim cumlemize Dua eden ve Dua alan Salih kullarindan eylesin..
Herkesin ama herkesin Dua ya ihtiyaci vardir!
İnsan büyük bir sır, rüyalar da öyle..
Allah cc. Ruyanizi hayra cikarsin.. ananenizin ins.mekani Cennet olsun Saliha bir insan mis...
Demek ki Sizin icin cook onemli ki onu kaybediginiz halde halen Sevginiz ve hatiralariniz ile Onu canli tutmaya calisiyorsunuz...
Onun icin cokca dua edin.. Allah cc. dan affini ve mekanin Cennet olmasi icin dualar edin...
eger Yarim kalmis bir durum, bir iliski bir hayratti varsa lutfen Siz onun icin bitirmeye, ve en guzel sekli ile Allah a havale edin...Yoksa Siz Muhendis lik bolumunu mu kazanacaksiniz?
Baraj rüyada, biriken, toplanan parayı ,ilmi, sinavlardaki baraji asmanizi temsil eder. Kişi dolu bir baraj görürse zamanla çok para sahibi olacak demektir...Allahu Alem..Rabbim en iyisini bilendir...
Dere Suyunun azalması yahut çekilmesi O köyün hazinesinin durumuna ve ekonomik zorluklar icinde oldugunu ve o köyde kıtlık olacağina delalet eder...

Ben gizli bir hazine idim bilinmek murat ettim ve alemleri yarattım.
(HADİS-İ KUTSİ)

aslında hep ilmim yok dedik ve bir kenara bıraktık, yaratılanı düşünmeyi, Hep bir ilim sahibi mi olmalı anlamak için. .
efendiniz ilim sahibi değildi ,rabbim öğretti. bizlerede enfal suresi 29. ayetiyle seslendi. sen yeter ki iste dedi...

Sen yeterki iste!!istemeyi bil firariyim kardesim...
rabbim OKU derken , evhanımı veya iyi bir işi olmayan sen okuma dememiş. tüm yaratılmışlara demiş...
Rabbim kerem ,ikram sahibi demiş....
bizlere akıl vermiş zihin vermiş... rabbim okuduklarımızı anlayan yaşayan kullardan eylesin inşallah...

"Şükretmek avlanmaktır, nimeti bağlamaktır. Şükür sesini duy*dun mu nimetin çoğalmasına hazırlan.
Allah cc. bir kulu sev*di mi sınar, be*lâlara uğratır.” Sabrederse onu seçer, şükrederse de ak*rânı arasında seçkin bir hale getirir onu. "
(Fîhi Mâ Fîh, trc. A. Gölpınarlı, s.155).”

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Ve AleykümSelam.
Zaman ayırıp rüyamı yorumladığınız için teşekkür ederim. Ananem rüyalarıma girmeden önceleri, ona ve geçmişlerime dua etmek hatırıma gelmiyordu, bu rüyalar dualarıma vesile oldu. İlk rüyama girdiğinden itibaren hatırıma geldikçe dua etmeye gayret ediyorum.Rabbim Bizi ve bizden önce ölenlerimizi ve geçmişlerimizi affet, Mevlam Hakkım herkese helaldir ananeme de hakkım var ise helal olsun şeklinde.. Kabir azabı var ise kaldırılması, kabrinin nurlanıp ve genişletilmesi yönünde niyazlarda bulunuyorum.. Allah razı olsun, selametle hayıra kalın ..

emin1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada vefat eden birini görmek

selamün aleyküm.ben kız arkadaşımı kaybettim iki ay önce.onu çok seviyorum.ablam onu rüyasında gördü anlattıklarına göre onu beyaz örtülü beyaz bi kıfayet içerisinde görmüş.sonra da beni görmüş ben ağlayıp sağa sola gidip geliyor muşum.o da benim arkamdan geliyormuş.rüyanın tabirini açıklarsanız çok sevinirim şimdiden ALLAH razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hosgeldiniz..
Allah SABIR versin cok ACI..bende Sevdigimi kaybetmistim..Sizi cook iyi anliyorum...Zaman herseyin ilaci..hic unutmiyacaksiniz ama zaman ile aciniz hafifliyecek...
Vefat eden arkadasinizin mekani cennet olsun ins..
Hayirdir insallah..
bu rüyaların analizi sizin duygusal içeriğinize bağlıdır.
Ölümunu kabulenemeyisinizin sembolu...
Vefat eden Sevdiginize Dualar ile ulasip Onun icin Rahmet diliyebilirsiniz....
Hayat devam ediyor..Sizin hayattiniza devam etmenizi istiyordur..

Leyla'nın Ölüm Haberi
Yolunu yitirmiş Mecnun çöllerde Leyla diye diye dolanıp dururken biri ona
- A deli Leyla öldü deyiverdi.
- Çok şükür Allah'a diye şükretti Mecnun.
Kara haberi veren adam şaşırdı:
- A dini imanı darmadağın olmuş zavallı! Hem onun için yanıyorsun hem de böyle diyorsun ayıp sana!
Mecnun'un cevabı pek hazırdı:
- O ay yüzlüden her an iyiliğini isteyip dururken ben bir şey elde edemedim kötülüğünü isteyen de bir şey elde edemesin bari...
Çünkü bir gün aya sordular "En çok neyi seversin?" diye. "Güneşin tutulup ebediyen perde arkasında kalmasını severim." cevabını verdi ay ve sonra ilave etti:
"Değil mi ki onu kendi gözümden bile kıskanıyorum!"
...

A

aleynaatas

Kayıtsız
Misafir
Ruyada vefat eden birini görmek

Selamun aleykum, ruyamda bugun bana evlılıgım boyunca psıkoljık sıddet uygulayıp bana her turlu uzuntuyu yasatan bı kadının vefat ettıgını ve cenaze namazında ıse sadece esının oldugunu gordum. Kocası vardı yanı baska kımse yoktu, ımam dahı yoktu. Ruyamda numaradan aglıyordum cunkı olmesıne aslında uzulmemıstım ve cok sevınmıstım. Bana cok ettı bu kısı ve ruyadan gercekten uyandıgımda ıse bunun ruya olmasına refleks olarak cok uzuldugumu farkettım. Bu kadar kotu bırı degılım ama ruya olmasına uzulmusum bırden. Asıl olarak da esımın annesı oldugu ıcın allaha ısyan ettıgını ve kufrettıgını gordum ruyamda.. Kızıyorum ısyan etme dıyorum ama genede devam edıyordu, ne anlama gelıyor acaba.

Üst Alt