• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada vefat eden yakınının evlendiğini görmek

mirage

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum, merhabalar. Bu sabah uyandığımda şaşkınlık içindeydim. 15 ay önce vefat eden arkadaşımın düğünü olmuştu. Düğün öncesi bana eğer senden başkasıyla evlenirsem ölürüm gerekirse intahar ederim dedi. Sonra bi baktım tuhaf bir düğün oluyor. Tanımadığım biriyle, etrafında komşularımız bizim mahallede bir evin avlusunda zorla evlendiriliyor. O kadar mutsuz ki, herkes mutluluğunu konuşuyor ben kimseye bişey diyemiyorum. Sadece içimden, düğün sonrası ölecek biri bişey yapmalı diyorum. Bir yandan ikramlar dagitiliyor. Kandillerde dağıtılan susamli beyaz sekerlerden yiyiyorum. Düğün yerinde de ihtiyaç oluyor kutuyu alıp dağıtılması için dugundekilerden birine veriyorum. Kendi kendime sevdiğimin düğününde ne isim var, bir de ikram dağıtıyorum, ne oluyor diyorum. Arkadaşım aynı zamanda başkasıyla da evliymis ama boşanmış. Bu kadın nasıl ayrıldı bundan, o başkasıyla evlenmesine karşı çıkamıyorsa bana bişey demek düşmez, neler oluyor böyle diyorum. Düğünde halay gibi dans gibi birşeyler oluyor ama müzik var i,e yok arasında, ya da klasik müzik tarzında gibi, düğünle alakasız bir şekilde... Uyandığımda vefat eden arkadaşımı gördüğüm için mutlu oldum ama hali tuhaf geldi. Birde bu aralar çevremde evlenmemi isteyenler oluyor. Acaba bu durumlardan haberi oluyor da razı mi olmuyor diye düşünüyorum. Rabbim ona benden çok daha fazla verdi yanına aldı, yüzü gülüyordur İnşallah! Amin! Dinlediğiniz için teşekkür ederim. Allah razı
Olsun!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hosgeldiniz..
Vefat eden arkadasinizin mekani cennet olsun ins..
Hayirdir insallah..
Boyle ruya gormeniz biraz hasret,biraz vicdaninizin SIZlamasi..birazda gecmise olan ozleminiz olabilir..
Rüyada ölü yakınının evlendiğini görmek ; çok derin konulardır ve bu rüyaların analizi sizin duygusal içeriğinize bağlıdır.
Ölümunu kabulenemeyisinizin sembolu...korkunç bir ölüm duygusuyla uyanmak, özellikle bazı çok hassas kişilerde birinin ölümünü hissetmek ölüme hazırlık, ölümü tanıma denemesi olabilir.
Öte yandan üzerinizde kötü etkisi bırakmayan bir ölüm rüyası, ölmüş birini görmek gerçek yaşamdaki bazı endişeleri simgeleyebilir yada bir kurtarma, yeniden doğuş veya bir şeylere yeniden başlamayı temsil edebilir..Vefat eden arkadasiniza Dualar ile ulasip Onun icin Rahmet diliyebilirsiniz....
Hayat devam ediyor..ve edecek te..ama su an evlenmeye HAZIR olmadiginiza yorumlanir...evlenirseniz..de boşanma ihtimaline isarettir..

Leyla'nın Ölüm Haberi
Yolunu yitirmiş Mecnun çöllerde Leyla diye diye dolanıp dururken biri ona
- A deli Leyla öldü deyiverdi.
- Çok şükür Allah'a diye şükretti Mecnun.
Kara haberi veren adam şaşırdı:
- A dini imanı darmadağın olmuş zavallı! Hem onun için yanıyorsun hem de böyle diyorsun ayıp sana!
Mecnun'un cevabı pek hazırdı:
- O ay yüzlüden her an iyiliğini isteyip dururken ben bir şey elde edemedim kötülüğünü isteyen de bir şey elde edemesin bari...
Çünkü bir gün aya sordular "En çok neyi seversin?" diye. "Güneşin tutulup ebediyen perde arkasında kalmasını severim." cevabını verdi ay ve sonra ilave etti: "Değil mi ki onu kendi gözümden bile kıskanıyorum!"

..Ey sevgili! Halimi anlatmak için seni yalnız bulamıyorum. Seni yalnız bulunca da hiç kendimi bulamıyorum...
serceler aglayinca ÖLÜR mus..Ya bir serce de ÖLÜNCE diger gocmen Serce aglamis..ve ÖLMÜS...

Üst Alt