• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yabancı kişiler görülmesi

[kadesign]

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a. okuldan bir tanıdığım kız var, onunda geniş bir arkadaş çevresi var kız erkek karışık. kız arkadaşlarıyla genelde görüyorum onu.

rüyamda bu kızı ve arkadaşlarını gördüm kız-erkek. baya kalabalıklardı (rüyada tabi tanımadıgım kişiler olarak göründüler). bazı anlarda bir evdeydik bazı anlarda ise sokaktaydık. evdeyken bu kız arkadaş yere çömelmiş vaziyette bir seylerle ugrasıyordu, arada bana bakıp birseyler söyleyip gülümsüyordu. daha sonra dısarı da erkeklerle top oynadığımızı gördüm. uzun bir sokakta sağlı sollu dizilmiş paslasıyorduk. ama herhangi bir sey oldugunda bu insanlar bana çok iyi davranıyorlardı ve "sakın yanlış anlama", "kırılmadın alınmadın değil mi" gibi sözlerle üzerime titriyorlardı. yine aynı rüya içerisinde bir kız daha vardı, önceden hiç görmediğim. zenci bir kızdı ve çirkin bir kızdı. bununla bir yerde sohbet ediyorduk ve yakınlaşmaya basladık duygusal olarak. sonra onun yanında rahat ettiğimi söyledim ve sevgili olduk. daha sonra ilk bahsettiğim kız ve arkadaşlarının yanındaydım bir an ve tekrar zenci kızın yanındaydım. ona ondan ayrılmak istediğimi söyledim. bunun sebebi ise kızı beğenmememdi. bunu ona söylemedim ama sebebi buydu. daha sonra yine ilk kız ve arkadaşlarının ortamındaydım. onlardan utanıyordum kızdan ayrıldıgım için. bu sebepten ayrılmış olmam beni rahatsız ediyordu. rüyada hep geceydi, etraf karanlıktı ayrıca. rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
rüyada yabancı kişiler görülmesi ;
yeni arkadaslar edinmeye ve her halukarde Temkin ve Tedbir icinde olmaniz seklinde bir uyariya isarettir.
Okullunuzu ve derslerinizi SAKIN aksatmayin...
Siz yinede durustluk ve dogruluktan hic bir zaman ayrilmayin...
Nefis insanindan ve kendi nefsinizden Allah a siginin......
İnsanın en büyük düşmanı, kendi nefsidir

aklının yüzünü görmek istiyorsan yaptıgın ıslere ve yatirimlara bak...
Kalbını görmek ıstıyorsan vıcdan aynana bak!!!
Nefsinin yüzünü görmek istiyorsan sevdiğin sectıgın insanlara bak..
imanına bakmak ıstıyorsan Allah cc. Lafzını duydugunda kalbının frekansına bak....

HAYA KALBİNDE OLURSA
SÖZLERİNE SUKÜT
HAREKETLERİNE EDEB SİRAYET EDER...
SEN ARAMAZ ARANILAN OLURSUN...
Hayirli gunler..

et3006

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Tanımadığım kişiler

Merhaba, dün gece rüyamda bir şeylerden kaçıyordum birden yanımda tanımadığım bir genç kadın belirdi aslında dediğine göre tanıyormuşum onu adı da belgin bir yerlerden ya da bir şeylerden kaçıyorduk. sonra hafif tepelik bir yerden aşağıya sürüklendik toprağı ve kumları gördüm. sonra inşaat halinde bir binanın içine baktık yerde uzanmış uyuyan bir adam vardı vücudunda ya leke ya da yaralar vardı inanılmaz kötü görünüyordu ve çok zayıftı sonra birden adam kalktı ve başka bir yere girip çıktı bir takım elbise giymişti ve çok güzel görünüyordu. Yanımdaki bayan bana onun para verdiğini söyledi amam ben kabul etmiyorum dedim. Zaten adam sanki bana sapıkmış gibi geldi ya da ben rüyamda böyle hisssettim. Oradan uzaklaştım ve siyah ayakkabımın içinde tek parça 580 dolar bulup elime alıyordum adamın verdiği paraydı bu. Birden kendimi bir kalabalığa hazırlanmam gerektiği şeklinde gördüm bilmediğim bir yerde üzerimde beni saran bir çarşaf ve elimde elbiselerimle giyinecek yer arıyordum sonra kayın pederim ve eşim geldiler beni giyinmem için bir yere götürdüler ve sonunu hatırlayamıyorum. bu şekildeydi anlattığım kadarıyla yardımcı olurmusunuz rüyamın tabirine. Hayırlı günler dilerim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba.. Hayirdir insallah..
rüyada yabancı kişiler görülmesi ;
yeni arkadaslar edinmeye ve her halukarde Temkin ve Tedbir icinde olmaniz seklinde bir uyariya isarettir.
Bereket ve RIZKI yanlis yerde yanlis kisilerde aradiginiza da delalettir..
Hayırlı günler dilerim.

Üst Alt