• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yağmur görmenin tabiri

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yağmur görmek daima iyiye yorumlanır. Yağmurda yürümek, sıkıntılarından ve hastalığından sıyrılmak demektir.

Bu rüyayı gören kişi İşsizse çok güzel bir iş bulacağına yorumlanır.

Para derdi varsa gelecekte para sıkıntısı çekmeyeceğine, sevdiği kavuşacağına yorumlanır.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada yağmur görmek

islami rüya tabirleri rüyada yağmur görmek, rüyada sağanak yağmur görmek, rüyada yağmur görmek islami, rüyada sağnak yağmur görmek, rüyada yağmurda ıslanmak, rüyada yağmurda ıslandığını görmek, islami rüyada yağmur görmek

Rüyada yağmur görmek helal kazanca, bolluk ve berekete, keder ve sıkıntılardan kurtulmaya, borcunu ödemeye işaret eder.
Rüyada yağmur altında kalıp ıslandığım görmek günahlardan tövbe etmeye, üzerinizdeki sıkıntılardan, kederlerden kurtulmaya ,umudunuzu kaybettiginiz
bir muradin olmasi ile yorumlanir..rabbim herseyin en iyisini bilendir..Allahu alem.
Yağmurda ıslanmak; bahtınızın açılacağına ve hiç ummadığınız bir mutluluk elde edeceğinize…Güneşli havada yağmur görmek; sevinç gözyaşları dökeceğinize işarettir.

"Onların) ümit kesmelerinden sonra yağmuru indiren ve rahmetini
yayan, O'dur. Ve O, Velî'dir (dost), Hamîd'dir (hamdedilen). "
ŞÛRÂ Suresi 28.Ayeti kerime.
Selametle Hayra kalin..Hayirli geceler.

canan06

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada yağmur

Bir apartmanın en alt katında oturuyoruz ve bahçemiz var. Rüyamda bahçemizin üstündeki duvardan 2 kız 1 erkek çocuk aşağı inmeye çalışıyolar. Hızlı bir şeklde yağmur yağıyor bu sırada. Çocukların üstlerinde montları var ama çocuklar küçük. Anneme yardım edip indirelim diyorum, annem onlar kendi iner diyor rüyamda. Ama zaten gerçek hayatta o duvardan çocuklar sürekli atlıyor. Neyse rüyamda sonra bir anda çocukların 3 üde yere düşüyolar. Ben hemen dışarıya koşuyorum birşey oldumu diye. Bahçeye bir çıkıyorum yere bakıyorum su birikmiş. Basmamak için atlaya atlaya çocukların yanına gidiyorum. Çocuklar yüzüstü düşmüşler ve hareket etmiyorlar. Hemen bir kızı kucaklıyıp eve götürüyorum. Heryeri ıslak ve çok üşümüş ama kendine geliyor. Ayağını gösteriyor, soğuktan uyuşmuş ayağı, ben ovalıyorum ısıtmak için. Oluyormu diyorum, oluyor diyor. Sonra diğer çocuklara gidiyorum. Kızın diğerinide başkası getirmiş. Bende oğlanı kucaklayıp getiriyorum. Sonra bizim eve çocukların annesi geliyor bir komşumuzmuş aslında o komşunun sadece bir kızı var ve şimdi hamile. Neyse çocukların anneleri gelmiş ilk önce kızlarını bağrına basıyor. Sonra onları bırakıp oğlunu seviyor. Bu arada kızlar kendilerine gelmiş oyun oynamaya başlıyor. Kızların üstünde aynı kıyafetler var ve ikiz gibiler.

YÖNETİM/EDİT: https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yağmur görmek

Selamunaleykum Sayın Hocam;
Dün gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmak istedim.
Hayrolsun İNŞAALLAH.
Rüyamda işyerimi gördüm. İşe yeni başlayanlar olmuş onlara yardımcı oluyordum.
Hava yağmurluydu işyerinin bir odasının çatısı yokmuş. Yağan yağmur içeriye geliyordu.
Benim elimde siyah bir bant vardı borulardan içeri su gelen yerleri işaretliyordum. Yağmurun altında da ıslanıyordum.
Başka bir odada da gelen sulardan alçıpan duvar zarar görmüştü. O zarar gören odanın su tesisatını yeni yaptırmışız. Borularda su kaçırmış yağmur suyu da gelince odanın duvarı zarar görmüş. Tesisatı yapan usta, küçük bir işçilik verirseniz tamir ederim diyordu.
Şirkette benim namaz kıldığım bir oda var küçük toplantı odası, yeni başlayan arkadaşları oraya almışlar. Şirket yetkilerinden biri onları işletecekmiş. Genel müdür bana işaret etti hani sen gitme der gibi. Ben belki ters bir şey olur bende gideyim diyorum. Bir sandalyeye oturup olanları izliyordum.

Yorumlaya bilirseniz çok sevinirim.
Allah'a(c.c) emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam rüyaniz Hayrolsun İNŞAALLAH.
Bu rüyayi nasil yorumliyacağimi biliyorum ama kelimeler ile nasil anlam vereceğimi bilemiyorum..biraz karışık.
O yuzden Ben Kalbimden Aklıma Düşenleri yazayim Siz de kendinizce, idrak ve nasibinizce ins. hissenizi alirsiniz...

Rüyada yağmur görmek ;Yağmur hayır ve Allah-ü Teala'nın rahmeti ve bereketidir..
Rüyada yağmur yağdığını görmek ;bolluk ve bereket olarak yorumlanır. Eğer rüyanızda her yere yağmur yağdığını gördüyseniz hayatınızda ümidinizi kestiğiniz bir şey gerçekleşebilir...

"İşe yeni başlayanlar olmuş onlara yardımcı oluyordum "
boynuz kulağı geçmesin ... Herkes tutturmuş boynuz bir de kulak diye..Sen Bu Sözlerime kulak ver;
Bildiklerini başkalarına da öğret!!ama hepsini değil!Bir kismini kendine birak!!Sakla samanı, gelir zamanı
hayatının tecrübesini onlara bedava verirsen nankör olup Seni sırtından vurup çatısız kalmayasiniz...

başarılı insanlar, başkalarının yardımıyla değil, kendi çabalarıyla o konuma gelmişlerdir.......
Bildiklerini başkalarına öğret,ama bir kismini şimdilik kendinize BIRAKIN!! her bildiğin herkese öğretilmez..
Her tecrübenin bir değeri var ve o değeri ancak yaşayan bilir..
Allah'a(c.c) emanet olun.

Ben derdimi ne dostuma söylerim, Nede düşmanıma...
Zira; Dostum üzülür. Düşmanım sevinir...
Beni en iyi Rabbim anlar ve bilir...

Yâkub A.S ) şöyle dedi: “Ben kederimi ve hüznümü sadece Allah'a arz ederim (şikâyet ederim).
Ve sizin bilmediğiniz şey(ler)i ben Allah'tan (Allah'ın bildirmesi ile) bilirim."
12 / YÛSUF - 86

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah Razı Olsun Hocam
Bu konuda çok doluyum ama Rabbim'e söz verdim kendimi duzelteceğim diye, o yüzden gıybet etmeyeceğim.

Allah'a emanet olun.

birsen

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada yağmur yağması

Selamın aleyküm hocam, size bir rüyamı anlatmak istiyorum.
Rüyamda çok kalabalık bir yerdeydim,herkes özenle giyinip süslenip püslenip gelmişti. Benim üstümde ise yeşil bir eşofman vardı. Orada bir tanıdığın yanına gittim güzelce muhabbet ettik. Ama ben üstümdekilerden utandığım için oradan çıktım. Dışarı çıktığımda yağmur yağıyordu ama çok şiddetli yağıyordu sanki yağmurun altında kalsam kafam parçalanacaktı kendime hemen yağmur geçirmeyen bir yer buldum. Rica etsem rüyamı yorumlar mısınız ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Rüyaniz Hayr olsun insallah.
Rüyada yağmur görmek ;Yağmur hayır ve Allah-ü Teala’nın rahmetidir. Beklenilen vakitte arzu edildiği gibi yağmur yağdığını görmek; feyiz ve berekettir. Bir eve yahut mahalleye şiddetli yağmur yağdığını görmek; orada meydana gelecek hastalığın yahut felaketin habercisidir.

"çok şiddetli yağıyordu sanki yağmurun altında kalsam kafam parçalanacaktı "
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin seklinde bir uyari olarak yorumlanir Allahu Alem..

Rüyada Yeşil Renkli elbise giymeyi Görmek; Yeşil kısmet, başarı, mutluluk olarak yorumlanır. Huzurlu, bereketli, güzel bir hayatı simgeler.

Rüyada kırmızı eşofman giymek ya da görmek sevda meselelerine ve duygusal dünyaya,
yırtık eşofman çeşitli konularda meydana gelecek olan zarar ve ziyana,
yeşil eşofman çeşitli fırsatlarla karşılaşmaya yorumlanir...
Hayirli geceler...

Üst Alt