• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yangin görmek

Sultan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Dun oglen uyumustum 3 saat kadar. ruyamda evimizin yakininda olan benzincinin onundeki durakta bekliyordum annemle kardesimle. onumzden bir kamyon gecti benzinciye..
benzin dokuldu yere.. yangin cikti.. kacmaya calistim.. ama evimizin bulundugu sokagin diger basida yaniyordu. arka tarafa dogru kacmaya calistim.
mezarlik vardi.. kardeslerimde yanimdaydi.. sonra uyandim ama cok kotu olmustum gercekten. uyaninca mahser gunude kimse kimseyi gormeyecek
herkes kendini kurtarmak icin kosacak diye yorum yaptim icimden. bu gecede kiyametle ilgli bi ruya gordum ama tam hatırlayamiyorum.
ama olecekmisim gibi hissediyorum kendimi. icimde bir ferahlik var. ama pismanlikta var.. namazlarmi kilamiyorum.. belkide cok taktigim icin gordum boyle bi ruya..
ama cok etkilendim.. nasil yorumlayabilriz?

Yönetim/Edit; Selamsız mesajlar cevaplanmaz! size bir ayrıcalık tanınmış. Bundan sonra mesaj gönderirseniz lütfen selamı unutmayın!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
duaedenkiz.jpg

Sultan kardesim.. Profilinzde uye olma nedeniniz dikkatimi cekti
"cok ruya goruyorum.. Dinimde nasil yorumlanir merak ediyorum. " islam her seyi HAYRA yorar.. her iste bir hikmet, bir sebep bir olgunluk,Hakikati bize bildirir
ama bundan once daha onemli bir konuda sizi uyaracagim..

Bir yere bir meclise ,girerken bir muhabbete , bir soruya baslamadan selam vermek sünnettir..
Selam bir Dua dir da ayni Zamanda muslimanlarin, din kardesinin diger kardesine yaptigi bir Dua..
Selamun Aleykum..
Allah-in Selami, Rahmetti bereketi Senin uzerine olsun demek ve O da cevap verir Senin de Sultan kardesim..
Allah-in rahmettine, merhamettine, hidayettine ihtiyacimiz var..
her birimiz patlamaya HAZIR BOMBA gibiyiz..

Selamsiz sabahsiz gelir geçersin ..BURASI NERESIDIR SANIRSIN?
İletişimde Gönül Köprüsü..Selam ile baslar..
Samimi içten bir selam candan tavırlarla ve güzel sözlerle birleştiğinde Gönül Degahindan Dua nasihat ve lütüf ile ayrilirsin....
Selam vermeden gonderilen mesaj ve yorumlar cevaplanmiyor ama bu sefer Sizin gencliginize verdim..
Guzel kardesim hic bir yere selam vermeden girmeyin..

Selamun Aleykum Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah..
Rüyalarımız bizi yansıtır! Bazı rüyalar hiçbirşey ifade etmezken bazıları da hayatımızda birşeylerin habercisi olabilirler!
Ya da hiç bilmediğimiz derinlerimizden birşeyler rüyalar yoluyla dışa vurulabilir.
Rüyada yangın görmek:SIKINTIYA dusmeye Kara duman çikiyorsa büyük dert ve hastaliktir...
Rüyada yangin çikip evinin veya bir Mahallede her hangi bir binanin yandigini görmek uzaktan heyecanli bir haber alacaginiza yorumlanir..Allahu Alem..
Kardesim namazinizi kilin!O cc huzurunda Huzur bulanlardan olursunuz..
Namaz kilmiyanlarin icinde daima bir pismanlik, huzursuzluk hayattini beyhude geciriyor diye bir his vardir...
Siz mademki namaz kilmadiginiz icin pismanlik duyuyorsunuz demek ki Siz imanli bir Genc kardesimizsiniz..
rüyada kıyametin koptuğunu görmek bir uyari bir ikaz bir irsad gorevini de yapmakta..
rüyada kıyametin dehşetini görmek rüya sahibi için çirkin şeylerden korkutulmaya ve onu günahlardan sakındırmaya “İşte bak önünde böyle bir gün var”
diyerek uyandırmaya delâlet eder.ölmeden ölenlerden olalim ins.

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder..
başımıza sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile etiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Biri imam-ı Azama gelerek...
Ya imam...!
Ben namazlarımı huşu içerisinde kılamıyorum. namazda iken develerimi otlatıyoronlarla ilgileniyorum.
oysa siz benden daha zenginsiniz.
peki siz ibadet zevkine nasıl erişiyorsunuz?
ibadetlerinizi huşu içerisinde nasıl yapıyorsunuz? diye sormuş....

İmam-ı Azam Ebu Hanife hazretleri şöyle cevap vermiş...
"Ben develerimi kalbime baglamam ki...
ahıra baglarım..."

Üst Alt