• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yaratık tarafından kovalanmak

• Konuyu başlatan Polonyalımendil
  • Başlangıç tarihi
P

Polonyalımendil

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleyküm . Ben 20 yaşındayım ismim Furkan . Rüyamda bir yaratığın beni kovaladığını görüyordum . Benden metal bir parça bulmamı istiyordu .Dediğini yapmazsam sevdiğim insanları öldüreceğini söylüyordu ve ne zaman konuşsa kulaklarıma bir basınç biniyor ve ağrımaya başlıyordu . Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Furkan kardesim ne kadar da guzel isminiz var...
rüyada gorulen gorulmez yaratiklar genellikle Sizin korku, endise ,sek suphe ve nefisten gelen vesveseler,zan seklinde yorumlanir!!

rüyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cikarsin...
Sakın zanna düşmeyin! zandan uzak durun, yoksa o zan sizi o yaratik gibi devamli pesinizden kovalar!!siz de her an endise icinde olursunuz..
o yuzden en iyisi hic bir kotuluk yapmadigimiz gibi insanlarin hakkinda Suizan yapmamak ile anca huzurlu olabiliriz...

Biliyorsunuz zannın mânâsını... Yâni elde kesin sabit, demir gibi bir belge ve delil yok, fakat zannediyor ve etrafiniza yayiyorsaniz buda Kul Hakkina girer vebali altindan kalkamazsiniz kardesim....

Kovalanma rüyaları genellikle günlük yaşam tarzınız içindeki endişe duygularından kaynaklanır.
Günlük hayatımız içindeki endişe ve baskılara tepki verme şeklimiz genellikle kovalanma rüyaları şeklinde ortaya çıkar....
Koşmak ,kacmak, saklanmak çevremizdeki fiziki tehlikelere karşı içgüdüsel olarak verdiğimiz bir tepki ve reaksiyondur!

Bu tür rüya senaryolarından genellikle size zarar vermek ya da sizi öldürmek isteyen bir çeşit saldırgan tarafından kovalandığınızı görürsünüz. Koşarsınız, saklanırsınız ya da sizi kovalayanı atlatmaya çalışırsınız. Kovalanma rüyaları günlük hayatınızdaki korkularınız, stres ve benzeri durumlarla başa çıkma yönteminizi temsil eder.

Şartlarla yüzleşmek yerine kaçmayı ve onlardan uzak durmayı yeğliyorsunuz. Sizi kovalayanın kim olduğunu ne oldugunu bir kendinize sorun...
iman eksikliginiz, vicdaniniz ,sizi rahatsiz eden bazi olay ve davranislar ,eksikliginiz, pismanliklariniz olmasin sakin!!!

Rüyalarınızda size saldıran veya sizi kovalayan şey aynı zamanda kişiliğinizin bir parçasını niteliyor da olabilir...
icinde bulundugunuz : öfke, kıskançlık, korku hatta muhtemelan aşk gibi duygular korkutucu imgelerin ortaya çıkışı olarak kabul edilebilir.
Bu duyguları rüyanızdaki kendi kendinize karşı gösteriyor ,yasiyor olabilirsiniz...

her insanin icinde bir Ben var bende Benden icerug oldugunu unutmayin...
Rüyanızda kovalandığınızı gördüğünüz bir sonraki seferde durup sizi kovalayan şey ile yüzleşin. Ona sizi neden kovaladığını sorabilirseniz bu tip kabus dolu ruyalardan da ins. kurtulabileceginize inanmaktayim...

"Ham ervah kusuru hep başkalarında arar. Hakikat ehli arifler ise kendilerinde.’
İçinizdeki en buyk nefis düşmanı ile yüzleşmekten korkmayın.Korkarsaniz hayat billah esarettinden kurtulamazsiniz Selamet ile Hayra Kalin ..

Üst Alt