• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yaşlı çifte yardım etmek

• Konuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Ben bazen yaşlı ve evli çift görüyorum. Rüyada yaşlı çifte yardım etmek nasıl tabir olur? Evleri kocaman ve nasılsa yardıma ihtiyacı olanlar yaşlı çiftin evine geliyorlar, benden o eve gelmemi istiyorlar. Ben ise o eve gidiyorum ve sanki o yaşlı çifti çok uzun zamandır tanıyormuşum gibi elini öpüp hâl hatır soruyorum. Onlar da benim gelmemi hep dört gözle bekliyorlar, görünce çok seviniyorlar, mutlu oluyorlar. Ben ise yaşlı çiftin evine, yardıma muhtaç olanlara yardım ediyorum.
Bu rüyayı 2 hafta içerisinde arada bir görmeye başladım. Neye işaret diye aklımda hep bir merak olarak kalmıştı.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Hayrolsun inşallah, rüyada yaşlı çifte yardım etmek tabiri;
Bu tür rüyalarda ciddi Mesajlar vardır.
Akraba ya da eski tanıdıklarınızdan bu durumda olanlar olabilir. Yaşlanmış bir köşede unutulmuş olabilir. Sizden sadece bir ziyaret bekliyor olabilirler.
Yakın veya uzak akrabalarınızı gözden geçirip onları Allah rızası İçin ziyaret etmeniz isteniyor olabilir.

Eski veya yeni komşu ve tanıdıklarınızı ziyaret etmeyi ihmal etmeyin.

Bazan bu tür rüyalar sizin yaşlandığınızdaki halinize de işaret edebilir. Yani yaşlandığınızda bu durum ile karşı karşıya olacağınız anlamına gelip size şimdiden uyarı olabilir. Dolayısıyla siz şimdi bu durumda olanları ziyaret ederseniz siz de yaşlanınca sizi ziyaret eden olacaktır.

Rüya güzel bir rüya. Tatlı bir yönlendirme var.

Üst Alt