• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Yaşlı Dede Görmek

erdi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, ben rüyamda 4 yaşlı dedeyi bir masada otururken gördüm. Sonra dedelerden biri ayağı kalkıp yürümeğe başladı, sonra bende onu yanına giderek dede bana dua edermisin dedim, rüya kısayadı. Bana bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim teşekkürler.(22 yaşındayım ,ögrenciyim,bekarım).

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam erdi kardesim Ferdi nerde ?
uzun ince bir yoldayim..Gidiyorum gündüz gece
Bilmiyorum ne haldeyim..Dünyaya geldiğim anda
Yürüdüm aynı zamanda İki kapılı bir handayim..

Hayirdir insallah..
Rüyada saçları ağarmış beyaz sakallı nur yüzlü bir ihtiyar görmek;devlet ve saadete hidayette huzura ermeye delâlet
eder. .

"4 yaşlı dedeyi görmek;4 konuda üzüntü ve endiseye.. yorumlanir..
cunku Yaşlılık birden çok tıbbi problemle ve yaşamın getirdiği değişik güçlüklerle boğuştuğumuz,sıkıntılı zahmetli bir dönemdir.

Çözüm yolları arıyor muyum? arıyorsunuz ki Dua istiyorsunuz...
Gönlü Mutmain Ol-an-ınArayış Derdi Olmaz ..
Gönlün Mutmain Huzurlu degil ki bir Dua ve arayis icindesiniz...

Her sorunun çözümünde olduğu gibi ilk adım “farkındalık”tır. Farkındalık için yapılması gereken fazlasıyla dışarıya yönelttiğimiz nazarlarımızı birazda
ruhsal dünyamıza çekip neler oluyor bitiyor diye kendimize zaman ayırmamızdır.
Modern dünyanın getirdiği hızlı yaşam insanı en çok kendisinden alıkoymakta. Aslında en güzel ve en önemli ilişki kişinin kendisiyle olan ilişkisidir.
Bu ilişki tarzı ötekilerle ilişkiyi hem öğretir hem kişiyi dinginleştirir...

"sonra bende onu yanına giderek dede bana dua edermisin dedim"
YAŞLILARIN DUASINI ALIN!! ki içinde bulunduğunuz girdaplardan kurtarıp sahil-i selâmete..erip! Kendiniz ile barışık olun..

Ruyada Dua istiyen ve istenen kimse icin hayır ve berekete nail olur!
aslinda kardesim..laf aramizda samimiyet ile sunu belirtmeden de yazimi bitiremiyecegim...
Rüyalarla Kişisel Gelişim Yolculuğu da vardir ama malesef isimize gelmiyen irsadi ruyalari hep gormemezlikten..geliriz..
Rabbim en iyisini bilir.. ama Ruya tabiri..ve ruyadaki esyalarin Haal ve Kaal dili ile anlattiklari bunlardir...Rabbim her seyin en iyisi bilen-dir!
hayirli gunler..

Büşra_rn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada dede görmek

Merhaba ben Büşra ben bir konuda istihareye yattım, rüyamda masmavi berrak taşları sayılan bir deniz gördüm, yardıma muhtaç insanları kayığa bindirip gönderdik. Sonra tam oradan ayrılırken siyah bereli, siyah ceketli, ak sakallı, nurlu hiç konusmadan tebessüm ederek bana bakan bir dede gördüm ama ben o dededen korkup sen ölümsün bana yaklaşma dedim. Sonra bir anda mekan değişti o dede bana yaklaştı ve benim öz dedeme dönüştü, gülerek sarıldık dedemle. Bu rüya kafamı çok karıştırdı yardımcı olurmusunuz?

Üst Alt