• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yer sarsıntısı görmek

Alize

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleykum kardeşim, öncelikle kendimden bahsedeyim, 33 yaşında, evli, henuz çouğu olmayan bir bayanım. Dün gece gördüğüm rüyam beni çok etkiledi, bunu sizinle paylaşmak ve yorumunuzu almak istiyorum.

Rüyamda erkek kardeşimle birlikte camiye benzeyen bir binada minder üzerinde uyuyoruz, ben birden abimin seslenildiğini duyuyorum ve aniden uyanıyorum. Uyandığımda şiddetli bir yer sarsıntısı olduğunu fark ediyorum, hemen dışarı çıkıyoruz. Dişarıdayken binalardaki insanlara deprem olacak çabuk dışarı çıkın diye sesleniyorum, sonra telefonla ailemi arayıp deprem olacak ne olur dışarı çıkın diye adeta yalvarıyorum, benden sonra dışarıda olan eşimde telefonu alıp ailesini arıyor.

Ruya boyle bitti ve ben uyandım, uyandığımda oldukça korkmuştum, kelime-i, şahadet getirip dua okudum. (bu arada deprem bölgesindeki bir şehirde oturmuyorum). şimdiden teşekkürler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz Alize kardesim ve HAYIRLI bayramlar..
ruyaniza gecmeden once biraz on bilgi verip Sizin ile Dosthane muhabbet etmek istiyorum musaadeniz ile..boylece ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz ins..

Bilindiği üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi, durumu, miktarı,cevrenizdeki Aile efradiniz da goze alinarak..
ruyayi da Hayra yorarak pozitif yaklaşarak yorumu yapılmalıdır.

Görülen her rüyanın mesaj vermesini beklemeyiniz.
Rüyalar daima geleceğe yönelik bilgi vermezler, bazan geçmişin bir yansıması, muhasebesi olabileceği gibi bazanda günlük yaşamda kafanıza takılan bir sorunun değerlemesi de olabilir.

rüyada yer sarsıntısı görmek;Zilzal Suresi anlamindadir!!
Deprem demek olan "zilzâl", sûrenin ilk âyetinde geçer. Nisâ (Kadin)sûresinden sonra Medine'de inmiştir, 8 (sekiz) âyettir. Kıyametin kopmasından, insanların yeniden dirilip hesap vermelerinden, herkesin -iyi ya da kötü- ettiğini bulacağından bahseder.

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Yerküre kendine has sarsıntısıyla sallandığı,
2. Toprak ağırlıklarını dışarı çıkardığı,
3. Ve insan "Ne oluyor buna!" dediği vakit,
4. İşte o gün (yer) haberlerini anlatır,
5. Rabbinin ona bildirmesiyle.
6. O gün insanlar amellerini görmeleri (karşılığını almaları) için darmadağınık geri dönüp gelirler.
7. Kim zerre miktarı hayır yapmışsa onu görür.
8. Kim de zerre miktarı şer işlemişse onu görür.
Yüce Beyân'ın verdiği mesajı hiçbir zaman kalbinden ve kafandan çıkarmayarak davete devamlı hazırlıklı olmalısın.
Çünkü Ölüm denen şey bir nefesten ibarettir. Alıp-verememek, verip alamamak her an mümkündür.

butun mesele bu SIRLI sureyi bilip Zilzal Suresinin Sırlarıyla Yaşamak.
Bütün duyguların merkezi, başı ve padişahı hangisidir gibi bir soruya verilecek en doğru cevap, herhalde, ‘beka arzusu’ yani insanoglu Sonsuzluk icin yaratilmis ve bu duygu ruhunda vardir...
Bu arzu, duyguların merkezi ve zenbereğidir. Açlığını bastırmaktan evlat sahibi olma arzusuna, mal-mülk edinme tutkusundan tanınıp bilinme hevesine, cinsellikten ölüm korkusuna... Hangi duyguyu ele alırsak alalım, derinine inildiğinde, ‘beka arzusu’ çıkar karşımıza.

Beka talebi, duygularımızın temelidir. Dünya fanidir; ama hiçlik, insanın kabul edebileceği türden bir son değildir.
O yüzden, ancak hayatını ölümün ötesine uzatarak ahireti dünyasına alabilenler şu dünyada dengeli ve huzurlu bir hayat yaşar..ilk once Ana karninda bize lutf edilen belli bir zaman kaldiktan sonra bir Dogus yasayip farkli bir mekana Dunya Alemine geldik.. daha sonra burda da bize verilen muddeti doldurduktan sonra burdan da goc edecegiz..baska bir Aleme.. yani insanoglu hep bir devran yolculuk yapan bir Gezgin dir ..
Yine bu yüzden, ölümü mutlak bir son olarak görenler, bu dünyada varlığını yahut ölümünü bir şekilde unutarak yaşamak zorundadırki, uyuşturucular, sefahet, alkolizm, işkoliklik, eğlence.. bütün bunların ucu bu noktaya dayanmaktadır.

Zilzâl sûresiyle yaşamayı bilebilsek, içindeki herşeyin yanında kendisi de fâni olan dünya bizi bu kadar oyalayıp boğar mi idi saniyorsunuz?
O yüzden de, mü’minâne bir hâl ve gidiş için, bizi Zilzâl sûresini çokça okumaya teşvik eden hadisleri, hayatımıza yansıtmamız gerektiğine inanıyorum...

Ruyaniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada yer sarsıntısı görmek pek hayra yorulmaz. Para ve mal kaybına ve sıkıntıya yorulur..Cana gelecek olan malla gelir ins..
Rüyada yer sarsıntısı görmek İş yaşamınızda veya aile ortaminda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalari, anlasmazliklari gösterir
biraz hayal kırıklıkları ve acılara işaret eder..Rabbim Hayra cevirsin ins...
belkide bunlarin hic biri degil cunku ruyalarda ic ve dis Alemde yasananlar diye ikiye ayrilir..
Belki de Sizin ic Aleminizde affedin beni bazi eksiklik damgasi vurulmasi ile insanoglu ruyasinda yer sarsıntısı yani ruhen bir sarsilma gecirdiginden boyle ruyalar gorebilir!!!

insan dis dunyasini ins. Allah-in izni ile degistiginde ic dunyasi da degisip Ruyalarda farkli gorulecektir..nasil mi degistirecegiz ilk once kendimizi degistirmek ile basliyacagiz..
her seyi cok ciddiye alip kafaya takmiyacagiz.. her sey ve her ortam gecici ve bir imtihan oldugunu UNUTMIYACAGIZ..

rüyada yer sarsıntısı oldugunu görmek bir uyari bir ikaz gorevini de yapmakta..Ilk once ins. Kendimizi degistirelim..yoksa yasananlar bizi mahv edip bizi yok etmelerine firsat verebiliriz...
Allah`a Siginalim.. O ne guzel Vekil ve her seyin Sahibidir!
Ne olursa olsun unutmayin her sey gecici ,Fani ve bir imtihandir..
Herkes bir gun yeniden dirilip yaptiklarindan hesap verecegini herkesin iyi ya da kötü ettiğini bulacağından emin olun..
seklinde yorumlanir..
Zelzele yer sarsıntısı rüyasına türlü türlü tâbirler yapılmıştır...
ancak her kisi kendi icinde bulundugu ortam ve ruh halinden yolla cikilarak tabir edilir...
Her şeyin en güzelini ve doğrusunu ancak Allahu Teâlâ bilir. Kendinizi azarlamayın, durumu kabullenin...
Allah`a Teslim olun!!O` cc. guvenin..her seyin HAYIRLISINI dileyin.. Başkalarının yorumlarını bir süre duymayın.
Selamet ile Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

tango34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm kardesim.hayırlı günler olsun inşallah .sabaha karşı peş peşe gördüğüm rüyalardan çok etkilendim.bunları sizinle paylaşmak istiyorum zira anlamlarına teker teker baktığımda hiçbir şey anlamadım :)

Rüyamda ben kız arkadaşlarımla yemeğe gidecekmişim elimde de bir kebap dürüm var paket şeklinde, okul çıkışında yürüyoruz sonra hocam beni yanına çağırıyor ve ikna etmeye çalışıyor gel seninle bir oyuna gidelim ben yazdım bu oyunu izle bakalım beğenecek misin diyor ben de kabul ediyorum arkadaşlarıma diyorum ki kızlar ben gelemeyeceğim hocamla beraber gideceğim sonra hoca elini omuzuma samimi bir şekilde atıyor ve yürümeye başlıyoruz.

biraz yürüdükten sonra ikimiz de sıkışıyoruz ve tuvalete gidiyoruz tuvalete gittiğimde ne göreyim okuldan diğer arkadaşlarım da orada diğer hocam da orada ben tuvalete giriyorum işimi hallediyorum fakat regl olmuşum ve pantolonuma az bir şey bulaşmış temizliyorum daha sonra ve kız arkadaşlarım geliyorlar onların yanında tuvaletimi yapıyorum sonra hocam geliyor biraz bekletmişim hocayı, hocadan özür diliyorum hocam da bana sıkı sıkı sarılıyor sonra arkadaşlarım görüyor ve ayıplıyorlar hoca ve öğrenci nasıl bu kadar yakın olabilir siz sevgilimisiniz diyorlar ve hocam da bunda ayıp bir şey yok biz ikimiz de reşitiz diyor ve biz oradan ayrılıyoruz.

Benim eve gitmem lazım hocam diyorum tamam diyor hocam ve bana sıkı sıkıya sarılmış bırakmıyor ben de ona sarılmışım 'kızlar daha önce de ayıpladılar mı ? diye soruyor hocam.ben de yok diyorum.Daha sonra eve gitmek için yola koyuluyorum.

bir sonraki sahne ben uykudan yeni uyanıyorum sabah ve yatak sallanıyor diyorum ki deprem oluyor sonra ben kalkıyorum yataktan annem ve kardesim yanıma geliyorlar ev baya sarsıntı geçiriyor yani yer sarsıntısı oluyor deprem güya ama yıkılmıyor sonra bakıyorum ki insanlar korkudan aşağıya iniyorlar ve çok kalabalıklar ve hep birlikte ''La İlahe İllallah'' sesleriyle aşağıda kalabalıklaşıyorlar git gide.o sırada yer hala sarsılıyor bina salıncak gibi sallanıyor ben eşyalarımı topluyorum bir çantanın içine telefonumu da alıyorum en son ve kapıda kalabalık olmuşuz herkes birbirini öpüyor daha sonra uyanıyorum rüyam bu kadar.

Çok net hatırlıyorum gördüğünüz gibi çok da etkilendim hala kulağımda o tekbir sesleri binanın sallanması da çok etkiledi beni rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.Uzun yazdım farkındayım fakat hepsinin bir manası olduğuna inanıyorum nedense şimdiden çok teşekkür ederim kardeşim hayırlı günler ve hayırlı bir yıl diliyorum size.Allah'a emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Ruyalariniza Hayırdır inşallah diyelim Rabbim HAYRA cikarsin!
Rüyada yer sarsıntısı görmek; pek hayra yorulmaz. Para ve mal kaybına ve sıkıntıya yorulur..Cana gelecek olan malla gelir ins..
Rüyada deprem görmek İş yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar çatışmaları gösterir ..
büyük hayal kırıklıkları ve acılara işaret eder..Rabbim Hayra cevirsin ins...
Mutlu olmak istiyorsaniz cevrenizdeki insanlardan buyuk beklentileriniz olmasin kardesim...
insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..
insan dis dunyasini ins. Allah-in izni ile degistiginde ic dunyasi da degisip Ruyalarda farkli gorulecektir..
rüyada yer sarsıntısı oldugunu görmek bir uyari bir ikaz gorevini de yapmakta..Ilk once ins. Kendimizi degistirelim..
sakin sabirli ve sevdiklerimize ve sevmediklerimize karsi adil!adaletli olalim..
ve boylece Rabbim de icinde bulundugumuz ortamin mekanin durumunu degistirir...
Rabbim Sizi düşmanın serrinden fitne ve iftiranin şerrinden tabii affetlerden cumlemizi korusun ins.

Rüyada ''La İlahe İllallah'' okuduğunu görmek, iman kuvvetine, dinde salâha, takva ve hidayette delâlet eder.
Yine bu rüya, maddî ve manevî rızka, berekete ve hayıra işarettir.
Hayirli geceler...

tango34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Tesekkür ederim kardesim .Peki rüyada hocamla olan durumumu nasıl yorumluyorsunuz?Elimdeki paket kebap dürümü , regl halimi?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yasadiginiz gecici bir SIKINTIYI anca Allah-in izni ile ilim ve irfan ile atlatabileceginize dair yorumlanir.. yine de her seyin en iyisini sadece Rabbim bilir....

spediii

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı geceler,

Yaşım 35, evliyim. Bir kızım, bir oğlum var. Öğlen saatinde bir rüya gördüm.
Açıklık bir alandayız, ama bilmediğim daha önce gitmediğim bir yer. Sözde, rüyamda oğlum da var ama, onu hiç görmedim. Kızım yanımda, çocuklar geliyor kızımla oynamak istiyorlar ve onu yanlarına alıp, direkler üzerinde inşa edilmiş bir apartman altında oynuyorlar. Ben de yaşlı kadınların yanında oturmuş muhabbet ediyoruz. Birden yer sarılıyor, Kelime-i Şahadet getirerek oturduğum yerden fırladım. Kızımın olduğu aparmana doğru yöneldim, deli gibi kızımı arıyorum. "Deprem olacak, çabuk kaçın" diye bağırıyorum bir yandan. Sözde kızımı saklamışlar, nasılsa birden kızımı buldum. Annecim diye boynuma sarıldı. Kızıma diyorum, "kardeşin nerde?" "bilmiyorum anne" diyor. Deli gibi etrafa saldırıyorum, eşime sesleniyorum oğluma sesleniyorum, yok bulamadım onları. Diğer insanlara bakıyorum gayet rahatlar, arka damdan bir el omuzuma değdiğini hissetim. Kızım, korkma geçecek dedi birden boşluğa düştüm sanki bağırarak uyandım.

Hala etkisindeyim, çok etkilendim. Sizden ricam yorumlarsanız çok mutlu olurum.
Hayırlı geceler tekrar efendim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli geceler...
Ahh siz de benim gibi Gurbetcisiniz...
Ruyalariniza, hayırdır inşallah diyelim, Rabbim HAYRA cikarsin!
Gunduz gorulen ruyalar pek kaale alinmaz aslinda...
Rüyada yer sarsıntısı görmek; pek hayra yorulmaz. Para ve mal kaybına ve cocuklariniz ile ilgili bir sıkıntıya yorulur..
Ayrica, tartışmalar çatışmalara da yorumlanir....Rabbim Hayra cevirsin ins...

İnsan dış dunyasinda yasadigi olumsuzluklar, korku ve celiski, kararsizliklar, insanın sürekli içinde, ic dunyasini da etkileyip yaşadığı
olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz... Çocuklariniz hakkinda kaygi ve endiseden de bu tur ruyalar gorulebilir...

Rüyada yer sarsıntısı oldugunu görmek, bir uyari bir ikaz gorevini de yapmakta... Ilk once ins. kendimizi degistirelim..
Herseye karsi asabi, korku, evham, ruh sagliginizi da olumsuz etkiliyebilir..
Sakin, sabirli ve sevdiklerimize ve sevmediklerimize karsi adil! adaletli olalim..
Sevdiklerimizi Allah'a emanet edelim... sevmediklerimizi Allah'a havale edelim...
Rabbim sizi düşmanın serrinden fitne ve hasedcinin şerrinden tabii affetlerden cumlemizi korusun ins.

Rüyada KELIME- i SEHADET okuduğunu görmek, iman kuvvetine, dinde salâha, takva ve hidayette delâlet eder.
Yine bu rüya, maddî ve manevî rızka, berekete ve hayıra işarettir.

Allah!a siginalim.. O ne guzel Vekil ve her seyin Sahibidir!

Ne olursa olsun unutmayin, her sey gecici, fani ve bir imtihandir..
Herkes bir gun yeniden dirilip yaptiklarindan hesap verecegini herkesin iyi ya da kötü ettiğini bulacağından emin olun..
şeklinde yorumlanir..
Yer sarsıntısı rüyasına türlü türlü tâbirler yapılmıştır...
Ancak, her kisi kendi icinde bulundugu ortam ve ruh halinden yolla cikilarak tabir edilir...
Her şeyin en güzelini ve doğrusunu ancak Allahu Teâlâ bilir.
Allah'a teslim olun!! O'cc. guvenin... her seyin HAYIRLISINI dileyin.. Başkalarının yorumlarını bir süre duymayın.

Selamet ile Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..
Hayirli geceler...

acilangul1

spediii

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.

basak1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sarsıntı gormek

Merhabalar ismim cagla basak 18 yasındayım. Ben dun aksam gordugum bir ruya hakkında yorum almak istiyorum. Belki bir anlamı yoktur ama cok etkilendigim icin yazmak istedim. Hatırladıgım kısımlarıyla soyle, evimdeyim ve normalde bizimle oturmayan dedem de benim yanımda, aramız pek iyi degildir de dedemlerle. Neyse sonra birden bir sarsıntı hissediyorum, lambaya bakıyorum sallanıyor. Sonra kacarak cıkıyorum evden ama evdekiler gelmiyor benimle, ben tek cıkıyorum dısarı. Ama Dısarıdayken yanımda biri daha var, kim oldugunu bilmiyorum beraber kosuyoruz. Sonrasında buzdan kure seklinde kocaman bir yer var ordan gecmemis gerekmis guya, o gecıyor ama ben tam tutunmusken kayıyorum. gerisi de cok karısık zaten bir sure sonrada uyanıyorum. İsin garip yani ben evden cıktıktan sonra daha sarsıntıyı hissetmiyorum ama hala kacıyoruz o yanımda kimse sonrada buz olayı iste. Lutfen bi yorumda bulunur musunuz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Çağla rüyaniz Hayr olsun..Rüyalar insanın iç dünyasının yansıması olup, metafizik bir olaydır.
Rüyada yer sarsıntısı;
Rüya sahibinin hayatında aniden ortaya çıkacak ve hayatını tamamen değiştirebilecek sorunlara ,sıkıntıya işaret eder..

Rüyada ev sarsıntısı;
rüya sahibinin, ailesi içinde meydana gelecek sorunlara ve musibetlere yorumlanır.
Rüyayı gören kişinin, aile fertlerinden birinin hasta olmasina ya da hanedeki huzurun hane içindeki bir kişi tarafından bozulacağına da yorumlanabilir..

'buzdan kure seklinde kocaman bir yer var ordan gecmemis gerekmis guya, o gecıyor ama ben tam tutunmusken kayıyorum"

Dedeniz ile aranızdaki buzları eritmedikce evinizde sarsıntısı ve huzur bulamazsiniz olarak yorumlanir..
Babasi ile, Dedesi ile barışık olmiyan insan Kendisiyle,hayatla Hiç bir Zaman tam olarak Barışık olamaz hep birşeyler eksik kalır.Kendinizi hep yarım hissedersiniz.

kendi yalnızlığımızı,kendimizle aşmaktan başka çare yok gibi..kendimizi aşmak için ise önce kendimize ulaşmamız gerekiyor sanırım..
yoksa Hayatta ,Hiç bir şeye tutunamazsınız hep elinizden kayıp gider !selametle..

authenticrys

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada yer sarsıntısı görmek

Merhabalar,dün gece çok uzun film gibi fakat her noktasını hatırlayamadığım bir rüya gordum. Rüyada sağ babam vardı, yesilköy sahilde gibiydik kayalıklarda tam sahilde. Orada açık alandayken yer sarsılmaya başladı. Ben basım donuyor sandım fakat sarsıntı arttı ve bir binayı yıkılırken gordum. O sırada başka yıkılan yer yoktu etrafta. Biz babamla sahildeyiz hala ama yer sarsıntısı o kadar arttı ki ben kendmi tutamayıp denize düştüm ve deniz beni sahilden uzaklaştırdı, bir anda dev bir dalgaya çarptım, bocaladım sonra zar zor kendimi tekrar sahile kayalıklara attım, babam yardım etti sanırım çıkarken. Ruyam bu kadar hatırladığım ama cok etkilendim. Yer sarsıntısının şiddeti bile vardı rüyada, tv'de gorundu gözüme, orada haber geçiyordu şiddeti de 7.1 idi.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Rüyaniz Hayr olsun Bildiğiniz gibi bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile Kızgınlık ya da Öfke insanları ya da olaylari algıladıkları şekileri,rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.

Rüyada yer sarsıntısı görmek ;
Gerçek yaşamınızda bazı şeylerin aniden değişeceğini haber verir.Bu değişim genellikle sıkıntılı olacak şeklinde tabir edilir.
iş,aşk, aile yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar, çatışmaları gösterir,hayal kırıklıkları ve acılara işaret eder.

Dünya bir gemi,sal, sandal akıl yelkeni fikir zikir dümeni kolla kendini göreyim seni..
Dünya derin bir deryadır çok kimseler burada boğulmuştur
Kurtulmak için senin yemin takvan yatağın iman yelkenin Allaha tevekkül olsunki.batmakta kurtula bilesin
Seyr edelim şu dünyanın halini. kimi gelmiş kimi göçmüş gidiyor.Bizde yürüyelim neden duralım. insanlik böylesine gelmiş gidiyor
İşlerini aksatmadan yürütmek isteyen aklının gücünden düşünce ve Islam kılavuzluğundan ayrılmamalıdır.

Rüyada denize düştüğünü görmek;
gerçek hayatında lider vasıflarına sahip olduğunu ve içinde bulunduğun hayat mücadelesinde başarılı olacağını simgelerken sana verilmiş olan ileriyi görme,
yüksek basiret, yardımseverlik ve vicdanini kullanabilirsen ancak içinde bulunduğun
sıkıntıdan kurtulabilir,sevilen ve sayılan biri olarak mutlu bir yaşam süreceğinize yorumlanir..

"dev bir dalgaya çarptım bocaladım sonra zar zor kendimi tekrar sahile kayalıklara attım babam yardım etti sanırım "

Tsunami Rüyası yoğun duygusal dalgalanmalar yaşadığınız bir dönem geçirdiğinizi ifade edebilir,
Rüyada dalga görmek dünya sıkıntılarına alâmettir.
Allahu Alem Babanizin yardimi ile zar, zor içinde bulunduğunuz sıkıntıdan kurtulacağiniza yorumlanir...

Rüyada şehir,istanbul görmek;
toplum anlayışınızı ve sosyal çevrenizi işaret eder.daha sıkı bağlar ve ilişkiler kurmanız gerektiğini işaret eder. Kendinizi yalnız hissettiğinizi de anlatır.
Selametle...

"Bektaşi dervişlerinden birine:
- Erenler! Cenabı Hak her şeye kadirdir, dersiniz; bir dikiş iğnesinin gözünden bir deveyi geçirebilir mi, demişler.
Bektaşi:
Vızır, vızır, der.
Nasıl, diye sorulunca:
-Ya dikiş iğnesinin gözünü büyütür, ya deveyi küçültür, geçirir, demiş."
Kissadan inşaAllah hissenizi alirsiniz..

authenticrys

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
çok teşekkürler Allah razı olsun

erdem_

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sarsıntı görmek

Selamun aleykum, saban namazindan sonra saatlerinde gordugum ruya aklimi cok karistirdi ve sizden bir yorum duyma hissi dogurdu. Etrafimin acik oldugu ev gibi biyerdeyim ve yanimda birilerinin oldugunu hisediyorum akraba veya tanidik gibi, fakat ne bir yuz-surat ne bir konusma yok ve birden yogun bir sarsinsinti, deprem gibi sallanmaya basliyor. Fakat bu sarsinsinti sonucunda yikilan bir yer de yok sadece yogun bir sarsinti. Sonra gokyuzune bakiyorum az ve beyaz bulutlu gokyuzu gittikce kararmaya kara ve gri bulutlara donmeye basliyor, ardindan bulutlarin icinde korkutucu bir surat beliryor ve bu sesi duyoyorum el kahhar el kahhaar. Bulundugum yerin tam karsisinda ise cok yuksek bir bina ama cok yuksek, sesle beraber ve kortucu suratla ayni ayna ustunde yanmaya basliyor ve yanan yer kul oluyor, bu sira bende elhamdurulalah ve hamdolsun demeye basliyorum ve uyadim. Allah rizasi icin bu ruyami yorumlarmisiniz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Rüyaniz Hayr olsun Bildiğiniz gibi bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, cinsiyetiniz, eğitim ve sosyal durumunuz, rüyayı gördüğünüz zaman, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ve sevinçleriniz ile Kızgınlık ya da Öfke insanları ya da olaylari algıladıkları şekileri,rüyadaki diğer tüm unsurlar ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.
Rüyada sarsıntı görmek ;
Şaşılacak haber, Deprem, Travma ,stress, ailenizi ihmal etmenize, korku, yoğun duygular, anlamlarını simgeler. Yaşamınızdaki sıkıntılı durumları ifade eder. Aynı zamanda, Sizi sarsacak bir habere delalettir.

Ne acıdır ki Hayatta yoktur bazı şeylerin telafisi
BAZI ŞEYLERİN DEĞERİNİ ZAMANINDA BİLMELİ.

sarsıntı evde,şehirde köyde, işte ,havada, suda, toprakta, betonda değil; öncelikle ve özellikle gönüllerde, beyinlerde ,sinir sisteminde, ve yürekte başlar ve yine yürekte biter...

Rüyada yer sarsıntısı görmek ;
Gerçek yaşamınızda bazı şeylerin aniden değişeceğini haber verir.Bu değişim genellikle sıkıntılı olacak şeklinde tabir edilir.
iş,aşk, aile yaşamınızda bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar, çatışmaları gösterir,hayal kırıklıkları ve acılara işaret eder.

Psikolojik Yorumu;
hayatınızda güvensizlik, korku ve çaresizlik duygusu yaşamakta olduğunuzu vurgular. Bu güven eksikliği yada çaresiz olduğu fikri kendinizi içe kapatmanıza sebep olduğunu
gerçek hayatta büyük ihtimalle aile içinde bir takım sorunlar veya çevrenizde tartışmalar, çatışmalar göstermektedir.

Ruhsal yorumu;
nefis muhasebesi yapması gerektiğinize yorumlanir..
ben, nerede ,ne yaptım, ben hangi hatayı işledim ,işliyorum..!Rabbim beni uyarıyor...
bu ilahi mesajlara muhatap olduğunu bil..

Bu tip rüyalar 'uyarı' ve 'ikaz'dır..Siz yine de Kendinize gelin kendinize..!!Yoksa Rabbim sizi Korku ,dehşet ,Stress ve deprasyon,kaza, bela ile sarsarak Sizi kendinize getirmesini bilir.
Cenab-ı Hak ihmal etmez, imhal eder (mühlet verir)!" diyen ne güzel demiş...

Dem bu demdir, gün bugündür. Görmemiz gerekeni görelim, almamız gerekeni alalım ve vermemiz gerekeni de verelim artık. İşin özü budur, kıssadan hisse vesselâm Selam ve dua ile ...

erdem_

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yureginize saglik fakat tam olrak ruyamin karsiliginin bu olmadigini dusunmekteyim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yureginize saglik fakat tam olrak ruyamin karsiliginin bu olmadigini dusunmekteyim

Gönül sızım...
Bu tip rüyalar 'uyarı' ve 'ikaz'dır..haklı olabilirsiniz ..her insan kendi rüyasını en doğru olarak yorumlayabilir...

El Kahhâr:

Her istediğini yapacak güçte olan, galip ve hakim
Ya KAHHAR. Rabbim zulümleri yapanları sana havale ediyorum inşallah onların çektirdiklerin daha fazlasını çeksinler..amin..

Rüyada Elhamdülillah Demek ;
Elhamdülillah demek, şükürlerin başı, Allahü teâlâya şükretmeye O'na hamdu senâ O'nu övmenize yorumlanır..
selametle...

erdem_

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Tsk edrim ilgine

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Sarsıntı görmek

Selamünaleyküm hayırlı akşamlar. Kızım rüyasında binamızın sallandıgını ve annesinin kaloriferin yanında korkarak oturdugunu kendisininde annesinin yanına geldigini, sarsıntı bittiginde pencereden aşağıya baktıgında babasının yedi sekiz tane köpek kovaladıgını görüyor. Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürederiz allah razı olsun.

Üst Alt