• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada yeşil bileklik görmek

nurgul

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yeşil bileklik görmek, rüyada yeşil boncuklu bileklik görmek, rüyada bileklik görmenin tabiri

Selamun aleykum ablacigim..nasilsin iyisin insallah?
Ben ruyamda nerde oldugumu bilmiyorum. Yanimda bir kac insan var (gercek hayatta tanimiyorum) biri kendini suya atiyor ve geri ciktiginda ise ben ona kiziyorum bu sogukta neden suya atladin diye. Sonra cebimden bir bileklik cikariyorum yesil bir bileklik. Buyuk yesil tas var ortasinda ( demirden) kenarlari yesil boncuklu, kalin bir bileklik sirali sekilde boncuklar var. Bir sirasi kopuyor ve yesil boncuklar dusuyor. Kopan ipe dugum atiyorum ve sonra yanimdakine diyorum, ben bunu birine odunc vermistim demekki o kopardi. Ama onemli degil koptugu belli olmuyor diyorum. Allaha emanet ol.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykum selam kardeşim Hayirdir insallah...
Rüyada bileklik görmek malzemesi biliniyorsa ona göre yorumlanir..
Demirden bileklik;Rüyada demirden yapılan herhangi bir şey görmek; menfaat, kuvvet, makam, zenginlik ve düşmana galip gelmek demektir.

Yaşamsal sıkıntıların olabileceği dönemlerde geniş bakış açınızı korumalısınız !Bizi ne öldürmüyorsa daha güçlü ve tecrübeli yapar.Kırık bir kalp ise seni daha akıllı ve temkinli yapar...

Bileklik taktığını görmek; yaşamınızda bir kayıp, kaybetme korkusu yaşadığınızı simgeler.
Bu genellikle dengesiz yada tek taraflı ilişki içinde olan kişilerde yada stressli zamanlarda sık görülen bir rüyadır.
Kötü giden bir ilişkiyi tamir etmek mi yoksa koparmak!ve yoluna devam etmek mi arasinda kalan insanlarin Ruh halleri Rüyalarina yansir...

"Ama onemli degil koptugu belli olmuyor diyorum."
ipi kopan tesbihim, dağılmış tane,tane; Acı ama tesbihim hani nerde İmame?
sabırli, biraz çaba, biraz gayret ve fedakârlıkla yıkmaya değil yapmaya çalıştiginiza delaletir..

Rüyada Demirden yeşil bileklik görmek;sıkıntı sonrasında özlediği temiz rızka, huzura, delalettir.
Allaha emanet ol.

Üst Alt